- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Bugün benin 10.gün gebelik testi poztif kan testi negatif çıktı neyazikkiYumurtlamanın 12. Günümü yapılıyor test bende yapıcam da erken mi olurum
Umarım öyledir insallah rabbim sesimizi duysunKonu sahibi sizi cok umutlandırmak istemem ama yeni bir gebelik gibi geldi sizin durum bana
Benimde 1.2 olan degerim katlanıp artmıstı
2 gün sonra kanda yine baktırın ins pozitiftir
Teşekkür ederim cevabınız için öyle yapayımDaha bir hafta var adet dönemine erken bence yapma gecikme olursa yapman daha mantıklı
benım laboquick le normalınde cıktıydı da erkenınde daha pembe bıle gozukmuyodu az dandık o. allahım hayırlısını versın . :))Evde bir tane laboquick in erken gebelik testi vardı şimdi yaptim galiba bisey yok
Yumurtlamadan sonra kaçıncı günde kan testi yaptirmistinizUmarım öyledir insallah rabbim sesimizi duysun
daha yenı yerlesıyo rahme ^^ acele etme cok . cumartesıye kadar sabret derım ben :)Ovülasyon testiyle takip ettim 28 temmuzdu şimdi erken gebelik testi aldım yarın yapsam mı sabah diyorum geçen ay kendimi çok ümitlendirdim
Gecikme olursa test yaparsın çıkarMerhabalar bende ayın 28 inde yumurtladım yumurtlama testiyle çift çizgiyi gördük son bir kaç gündür sağ kasığım batıyor ağrımda oluyor akıntımda çok nezaman testte çıkar adetime 6 gün var daha
Ahh ahh sabredebilsek birGecikme olursa test yaparsın çıkar
Sabretmesi o kadar zor ki :)daha yenı yerlesıyo rahme ^^ acele etme cok . cumartesıye kadar sabret derım ben :)
Akıntınız koyu beyaz şekilde mi benimde öyle deMerhabalar bende ayın 28 inde yumurtladım yumurtlama testiyle çift çizgiyi gördük son bir kaç gündür sağ kasığım batıyor ağrımda oluyor akıntımda çok nezaman testte çıkar adetime 6 gün var daha
Aynen öyle sanki adet olcak gibiyim birsey yok ama daha adetime varAkıntınız koyu beyaz şekilde mi benimde öyle de
Çokkkk hemde çoookkSabretmesi o kadar zor ki :)
Ben bu ay hsg cektirdim birde ondan daha isteristemez insan umutlanıyorAkıntınız koyu beyaz şekilde mi benimde öyle de
Bemim de şuan öyle geçen ayda aynı böyleydi adet oldum ama inşallah bu sefer olmayızAynen öyle sanki adet olcak gibiyim birsey yok ama daha adetime var
Allah hepimizin yardımcısı olsun beklemek gerçekten çok zorBemim de şuan öyle geçen ayda aynı böyleydi adet oldum ama inşallah bu sefer olmayız
Var cnmerken gebelik testi fotoda cok belli olmasada 2. Çizgi silik
Eki Görüntüle 2671492
Ne yazıkki bende bir umutla gidip kan verdim ama 1.20 negatif çıktı bakalim regli olmazsam testi tekrar yaptıracağım canimVar cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?