- 26 Nisan 2020
- 1.301
- 1.441
- 83
- 36
Canım benim yorumları okudum iki testte de çift çizgi çıkmış bende gördümNe yazıkki bende bir umutla gidip kan verdim ama 1.20 negatif çıktı bakalim regli olmazsam testi tekrar yaptıracağım canim
Aynen öyleAllah hepimizin yardımcısı olsun beklemek gerçekten çok zor
Hsg den kac gün sonra beraber oldunuzBen bu ay hsg cektirdim birde ondan daha isteristemez insan umutlanıyor
Amin insallah ne diyelimCanım benim yorumları okudum iki testte de çift çizgi çıkmış bende gördüm
Biri bozuk desek diğeride mi bozuk
Kanda negatif bende şaşırdım
İnşallah vardır canım
Gölge olarak çizgi var ama sanki daha çok kuruma çizgisi gibi duruyor. Kaç dk.da çıktı çizgiYardimci olurmusunuz
Regli gününüze kaç gün var pekiAslinda hembe cikti sonuc kuruyunca sdce daha blli oldu okdr
Aşırı silik gözüküyor, bende gördüm bi süre sonra tekrarlaynMerhaba arkadaşlar 6 yıllık evliyim 3,5 4 yıldır cocuk sahibi olabilmek için cok uğraştık. Bu sabah ilk idrarla kaset tipi test yaptim testin içini açmadan silik çizgi görür gibi oldum sonra testi açayım dedim ve açtım sanki 2. Cizgi var gibi geldi bana sizlerde görebiliyormusunuz acaba. Buarada çizgi 10 12 dk içerisinde gormeye başladım.Yumurta takibine göre çatlama günü itibarı ile bugün 10.günEki Görüntüle 2671421
Ins cnmmmAşırı silik gözüküyor, bende gördüm bi süre sonra tekrarlayn
Adetin gecikince tekrarla canım inşallah gebesindirYardimci olurmusunuz
Hsg den kac gün sonra beraber oldunuz
Antibiyotik kullandirdi mi dr
Bence adet gecikmeden test yapmayın çünkü çıkmayabilir
Bnde 10 unda olcam ağrım başladı akıntımda var baya beyazAyin 10dn snra nezmn ypyim pki
Canim kafana takma stresten uzak dur benimde 2,5 yıl olmadı en son kafaya takmaya bıraktım yumurta takibi yaptım internetten bi sayfa var orda bayagi bilgilendirme veriliyor denilen herseyi yaptım çok şükür Rabbim verdi isteyip de bekleyen herkese Allah tez vakitte nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar 6 yıllık evliyim 3,5 4 yıldır cocuk sahibi olabilmek için cok uğraştık. Bu sabah ilk idrarla kaset tipi test yaptim testin içini açmadan silik çizgi görür gibi oldum sonra testi açayım dedim ve açtım sanki 2. Cizgi var gibi geldi bana sizlerde görebiliyormusunuz acaba. Buarada çizgi 10 12 dk içerisinde gormeye başladım.Yumurta takibine göre çatlama günü itibarı ile bugün 10.günEki Görüntüle 2671421
Gölgeli birsey var sanki demi
Evet bnde sağolsun ordaki bayan destek veriyo takip yapıyorum ama kafa takılıyor baya rabbim güç versin inş ama ağrım başladı sanki adet olcam kasıklarım şişmiş sankiCanim kafana takma stresten uzak dur benimde 2,5 yıl olmadı en son kafaya takmaya bıraktım yumurta takibi yaptım internetten bi sayfa var orda bayagi bilgilendirme veriliyor denilen herseyi yaptım çok şükür Rabbim verdi isteyip de bekleyen herkese Allah tez vakitte nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?