- 9 Mayıs 2020
- 699
- 539
- 53
- 32
Pozitif görünüyor canım kan verdin miMerhaba kizlar benimde adetime 4 gun falan var kasik agrim ve bel.agrim cok var 3 gundur test yapiyorum boyle cikiyor son adet tsrihim 18 temmuz ayin 30unda yumurtlama basladi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pozitif görünüyor canım kan verdin miMerhaba kizlar benimde adetime 4 gun falan var kasik agrim ve bel.agrim cok var 3 gundur test yapiyorum boyle cikiyor son adet tsrihim 18 temmuz ayin 30unda yumurtlama basladi
Merhaba evet verdim bugun cikar sanirim insallah guzel haberler alirimPozitif görünüyor canım kan verdin mi
Haber ver bize deMerhaba evet verdim bugun cikar sanirim insallah guzel haberler alirim
Teste göre gebelik var canim hayirli olsunMerhaba kizlar benimde adetime 4 gun falan var kasik agrim ve bel.agrim cok var 3 gundur test yapiyorum boyle cikiyor son adet tsrihim 18 temmuz ayin 30unda yumurtlama basladi
Ayy insallah canim benim insan inanamiyor halaTeste göre gebelik var canim hayirli olsun![]()
Kizlar az once kan sonucumu aldim 29.69 cikti pozitif dedilerMerhaba kizlar benimde adetime 4 gun falan var kasik agrim ve bel.agrim cok var 3 gundur test yapiyorum boyle cikiyor son adet tsrihim 18 temmuz ayin 30unda yumurtlama basladi
Gözün aydın canıım inşallah güzel şekilde yükselir adetine vardı daha değilmi çok erken yakaladın muhtemelenKizlar az once kan sonucumu aldim 29.69 cikti pozitif dediler![]()
Insallah Allah dileyen herkese nasip etsin evet 3 gun falan var suan adeteGözün aydın canıım inşallah güzel şekilde yükselir adetine vardı daha değilmi çok erken yakaladın muhtemelen
Amin inşallahInsallah Allah dileyen herkese nasip etsin evet 3 gun falan var suan adete
Hadi hayirli olsun canim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKizlar az once kan sonucumu aldim 29.69 cikti pozitif dediler![]()
Amin Allah razi olsun canim Rabbim isteyen herkese nasip etsinHadi hayirli olsun canim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
ben hepsinde çizgi gördümArkadaşlar merhaba
Bebe time marka 4 test yaptım bu sabah. 3ü negatif fakat 1 tanesi daha farklı gibi geldi. Emin olamadım. Sizce pozitif olabilir mi?
Sabah ilk idrarla tekrarlayın bence3ü de aynı test canım. 4 testten sadece bu testte hafif çizgi belirdi. Ama kuruma çizgisi gibi değil direkt çıktı çunku. Sadece pozitif kabul edebilir miyiz emin olamadım
Vala zorrSabretmesi o kadar zor ki :)