- 6 Mart 2024
- 9.996
- 8.553
- 113
- 29
- Konu Sahibi Lady Guinevere
balon gibi şekli oluyor kasılıncaRahım sınırları derken? Nasıl anlıyvam anlayamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
balon gibi şekli oluyor kasılıncaRahım sınırları derken? Nasıl anlıyvam anlayamadım
O farkı nasıl anlatım acaba,benım karnım bazı anlar çok sert oluyor o zamanlar mı mslabalon gibi şekli oluyor kasılınca
evet dokunduğunuzda cok sert oluyor ve bi kaç saniye sonra yumusuyorO farkı nasıl anlatım acaba,benım karnım bazı anlar çok sert oluyor o zamanlar mı msla
guncelleyin bizi ne alemdesinizz :)evet dokunduğunuzda cok sert oluyor ve bi kaç saniye sonra yumusuyor
hala doğurmadım akıntım kahverengiden beyaza döndü ama hala jöle gibi bebiş hareketli..guncelleyin bizi ne alemdesinizz :)
hadi hayırlısı :)eşiniz gelmiştir sanırım artık istediği zaman doğabilirhala doğurmadım akıntım kahverengiden beyaza döndü ama hala jöle gibi bebiş hareketli..
evet arttık rahatımhadi hayırlısı :)eşiniz gelmiştir sanırım artık istediği zaman doğabilir
Her an da gelebilir bir iki gün de sürebilir. Hareket et, yatma sürekli. Pilates topu çok faydalı. Bir de bebeğin hareketlerini ve suyunu mutlaka takip et. En ufak şüphede doğru hastaneye. Allah muhafaza kendini şu an çok iyi takip etmelisinhala doğurmadım akıntım kahverengiden beyaza döndü ama hala jöle gibi bebiş hareketli..
dün yürüyüşe çıktım biraz ama iyi gelmedi ya tansiyonum düstü sanırım eve gelip uzandım. ama ev içerisinde hareketliyim. pilates topuna ara vermiştim bugün tekrar baslayayımHer an da gelebilir bir iki gün de sürebilir. Hareket et, yatma sürekli. Pilates topu çok faydalı. Bir de bebeğin hareketlerini ve suyunu mutlaka takip et. En ufak şüphede doğru hastaneye. Allah muhafaza kendini şu an çok iyi takip etmelisin
Ben doğuma gittim doktor beni tembihledi yorulmadıkça yatma diye. Ben nst dışında hiç yatmadım. Sürekli tutunarak sancı ile yürüdüm. Mecalim kalmayınca topu köşeye sıkıştırdım tutunarak hareket ettim. 9.30 da başladı sancılar 11 de doğdu bebek. Ben suni sancı da aldım ama eğer hareket etmese idin akşamı bulurdu dedi doktordün yürüyüşe çıktım biraz ama iyi gelmedi ya tansiyonum düstü sanırım eve gelip uzandım. ama ev içerisinde hareketliyim. pilates topuna ara vermiştim bugün tekrar baslayayım
ben de insallah o kadar kısa sürede doğururum ben de çok oturmamaya calisiyorum ama bakalım ne zaman gelecekBen doğuma gittim doktor beni tembihledi yorulmadıkça yatma diye. Ben nst dışında hiç yatmadım. Sürekli tutunarak sancı ile yürüdüm. Mecalim kalmayınca topu köşeye sıkıştırdım tutunarak hareket ettim. 9.30 da başladı sancılar 11 de doğdu bebek. Ben suni sancı da aldım ama eğer hareket etmese idin akşamı bulurdu dedi doktor
Gelir gelir merak etme, ben de günlerce 10 bin adım attım bana mısın demedi doğuma gittim Allahım nasıl bitecek bu dedim, bitti gitti hatırlamıyorum bile şimdiben de insallah o kadar kısa sürede doğururum ben de çok oturmamaya calisiyorum ama bakalım ne zaman gelecek
ayy hadi insallahhhGelir gelir merak etme, ben de günlerce 10 bin adım attım bana mısın demedi doğuma gittim Allahım nasıl bitecek bu dedim, bitti gitti hatırlamıyorum bile şimdi
doğurmadım hala doğum günümü kutlamaya gidiyoruzNe yaptın lady durum nedir ?
Aha doğum günü süprizi olmasındoğurmadım hala doğum günümü kutlamaya gidiyoruz
ya herkes öyle diyor. çıkma diye yalvardılarAha doğum günü süprizi olmasın
Amaaaaan en kötü oradan direk doğuma gidersin bi şey olmazya herkes öyle diyor. çıkma diye yalvardılar
hala doğurmadım ama bebek kaburgalarıma buruyor 5 dk durmadı sağ olsunAmaaaaan en kötü oradan direk doğuma gidersin bi şey olmaz