- 6 Ağustos 2014
- 840
- 2.783
- 313
- 44
- Konu Sahibi Lady Guinevere
kıızz naptın. daha doğurmamıș bu.
çocuk yakında el sallıycak
ayy bi de kuaföre gitmiș güzellik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabii kaş bıyık, saç, manikür falan toparlandım bayağıkıızz naptın. daha doğurmamıș bu.
Allah sana da bana da kolaylık versin. pırt diye çıkaralım insallah bugün ben o kadar korktum ki esim diyor biz ikinci cocuğu yapmayalımmaşallah sana hayalimdeki doğuma geçişi yaşamışsın ben de hep inşallah sancısız açılma olur, hastaneye giderim diye hayaller kuruyordum. şu an 41 haftaya gireceğim ne sancı ne açılma yok 1-2 cm bile olsa açılmam olması için neler vermezdim Herkesin doğum hikayesi ve vücudu kendine özel hiç korkma. Bence vücuduna teşekkür et şükret hep İnan şükredilecek durumdasın allah tamamına erdirsin
benim de hamileliğim çok iyi geçmişti hiçbir şikayetim olmadı ağrım bile o yüzden çok sıcak bakıyordum ama doğuramayınca ben de artık düşünmem sanırım son günler beni çok yıprattı gelmiyor diye psikolojik. bebeği taşıyabiliyorum da doğuramıyorum hahaAllah sana da bana da kolaylık versin. pırt diye çıkaralım insallah bugün ben o kadar korktum ki esim diyor biz ikinci cocuğu yapmayalım
Aslı ishal değilde doğum öncesi genelde vücut bağırsakları boşaltır. Sancı sıklığını sayaçla felan kontrol et ona göre hastaneye yol alırsınızGÜNCELLEME: bu saatte karın ağrısına uyandım. afedersiniz ishal olmusum. midem çok ağrıyor kramp var sanki. hafif sancı da gelip gidiyor gibi ama emin olmak için beklicem.
hala kan geliyor kücük kücük
bilmiyorum ki kuzum ya bildiğin idrar gibi çıktı ama. kusura bakmayın böyle açık açık yazıyorum ama saat 6dan beri 2 kez sancı geldi gitti. normal regl sancım gibi oluyor belime de vuruyor.Aslı ishal değilde doğum öncesi genelde vücut bağırsakları boşaltır. Sancı sıklığını sayaçla felan kontrol et ona göre hastaneye yol alırsınız
Doğumla ishal olmanın bağlantılı olduğunu okumuştumGÜNCELLEME: bu saatte karın ağrısına uyandım. afedersiniz ishal olmusum. midem çok ağrıyor kramp var sanki. hafif sancı da gelip gidiyor gibi ama emin olmak için beklicem.
evet evet esim 4 gündür burdaDoğumla ishal olmanın bağlantılı olduğunu okumuştum
Geliyo kızzzzz istediği zaman gelsin artık kocan gelmiştir dimi
ben de ishalin dogum belirtisi oldugunu duymustum hatta annem de gaz sancım var diyip dogurmus beni zamanındaevet evet esim 4 gündür burda
ay hadi insallahben de ishalin dogum belirtisi oldugunu duymustum hatta annem de gaz sancım var diyip dogurmus beni zamanında
hayırlısı ve sağlıkla gelsin inşallah, tek avazda doğur ve bizi güncelle pleaseeeay hadi insallah
Hadi inşaAllah bir avazda sağlıkla gelsinevet evet esim 4 gündür burda
Kuzum senin doğum başlamış hadi hayırlı olsun :) sağlıkla kolaylıkla al kucağınabilmiyorum ki kuzum ya bildiğin idrar gibi çıktı ama. kusura bakmayın böyle açık açık yazıyorum ama saat 6dan beri 2 kez sancı geldi gitti. normal regl sancım gibi oluyor belime de vuruyor.
bi kahvaltı yapıcam bakalım ne olacak. bebek hareketli. dk falan da tutmadım sancı için. acaba ben mi psikolojik yapıyorum diyorum veya gaz sancısı olabilir mi diyorum. ama sanırım ne olursa olsun hastaneye gidicem.
Aynen, vücut kendini doğuma hazırlıyor.Aslı ishal değilde doğum öncesi genelde vücut bağırsakları boşaltır. Sancı sıklığını sayaçla felan kontrol et ona göre hastaneye yol alırsınız
Kaç gündür bu konunun takipçisiyim bildirimleri açtım sanki ben doğuruyorum gibi bir heyecan var Senin doğum başlamak üzere acele etmeden hastaneye git istersen. Bizi de haberdar etmeyi unutma. Bir avazda kavuşun inşallahGÜNCELLEME: bu saatte karın ağrısına uyandım. afedersiniz ishal olmusum. midem çok ağrıyor kramp var sanki. hafif sancı da gelip gidiyor gibi ama emin olmak için beklicem.