• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 cm açıklık düzenli sancı ile ne zaman doğururum?

4-5 santim iyi değil mi? bir de açılmanın bu kadar ilerlemesi ama hala sancı olmaması doğum kısa sürecek anlamına gelebilir mi? 😂😂 sonucta sancı başlayınca açılma da hızlanacak değil mi?
Sancı başlarsa açılma hızlanır tabi ama başlamazsa da sakın panik yapma suni sancı verirler yine hızlı doğurursun 😘

Sen sürece odaklan sonucunda bebeğine kavuşma anına odaklan boşver sonradan neye dönüştüğünü zaten yaşayıp bitiyor unutuyorsun sonucunda bebişi düşün 😀
bugün doktor ilk açıklık 4-5 cm bakalım sancı çıkarsa yatıralım seni dediğinde nstden çıkana kadar kalp krizi gecirecektim neredeyse 🥲 hazırım sanıyordum ama korkuyorum bayağı 🥲

bugün doktor ilk açıklık 4-5 cm bakalım sancı çıkarsa yatıralım seni dediğinde nstden çıkana kadar kalp krizi gecirecektim neredeyse 🥲 hazırım sanıyordum ama korkuyorum bayağı 🥲
E normal ne yaşayacağını bilmiyorsun ama korkma doğum çok doğal bir süreç öyle ya da böyle doğuyor o bebiş

Back