- 1 Şubat 2007
- 5.425
- 1.588
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ins canım tesekkurlerAynen canım allah imtihanımızın sonunu hayırlara çıkarsın sabretmekten başka çare yok kız erkek hiç fark etmez olsunda hayırlısıyla gerisi önemli degil bizleride bir gün güldürür rabbim allah büyüktür
Kesinlikle öyle.başka bir örneğim var cok yeni olan üstelik.eşimin arkadası ve ailesi etkrk istiyorlardı iki kız oldu 3 ye hamile kaldı 2 aylıkken erkek demeye başladı kadın üstündeki baski ile evet erkek de oldu ama ağir bir hastalıgı var allah kımsenin başina vermesin ben şuna inanıyorum allahın işine sorgu sual olmaz.bişeyi cok istersin veriri belkı ama allah düşmanıma dermansiz dert vermesin ama sonucu böyle olur.allah her zaman sağlıklı sıhhatlı uzun ömürlü bir evlat nasip etsin herkese kız erkek farketmez.Demek bazı şeyler üni bitirmekle olmuyormuş canım
Aksine bizim devirde artık erkek çocuğunu yetiştirmek çok daha zor,askerlikte gencecik oğlanlar şehit oluyor,trafikte yol vermedin diye öldürülüyor,kavgalar gırla vs vs haberleri izledikçe daralıyorum ya oğlumun da başına bunlar gelirse diye. Eskiden erkek eve bakar mantığı vardı fakat bu devirde kadınlar da en az erkekler kadar maddi manevi çok da güzel sahip çıkıyorlar ailelerine. Eşinize bunu anlatın,sorun cinsiyette değil şahsiyette her şeyden önce ne ekersen onu biçersin.Dün konuştum. niçin böyle tepki gösterdin ben çok üzüldüm diye, kız çocugu zahmetli yetişiyor bana göre, koruyup kollama bu zamanda zor dedi. Senin eşinin dediklerine benzer şeyler söyledi.. Ve haberi verirkenki sevinçli ifaden sanki bana inat yapar gibi olduğunu hissettim dedi. Oysaki ben kızımın olacağını duyunca çok sevindim yüzüme yansımış eşim bunu nispet sanmış oysaki alakası yoktu
Nispet mi yapmışsın? Sevinemeyeceksin bile öyle mi? Ya kusura bakma ama ben olsam burnundan fitil fitil getirirdim. Ne demek nispet yaptin? Neyin nispeti ya? Bunun nispeti mi olur?Dün konuştum. niçin böyle tepki gösterdin ben çok üzüldüm diye, kız çocugu zahmetli yetişiyor bana göre, koruyup kollama bu zamanda zor dedi. Senin eşinin dediklerine benzer şeyler söyledi.. Ve haberi verirkenki sevinçli ifaden sanki bana inat yapar gibi olduğunu hissettim dedi. Oysaki ben kızımın olacağını duyunca çok sevindim yüzüme yansımış eşim bunu nispet sanmış oysaki alakası yoktu
Yeni duydum güzelmiş :) 3 kız var da bende :)Allah demiş ki; bakabilecek olana kız veririm.
Yeni duydum güzelmiş :) 3 kız var da bende :)
Bu saçmalığın tek sebebi kadınlar evet. Ben kızıma hamileyken de olsun olsun sağlıklı olsunda dedi bir kaç tane kendini bilmez kadın... Dumur olmuştum. Çocukları cinsiyet ayrımcılığı içinde yetiştiren bir milletten başka bir şey çıkması beklenemez zaten.. Sen bence artık hiç bir açıklama yapma eşine... Kendi merak etsin takip etsin. Sen başlatma konuşmaları.