• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 cm açıklık düzenli sancı ile ne zaman doğururum?

Evet insan korkuyor, ama kaçarı yok, bitince olay inanılmaz huzur geliyor her şey bitiyor sabret ve sakin kalmaya çalışan elinden geldiğince, zor ama
sanırım içerisine girdikten sonra olayın daha sakin olabilicem. su an evdeyim, esim yanımda değil, doktor yanımda değil falan 😂😂 her an bir sey olacak sanıyorum. halbuki doktorum korkma doğum öyle bi anda olacak bir sey değil diyor

çok gecmis olsun. cabucak toparlarsın umarım 🙏🏻 ben de nasıl olacaksa bir sekilde olsa da stresinden kurtulsam diyorum 🥲🥲 insallah kolay bir sekilde gecer gider
Çok çok teşekkür ederim 🙂 senin için de dua edeceğim. Bir avazda kavuş yavruna. Ne kadar acı çekersen çek sonunda bebeğinin kokusunu içine çektiğinde her şeye değer diyorsun. O anı hayal edip güç bul kardeşim 🤲

Çok çok teşekkür ederim 🙂 senin için de dua edeceğim. Bir avazda kavuş yavruna. Ne kadar acı çekersen çek sonunda bebeğinin kokusunu içine çektiğinde her şeye değer diyorsun. O anı hayal edip güç bul kardeşim 🤲
çok sağ ol 🥰🥰 insallah güzel haberlerle geleyim ben de 🥲

Kızlar benim eteklerim tutuştu. Korkudan altıma yapıcam.
Bugün kontrolüm vardı nstde düzenli sancım çıktı. Doktor 2 cm açıklığım olduğunu ve artık aksam sabahlık olduğumu söyledi.

Sancılar kuvvetlenirse gel dedi yoksa pazartesi sabah erkenden gel, duruma bi daha bakalım dedi.

Bebeğin suyu iyi. Gecen haftaya göre çok kilo almamış. 2700dü, 2860 gr oldu. Doktor bebek artık kilo alamadığında, gelişimi yavasladığında strese girer ve doğumu başlatır dedi. Genelde de kücük cocuklar daha erken doğma eğilimindeymis.

Napıcam ben? Esim yarın gece gelecek. Ya o gelmeden doğurursam? Kasılmalarım oluyor, arada sırada özellikle uzanırken sancı da hissediyorum. Ayağa kalktığımda vajinamda batma oluyor.

Tecrübesi olanlar bu sekilde sancı ve açılmayla kaç gün içerisinde doğurdunuz? Bu arada doktorum sancılar düzenli ama çok kuvvetli değil henüz dedi. Gerekirse nst kağıdını da atarım 🥲
İlk doğummnda akşam 7 gibi 2 cm açıklık vardı sabah 6da doğum yaptım. 2 doğumum sabah 11 gibi 2cm açıklık ve sancı ile hastaneye gittim nstye bağlandı sancın falan yok diyip azarlayıp gönderdiler 3 gibi 7cm açıklıkla doğum yaptım evde doğuracaktım neredeyse😂

Bence bebiş babasını bekliyor yavaş yavaş hazırlık yapıyor 😂 benim önce suyum gelmişti erken olduğu için sancı kesici ilaç vs aldım 3 gün dayandı gece başlayan sancılarla 3 cm açıklıkla doğumhaneye girdim 7-8 saat içinde 9 cm açılmam oldu kişiden kişiye çok değişiyor gerçekten bu durum hastanedeyken yanımdaki hasta günlerce 3 cm açıklıkla bekledi doğurmadan taburcu oldu hatta.

Bence bebiş babasını bekliyor yavaş yavaş hazırlık yapıyor 😂 benim önce suyum gelmişti erken olduğu için sancı kesici ilaç vs aldım 3 gün dayandı gece başlayan sancılarla 3 cm açıklıkla doğumhaneye girdim 7-8 saat içinde 9 cm açılmam oldu kişiden kişiye çok değişiyor gerçekten bu durum hastanedeyken yanımdaki hasta günlerce 3 cm açıklıkla bekledi doğurmadan taburcu oldu hatta.
ay ne bilim. simdi biraz cıkıp yürüdüm de yine sancı basladı 🥲🥲 keske çıkmasaydım 😂😂 insallah dediğin gibi bekler babasını 🥲🥲

ay ne bilim. simdi biraz cıkıp yürüdüm de yine sancı basladı 🥲🥲 keske çıkmasaydım 😂😂 insallah dediğin gibi bekler babasını 🥲🥲
Sancın varken yürüyebiliyorsan daha zaman var demektir 😂 zaten sancılar artınca açılman da artacak düzenli olarak, sonra hopp doğuverecek bebiş bir avazda inşallah 😂

Sanci once bir saatte bir baslamisti bende. 19:30-20:30-21:30 gibi. Sonra yattim uyudum. Bir ara yarim saatte bir uyanmaya basladim. Sonra 25 dakikada bir. Sonra baktim artik uyuyamiyorum kalktim kuveti doldurdum, onun icine yattim. Bir 4 saat kadar da küvette takildim. Sonra hastane ve dogum. Toplamda 15-16 saat surdu. Yani oyle 1-2 saatte hemen olmuyor :)

Sanci once bir saatte bir baslamisti bende. 19:30-20:30-21:30 gibi. Sonra yattim uyudum. Bir ara yarim saatte bir uyanmaya basladim. Sonra 25 dakikada bir. Sonra baktim artik uyuyamiyorum kalktim kuveti doldurdum, onun icine yattim. Bir 4 saat kadar da küvette takildim. Sonra hastane ve dogum. Toplamda 15-16 saat surdu. Yani oyle 1-2 saatte hemen olmuyor :)
yani 😂😂 esim 4 saate evde olacak.. her türlü yerişir o zaman 😂😂

Bosver esini :) bebege ve kendine odaklan. Su an senin hayatinin en ozel anlarindan birini yasiyorsun. Bu zamanlari keyifle animsayacagin sekilde gecir. Esim geldi, yolda, stresini birak. Kendine yonel.
amaa gelsiiiinn 🥲🥲 ondan baskasının yanında rahat edemiyorum. yani yine kendimi düsündüğümden istiyorum onu 😂😂

GÜNCELLEME : Kızlar bir sey sorucam. bu jöle gibi kahverengi akıntı gelmeye devam ediyor her tuvalete çıktığımda. iç çamaşırıma gelmiyor sadece peçeteye. nişanın gelişi böyle uzun sürer mi yav?

Back