- 29 Haziran 2020
- 176
- 29
- 28
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm ins hamilesindirhsg sonra yapmadık taki yumurtlama testinde çift çizgiyi hörene kadar 5 gün beraber olundu.antibiyotik verdi evet
Bugün ağrım başladı adet olacakmışım gibi daha beş gün var evde test yaptım tekçizgi
Zanetmem çünkü iki gün önce erken gebelik testi yapınca tek çizgi çıktı yani yokCnm ins hamilesindir
Hayırlısı olsun canım inşallah adet sancısı değildir düşünmemeye çalış elinden geldikçeEvet bnde sağolsun ordaki bayan destek veriyo takip yapıyorum ama kafa takılıyor baya rabbim güç versin inş ama ağrım başladı sanki adet olcam kasıklarım şişmiş sanki
İnş cnm inşş diğer aya adetin ikinci günü ilaç başlıycak famera ve catlatma iğnesiHayırlısı olsun canım inşallah adet sancısı değildir düşünmemeye çalış elinden geldikçe
Çok isteyince takmadan olmuyor ne yazıkki canim. Hangi sayfa öğrenebilirmiyiz bende orayı takip etsem canimCanim kafana takma stresten uzak dur benimde 2,5 yıl olmadı en son kafaya takmaya bıraktım yumurta takibi yaptım internetten bi sayfa var orda bayagi bilgilendirme veriliyor denilen herseyi yaptım çok şükür Rabbim verdi isteyip de bekleyen herkese Allah tez vakitte nasip etsin inşallah
Persembe gunu regli oldum ne yazıkkiKonu sahibi bugün 1test daha yap
Cok hafif bir çizgi var gibi ama ne bileyim ben öyle bir çizgide hayal kırıklığı yaşadığım için vardir diyip kimseyi üzmek istemiyorum canim
Birgebeningünlüğü canımÇok isteyince takmadan olmuyor ne yazıkki canim. Hangi sayfa öğrenebilirmiyiz bende orayı takip etsem canim
Teşekkür ederim canimBirgebeningünlüğü canım
Çok üzgünüm ama ikinci çizgi yok
Evet silik ama belli bnde de ayni oldu 10. Günerken gebelik testi fotoda cok belli olmasada 2. Çizgi silik
Eki Görüntüle 2671492
Benim inancım kalmadı testlere hayal kırıklığı yaşadım çünkü regli tarihin geçtimi canimKosede cizgi var gibi gldi bana oyuzdn attim fotoda tam cikmasada
Ben tedavi olmadim canim Ama zaten kan testin negatif cikti. Rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin insallahEvet silik ama belli bnde de ayni oldu 10. Gün
Transferin 12.günü beta hcg 680,69
14.günü ise 1993