- 6 Mart 2024
- 9.994
- 8.551
- 113
- 29
- Konu Sahibi Lady Guinevere
bu aksam çıkarırım gibi geliyor bana da muayeneden sonra hafif sancım oldu bir yarım saat ama simdi yine yok bir seybnce de yarın dogurursun gibi geliyo bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu aksam çıkarırım gibi geliyor bana da muayeneden sonra hafif sancım oldu bir yarım saat ama simdi yine yok bir seybnce de yarın dogurursun gibi geliyo bana
bana da bugün gelir gibi geliyor. kuaföre gidip tüm bakımlarımı yaptırdım artık bekliyorum4-5 cm ile bugün yarın dogurursun bir avazda inşallah ben sabah gittigimde 3 cm idi. Gece 12 de doğum yapmistim.
BUGUN DOGURURSAN BURCU NE OLACAK TAM 20Sİbana da bugün gelir gibi geliyor. kuaföre gidip tüm bakımlarımı yaptırdım artık bekliyorum
oğlak olacakBUGUN DOGURURSAN BURCU NE OLACAK TAM 20Sİ
4-5 santim iyi değil mi? bir de açılmanın bu kadar ilerlemesi ama hala sancı olmaması doğum kısa sürecek anlamına gelebilir mi? sonucta sancı başlayınca açılma da hızlanacak değil mi?Bugün en kötü yarın bebiş geliyor
Sancı başlarsa açılma hızlanır tabi ama başlamazsa da sakın panik yapma suni sancı verirler yine hızlı doğurursun4-5 santim iyi değil mi? bir de açılmanın bu kadar ilerlemesi ama hala sancı olmaması doğum kısa sürecek anlamına gelebilir mi? sonucta sancı başlayınca açılma da hızlanacak değil mi?
inşallah kendiliğinden olur doktor da sasırdı sancım olmamasınaSancı başlarsa açılma hızlanır tabi ama başlamazsa da sakın panik yapma suni sancı verirler yine hızlı doğurursun
Bizi bilgilendir mutlaka, sancı gelirse başta adet sancısı gibi başlayacakinşallah kendiliğinden olur doktor da sasırdı sancım olmamasına
sonradan neye dönüsüyor?Bizi bilgilendir mutlaka, sancı gelirse başta adet sancısı gibi başlayacak
Ne sen soooor ne ben söyleyeyim sen karıştırma oralarısonradan neye dönüsüyor?
yaaNe sen soooor ne ben söyleyeyim sen karıştırma oraları
amin insallahBen de takipteyim konuyu sıkıntısız sağlıkla kavuşursun inşallah çok heyecanlı
Sen sürece odaklan sonucunda bebeğine kavuşma anına odaklan boşver sonradan neye dönüştüğünü zaten yaşayıp bitiyor unutuyorsun sonucunda bebişi düşünsonradan neye dönüsüyor?
bugün doktor ilk açıklık 4-5 cm bakalım sancı çıkarsa yatıralım seni dediğinde nstden çıkana kadar kalp krizi gecirecektim neredeyse hazırım sanıyordum ama korkuyorum bayağıSen sürece odaklan sonucunda bebeğine kavuşma anına odaklan boşver sonradan neye dönüştüğünü zaten yaşayıp bitiyor unutuyorsun sonucunda bebişi düşün
E normal ne yaşayacağını bilmiyorsun ama korkma doğum çok doğal bir süreç öyle ya da böyle doğuyor o bebişbugün doktor ilk açıklık 4-5 cm bakalım sancı çıkarsa yatıralım seni dediğinde nstden çıkana kadar kalp krizi gecirecektim neredeyse hazırım sanıyordum ama korkuyorum bayağı
insallah sağlıkla gelsinE normal ne yaşayacağını bilmiyorsun ama korkma doğum çok doğal bir süreç öyle ya da böyle doğuyor o bebiş
ay ben de cok heyecanliyim senin icin, cok da mutluyum acilman cok guzel olmus insallah hizlica ilerler mis gibi hizlica bebise kavusursun <3insallah sağlıkla gelsin
inşallah . cok tesekkür ederimmay ben de cok heyecanliyim senin icin, cok da mutluyum acilman cok guzel olmus insallah hizlica ilerler mis gibi hizlica bebise kavusursun <3