- 14 Ocak 2025
- 61
- 43
- 3
- Konu Sahibi Lady Guinevere
Ya doğurdun mu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya doğurdun mu ?
Kız yoksun doğum mu başladı acep :)
Doğurdum deee
Ay doğuruyor galiba
DOĞURMADIM HALAAADoğurmuş doğurmuş bencede
merhaba ben de kaç kere oluyor gün içinde sertlesiyor al kasılma diyorum. nstde de kaç kere oldu toco 20 yi geçmiyor bu nasıl birsry biliyorum görüyorum al işte kasılma diyorum ama nst bile gorunmuyorBen jinekoloji hemşiresiyim ona rağmen kendimde kasılmaları tespit edemedim, terzi kendi söküğünü dikemez
GahahhahahaDOĞURMADIM HALAAA
Muhtemelen yalancı kasılma dediğimiz durum gerçekleşiyor sizde de, doğum yaklaşmış normalmerhaba ben de kaç kere oluyor gün içinde sertlesiyor al kasılma diyorum. nstde de kaç kere oldu toco 20 yi geçmiyor bu nasıl birsry biliyorum görüyorum al işte kasılma diyorum ama nst bile gorunmuyor
evet 18 gün var doğuma başka da bir şey yok ama zaten zorunlu sezaryen olacak drum problem olmazsa 40 bekleyecek erken alma taraftarı değil.Muhtemelen yalancı kasılma dediğimiz durum gerçekleşiyor sizde de, doğum yaklaşmış normal
Durabildiği kadar dursun, en sağlıklısı bu olur. Sağlıkla kavuşunevet 18 gün var doğuma başka da bir şey yok ama zaten zorunlu sezaryen olacak drum problem olmazsa 40 bekleyecek erken alma taraftarı değil.
AminnDurabildiği kadar dursun, en sağlıklısı bu olur. Sağlıkla kavuşun
yaa gelmiyor ben napayımmmmayy daha doğurmamıș bayiliciim.