• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Cizgi silik olarak varmi yoksa benmi yanılıyorum yardim edin lütfen

Ne yazıkki bende bir umutla gidip kan verdim ama 1.20 negatif çıktı bakalim regli olmazsam testi tekrar yaptıracağım canim
Canım benim yorumları okudum iki testte de çift çizgi çıkmış bende gördüm
Biri bozuk desek diğeride mi bozuk
Kanda negatif bende şaşırdım
İnşallah vardır canım

Yardimci olurmusunuz

Eklentiler

• 15967316661696402781516619392843.webp
    15967316661696402781516619392843.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 129
Merhaba arkadaşlar 6 yıllık evliyim 3,5 4 yıldır cocuk sahibi olabilmek için cok uğraştık. Bu sabah ilk idrarla kaset tipi test yaptim testin içini açmadan silik çizgi görür gibi oldum sonra testi açayım dedim ve açtım sanki 2. Cizgi var gibi geldi bana sizlerde görebiliyormusunuz acaba. Buarada çizgi 10 12 dk içerisinde gormeye başladım.Yumurta takibine göre çatlama günü itibarı ile bugün 10.günEki Görüntüle 2671421
Aşırı silik gözüküyor, bende gördüm bi süre sonra tekrarlayn

Hsg den kac gün sonra beraber oldunuz
Antibiyotik kullandirdi mi dr
Bence adet gecikmeden test yapmayın çünkü çıkmayabilir

hsg sonra yapmadık taki yumurtlama testinde çift çizgiyi hörene kadar 5 gün beraber olundu.antibiyotik verdi evet
Bugün ağrım başladı adet olacakmışım gibi daha beş gün var evde test yaptım tek😞 çizgi

Cnm bende agrim yok aslinda bugun hastlnmm lagzmdi bn en gec ayin 10 olirum diye dusunuyodum sbh test yptim dur baka atayim sende yap bklm

Merhaba arkadaşlar 6 yıllık evliyim 3,5 4 yıldır cocuk sahibi olabilmek için cok uğraştık. Bu sabah ilk idrarla kaset tipi test yaptim testin içini açmadan silik çizgi görür gibi oldum sonra testi açayım dedim ve açtım sanki 2. Cizgi var gibi geldi bana sizlerde görebiliyormusunuz acaba. Buarada çizgi 10 12 dk içerisinde gormeye başladım.Yumurta takibine göre çatlama günü itibarı ile bugün 10.günEki Görüntüle 2671421
Canim kafana takma stresten uzak dur benimde 2,5 yıl olmadı en son kafaya takmaya bıraktım yumurta takibi yaptım internetten bi sayfa var orda bayagi bilgilendirme veriliyor denilen herseyi yaptım çok şükür Rabbim verdi isteyip de bekleyen herkese Allah tez vakitte nasip etsin inşallah

Canim kafana takma stresten uzak dur benimde 2,5 yıl olmadı en son kafaya takmaya bıraktım yumurta takibi yaptım internetten bi sayfa var orda bayagi bilgilendirme veriliyor denilen herseyi yaptım çok şükür Rabbim verdi isteyip de bekleyen herkese Allah tez vakitte nasip etsin inşallah
Evet bnde sağolsun ordaki bayan destek veriyo takip yapıyorum ama kafa takılıyor baya rabbim güç versin inş ama ağrım başladı sanki adet olcam kasıklarım şişmiş sanki

Back