- 19 Aralık 2020
- 138
- 53
- 48
- Konu Sahibi Herseyolunda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testi yaptıktan sonra ilk 5 dakikada çıktıysa PozitifMerhaba hanımlar eşimle korunuyoruz ama belirtilerim var şüpheleniyorum sizce pozitif mi? Bugyn kan vermeye gittim doktor yoktu
Yok canım bi kaç saat sınra baktım benTesti yaptıktan sonra ilk 5 dakikada çıktıysa Pozitif
Hayırlı olsun
Var gibi ilk 5 dk içinde çıktıysa hayirli olsunMerhaba hanımlar eşimle korunuyoruz ama belirtilerim var şüpheleniyorum sizce pozitif mi? Bugyn kan vermeye gittim doktor yoktu
Var cunku kirmizi cizgi belirms baya hayrli olsun canmMerhaba hanımlar eşimle korunuyoruz ama belirtilerim var şüpheleniyorum sizce pozitif mi? Bugyn kan vermeye gittim doktor yoktu
Özelde direk kan verseydiniz. Doktora gerek yok kiMerhaba hanımlar eşimle korunuyoruz ama belirtilerim var şüpheleniyorum sizce pozitif mi? Bugyn kan vermeye gittim doktor yoktu
Geri çekilmeyle korunuyorsanız büyük ihtimal hamilesiniz…Merhaba hanımlar eşimle korunuyoruz ama belirtilerim var şüpheleniyorum sizce pozitif mi? Bugyn kan vermeye gittim doktor yoktu
Rengi kuruma çizgisi için fazla pembe hayırlısı olsunMerhaba hanımlar eşimle korunuyoruz ama belirtilerim var şüpheleniyorum sizce pozitif mi? Bugyn kan vermeye gittim doktor yoktu
Rengi kuruma çizgisi için fazla pembe hayırlısı olsun
10 gun kala testte cikmazGünaydın, adet bitiminden bir gün sonra korunmalı bir ilişkim oldu. Uygulamadan da kontrol ediyorum risksiz bir gündü .Kondom ile korunuyorduk sadece partnerim bir ara kontrol etti yırtıldı sandım deyip iyice baktı ve bir şey yok dedi. Eğer böyle bir şey olsa fark ederdi değil mi? Hamile kalma olasılığım var mıdır sizce. Beklenen adetime de 10 gün kaldı test yapmalı mıyım?
Bu yanlışlıkla nasıl oluyor hiç anlamıyorum. Bizde yaklaşık 4 yıldır eşimle geri çekilme ile korunuyorduk? Bence siz bir yerde hata yapmişsınız:) hayırlı olsun.
Yok bu şekilde gebelik olmazGünaydın, adet bitiminden bir gün sonra korunmalı bir ilişkim oldu. Uygulamadan da kontrol ediyorum risksiz bir gündü .Kondom ile korunuyorduk sadece partnerim bir ara kontrol etti yırtıldı sandım deyip iyice baktı ve bir şey yok dedi. Eğer böyle bir şey olsa fark ederdi değil mi? Hamile kalma olasılığım var mıdır sizce. Beklenen adetime de 10 gün kaldı test yapmalı mıyım?
Canım banada öyle geldi kondomla korunuyoruz ama imkansız gibi heliyor insanaRengi kuruma çizgisi için fazla pembe hayırlısı olsun
canım biz kondom kullanıyoruz benim bebeğim var biz bebek düşünmüyoruzBu yanlışlıkla nasıl oluyor hiç anlamıyorum. Bizde yaklaşık 4 yıldır eşimle geri çekilme ile korunuyorduk? Bence siz bir yerde hata yapmişsınız:) hayırlı olsun.
benim on gün geçmişti ilk bebeğim de adetim ona rağmen gebelik testi nde çıkmamıştı ama Cannes’da çıkmıştı oda çok yeniydi beş falandıGünaydın, adet bitiminden bir gün sonra korunmalı bir ilişkim oldu. Uygulamadan da kontrol ediyorum risksiz bir gündü .Kondom ile korunuyorduk sadece partnerim bir ara kontrol etti yırtıldı sandım deyip iyice baktı ve bir şey yok dedi. Eğer böyle bir şey olsa fark ederdi değil mi? Hamile kalma olasılığım var mıdır sizce. Beklenen adetime de 10 gün kaldı test yapmalı mıyım?
Teşekkür ederimYok bu şekilde gebelik olmaz