- 8 Ekim 2015
- 2.771
- 5.280
- 73
Bu da tersine saçmalık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu da tersine saçmalık.
Amin canım . İkizlerden biri kiz olsa emin ol hiç ayrım yapmaz, hatta kıza cok daha duskun olur. Erkeklerin erkek cocuj ıstemelerın mahalle baskısından bence. Bişeyleri ispat etme adına. Oğlan babası olunca, erkek adamın oğlu olur derler . Kız olunca da bütün suç!! anneyedir. mantık zaten ters!! Oglan olması babanın başarısıysa ( buna basarı denirse) kız olması da aynı derece kendi basarısızlıgı oluyor demek , oyle degıl mi? Hiç kimseyi suclamam , bunları buyuten anaya yazıklar olsun. Aynı sıkıntıları cektıklerı halde, bunu devam ettıren analara!Erkek kız ayrımı olmaz ama benim eşimle ilgilide öyle bir sorun var maalesef... ikiz bebeklerimizi bekliyoruz ve 1 erkek kesin diğeri henüz netleşmedi ama kız olsa erkeği daha mı çok sever diye 2 erkek olsun demeye başladım.. önce sağlıkla kucağımıza almak önemli tabiki de benim için cinsiyet asla önemli değil eşimde önce sağlk diyor ama erkeği duyunca da gözleri parlıyor... okumakla hiç alakası yok eşimde üni mezunu.. ailede öyle görmüş annesi de tuz biber erkek erkek deyip duruyor kendi bayan ama!! Allah sabır versin bize
Sağolasın cnm bilmiyorum artık dogunca görücez ins sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz bebeklerimizi. Annesi oğullarını kendine öyle bağlamış ki ne dese tmm diyorlar. Sabır diliyorum her konudaAmin canım . İkizlerden biri kiz olsa emin ol hiç ayrım yapmaz, hatta kıza cok daha duskun olur. Erkeklerin erkek cocuj ıstemelerın mahalle baskısından bence. Bişeyleri ispat etme adına. Oğlan babası olunca, erkek adamın oğlu olur derler . Kız olunca da bütün suç!! anneyedir. mantık zaten ters!! Oglan olması babanın başarısıysa ( buna basarı denirse) kız olması da aynı derece kendi basarısızlıgı oluyor demek , oyle degıl mi? Hiç kimseyi suclamam , bunları buyuten anaya yazıklar olsun. Aynı sıkıntıları cektıklerı halde, bunu devam ettıren analara!
Takma kafana, bebeklerın uzulmesın.
ooff yasadıkların ne kotu allahım bu nasıl bısey dedım benım de bır kızım var ıkıncıye hamıleyım erkek olsun ısterım ama kız da allahtan gelıyo ona da cok sukur derım bebegımı yıne canımdan cok severım.benım esım de cok erkek cocuk ıstıyo ılk kızımda tavır yaptı ben de cok uzulmustum ama beterın beterı varmıs.allah yardımcın olsunBenim yillarca bebegim olmadi her tedaviyi denedim olmadi 5 yildan sonra Rabbim kendiliginden hamile kalmami nasip eti ve bir kizim olacagini ögrendik. Malesef esim hic sevinmedi hatta aldiralim diye baskilar yapti bende belkide oglandir diye yalanlar uydurdum ki beni hamileligimde rahat biraksin diye. Cok sukur bir kizim var 2 yasinda ve ikinciyi asla dusunmuyorum Rabbim isteyene versin oglan olacagini bilsemde yapmam cunku ne esim ne de ailesi haketmiyor. Esime kalsa simdi kizim olmayacakti. Bu ailesinden kaynaklanan bir durum malesef uni okumus görmedigi ulke kalmamis ama okumakla da adam olunmaz ki!
Hamileligimde cok cektim dogum yaklastikca Allahim oglan olsun diye diye dualar ederdi sacma sapan seyler söylerdi psikolojimi mahfetti. Dogumdan sonrada yapayanlizdim. Suan kizini cok seviyor ama 2. Erkek olmali bir kiz daha asla olmamali olursa aldirmaliymisiz ve deli gibi hadi 2. Cocuk olsun diyor. Aman Rabbim biliyor cok istesemde ben onun gunahina ortak olamam en cok bosar dogururum yine ama kendi basima buyutmem cok zor olur oyuzden gerek yok.
Merhabalar hanımlar, 16 haftalık hamileyim ve dün bebeğimin cinsiyetini öğrendim. İkinciye kızım olacak allah nasip ederse...
Bizdeki en büyük sorun eşimin öğrendikten sonraki verdiği tavır oldu... %80 belki her erkek bir oğlu olmasını ister fakat işin en ilginç yanı fen lisesi çıkışlı 2 ünv. Bitirmiş babamıza biyolojik olarak cinsiyet belirleme farktörünün tamamen erkeğin belirlediğini anlatamam olması. (yahu adam hiç mi biyoloji dersin olmadı diyorum) hadi bilimsel açıklamasını geçtik allahın kelamını ezberlemiş hafız adamasın nasıl inanmazsın.. Rabbim sana onu nasip etmiş.. Şükredeceğine, BANA' senin yine kızın olur' demesini anlamış değilim.
bu durumu tamamen bana yüklüyor olması bende ister istemez bir ruhsal sıkıntı yaratıyor. Evde iki gündür gergin bir hava var. İlk kızımda da duyduğunda bozulmuştu.. Bu durumun temelinde kayınvalidemin etkisi çok büyük aslında.. Sizin ikinciye kesin oğlunuz olacak demesi eşimde de ister istemez büyük bir beklentin yarattı.. Haberim olmadan hurafe şeyler uygulaması, makas ve bıcağa oturtması, Kızımın altını açarken arkasındaki her bebekte olan doğum lekesini görüp arkası erkek demesi iyice olayı büyüktü.
Şuan kızıma kardeş gelmesinin mutluluğunu yaşayamıyorum ve ne yapacağım konusunda da bir fikrim yok.. Yarın kayınvalidemlere ziyarette gidecegiz.. Bu arada kayın validemin cinsiyeti söyledikten sonraki tepkisini merak edenler, inanamadı nasıl olur vs. Ses gitti çok bozuldu.. Yarınki mevzu kesin 3 bebekte inşallah demeleri olacaktır. Üzgünüm ama bende heves kalmadı. Büyük konuşmayım ama artık Bülent Ersoy ne zaman doğursa bende 3. ncüyü o zaman doğururum.. vakit ayırıp okuyup düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim..[/QUO
ne yanı erkek olana kadar çocuk mu yapacaksınız? Turkıyede hiç ilerleme yok cehalet dız boyu
Benim yillarca bebegim olmadi her tedaviyi denedim olmadi 5 yildan sonra Rabbim kendiliginden hamile kalmami nasip eti ve bir kizim olacagini ögrendik. Malesef esim hic sevinmedi hatta aldiralim diye baskilar yapti bende belkide oglandir diye yalanlar uydurdum ki beni hamileligimde rahat biraksin diye. Cok sukur bir kizim var 2 yasinda ve ikinciyi asla dusunmuyorum Rabbim isteyene versin oglan olacagini bilsemde yapmam cunku ne esim ne de ailesi haketmiyor. Esime kalsa simdi kizim olmayacakti. Bu ailesinden kaynaklanan bir durum malesef uni okumus görmedigi ulke kalmamis ama okumakla da adam olunmaz ki!
Hamileligimde cok cektim dogum yaklastikca Allahim oglan olsun diye diye dualar ederdi sacma sapan seyler söylerdi psikolojimi mahfetti. Dogumdan sonrada yapayanlizdim. Suan kizini cok seviyor ama 2. Erkek olmali bir kiz daha asla olmamali olursa aldirmaliymisiz ve deli gibi hadi 2. Cocuk olsun diyor. Aman Rabbim biliyor cok istesemde ben onun gunahina ortak olamam en cok bosar dogururum yine ama kendi basima buyutmem cok zor olur oyuzden gerek yok.