- 1 Ekim 2013
- 8.209
- 16.978
- 448
- 34
- Konu Sahibi Lady Guinevere
-
O da kutlamaya katlıyor annesihala doğurmadım ama bebek kaburgalarıma buruyor5 dk durmadı sağ olsun
Ya ben senin gebelil haberi verdiğin zamanı hatırlıyorum zaman ne çabuk geçmiş. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah mutlulukla gelsin bebiş. Gönlünce olsun her şeyhala doğurmadımakıntım kahverengiden beyaza döndü ama hala jöle gibi bebiş hareketli..
aminnn.. cok sağ olYa ben senin gebelil haberi verdiğin zamanı hatırlıyorum zaman ne çabuk geçmiş. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah mutlulukla gelsin bebiş. Gönlünce olsun her şey
yok doğurmadım hala hahah sancım falan da yok bugün ama sık sık kasılmam oldu
Kiz dogur artık topta zıpla biseyler yapGÜNCELLEME: Doğurmadım halaİlişki oldu bu sabah. İlişkiden sonra hafif sancım var bakalım hayırlısı Kaş bıyık aldıraydım doğurmadan
bugün ben de çok ümitliydim ama gelen giden yokKiz dogur artık topta zıpla biseyler yap
Kiz mutluluktan kocan gelince sancın mı çekildi acababugün ben de çok ümitliydim ama gelen giden yok
aldırmadım alışveriş merkezi gezmeye geldimKızzz doğurmadın mı dahaaaldırdın mı kaş bıyık
ya sabah sancım vardı simdi hiç tık yokAslıııı yine mi gol değil ya benim oğlan okula başlayacak kızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?