• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.çizgi pozitif mi bakabilir misiniz

Herseyolunda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2020
138
53
48
Merhaba hanımlar eşimle korunuyoruz ama belirtilerim var şüpheleniyorum sizce pozitif mi? Bugyn kan vermeye gittim doktor yoktu :(

Eklentiler

• 159919B4-EE30-46EC-9039-83A4ED02C2EE.jpeg
    159919B4-EE30-46EC-9039-83A4ED02C2EE.jpeg
    130,5 KB · Görüntüleme: 156
Bu yanlışlıkla nasıl oluyor hiç anlamıyorum. Bizde yaklaşık 4 yıldır eşimle geri çekilme ile korunuyorduk? Bence siz bir yerde hata yapmişsınız:) hayırlı olsun.

Günaydın, adet bitiminden bir gün sonra korunmalı bir ilişkim oldu. Uygulamadan da kontrol ediyorum risksiz bir gündü .Kondom ile korunuyorduk sadece partnerim bir ara kontrol etti yırtıldı sandım deyip iyice baktı ve bir şey yok dedi. Eğer böyle bir şey olsa fark ederdi değil mi? Hamile kalma olasılığım var mıdır sizce. Beklenen adetime de 10 gün kaldı test yapmalı mıyım?
Rengi kuruma çizgisi için fazla pembe 🥰 hayırlısı olsun

Günaydın, adet bitiminden bir gün sonra korunmalı bir ilişkim oldu. Uygulamadan da kontrol ediyorum risksiz bir gündü .Kondom ile korunuyorduk sadece partnerim bir ara kontrol etti yırtıldı sandım deyip iyice baktı ve bir şey yok dedi. Eğer böyle bir şey olsa fark ederdi değil mi? Hamile kalma olasılığım var mıdır sizce. Beklenen adetime de 10 gün kaldı test yapmalı mıyım?
10 gun kala testte cikmaz

Bu yanlışlıkla nasıl oluyor hiç anlamıyorum. Bizde yaklaşık 4 yıldır eşimle geri çekilme ile korunuyorduk? Bence siz bir yerde hata yapmişsınız:) hayırlı olsun.

Spermler hızlı ve kaliteliyse zevk suyundan da hamile kalabilirsiniz haberiniz olsun, geri çekilme, bir korunma yöntemi değil

Yok bu şekilde gebelik olmaz

benim on gün geçmişti ilk bebeğim de adetim ona rağmen gebelik testi nde çıkmamıştı ama Cannes’da çıkmıştı oda çok yeniydi beş falandı

Hayatım nasıl pozitif olmasın Allah aşkına hayalet çizgi de değil bildiğin pozitif hayırlı olsun 🙏🏼☺️

Back