- 5 Aralık 2007
- 117
- 0
- 35
- Konu Sahibi n_hep gül
silik çizgi test eğer bozuk değilse hamilesin ama kan testini ilerki günlerde tekrarla umarım hamişsindir..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy canım ya hakkaten çok mutlu oldum senin adına.ben daha sevinemiyorum.dün test yaptım(ama adet günüm bugün)2.çizgi çok silikhastalanmak üzere gibi hissediyorum kendimi,belim ve kasıklarım çok ağrıyo seninde öylemiihepinize çok teşekkür ederim cevaplarınız beni çok umutlandırdı mutlu etti sonuçç kesinleşsin ilk sizlerle paylaşıcamm buarada son reglim 2 nisandı dualarımda hep sizde varsınız inşallah dediğiniz gibi çıkar sonuç sevgiler lütfen buara yalnız bırakmayın beni inanın yazılarınız çok önemli benim için
canım yoğun bi gündü giremedim bugün nete hiç.bu arada hala adet olmadım:)ama kaşıklarım bayaaa bi ağrıyo,korkuyorum açıkçası.bugün bi test daha aldım eğer sabaha adet olmazsam yapıcam.sana hemen yazarım tatlım!!!sendende hayırlı haberler bekliyorum ona göreeepaprina aklım sende daha haber vermedinn ee hadii olmadım hasta dede sevindir hepimizi
yaaa adet günüm dündü bu sabah tekrar test yaptım sonuç yine aynı 2. çizgi silikha gayret kizlar olacak isallah ondan sonra hersey iyi giderse biz hamisler bir sayfa acip hamileligimizi orda konusuruz kim neler yasiyor bebisler nasil hadi isallahhh:teytey::teytey::teytey:
canım günaydıın!!hastalanmadım ve sabah testimi yaptım sonuç aynı çıktı ya2.çizgi silikbi türlü sevinemedim yaaa sen naptın bu arada.kendi derdime düştüm seni sormayı unuttum kusura bakmapaprina aklım sende daha haber vermedinn ee hadii olmadım hasta dede sevindir hepimizi
yaptım test dahada silik çıktı ona canım sıkıldı heralde