Bizi yoldan çikarıyorsunOyle squatlar paylasirmki burda sabaha kadar yaparsiniz ahaha
Popo Sayıklamayayım gece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizi yoldan çikarıyorsunOyle squatlar paylasirmki burda sabaha kadar yaparsiniz ahaha
Eh yaklaşıyorum.77 kiloyum.Boy da 1.56.Ben hiç yemiyim artık yemişim yiyeceğimi.Alfabetik sırayla gittim karışıklık olmasın diye
100 kilo musun neyi saklıyon
Totomu iyice oyuncak ettin haHayir sıkı durur
Sarkarsa squatla kaldiririkk
Aman kiz sakin sayiklama hahahaBizi yoldan çikarıyorsun
Popo Sayıklamayayım gece
Totomu iyice oyuncak ettin ha
Totomu iyice oyuncak ettin ha
Aman kiz sakin sayiklama hahaha
Eşin napiyosunuz siz o topikte demesin
HahahaTotomu iyice oyuncak ettin ha
leslie bitince bi squat topiği aç bebeğimSquattt:))
Kobay fare miyim kızım benHahaha
Uzerinde deniyoruz bebegiim
Hangi diyeti yapcaksın bu arada?anlaştık o zaman
Evet devam etmek gerekiyor, spora en azındanben diyetide sporuda bıraktımm ve ne bulursam ölçüsüz yiyorum bir yıldır ama o donem uyguladığım diyet ve spor programı sayesin de kesin bi kilo verme oldu sanırım gidenler bu kadar yememe ragmen gelmedi bilirsiniz normalde hızlı veılen kilolar hemen alınır
Adra hanım buraya gelmeye ikna edemiyorduk seni, pastam tatlım diye sayıklıyordun Sıkı tutun artık, kurtulalım şu yağlardanEh yaklaşıyorum.77 kiloyum.Boy da 1.56.Ben hiç yemiyim artık yemişim yiyeceğimi.
kaç tane yapcaz bundan gündeSquatin yapim aşamasi:
Ayaklar omuz genisliginde aciliyor ve bi sandalyeye oturur gibi başımız dik bi sekilde oturup kalkiyoruz
Eki Görüntüle 1430745
Oyle mi diyosunnleslie bitince bi squat topiği aç bebeğim
ayça kayanın bir tane var bir ayda 8 kilo verdiren diye ama ben bir ayda 5te versem yeterHangi diyeti yapcaksın bu arada?
Evet devam etmek gerekiyor, spora en azından
Adra hanım buraya gelmeye ikna edemiyorduk seni, pastam tatlım diye sayıklıyordun Sıkı tutun artık, kurtulalım şu yağlardan
görürsün tabi kocam karnın toparlanmaya başlamış dedi dalga geçmediyse tabiOyle mi diyosunn
İş gorur muyum ki
Yok kiiizz şakaciktan bi deneyelim didikKobay fare miyim kızım ben
İlk yapcagin icin 5tanede bile zorlanirsin simdilikkaç tane yapcaz bundan günde
Dün başladıkkızlar ne zamndır diyettesiniz
Hadi yaaagörürsün tabi kocam karnın toparlanmaya başlamış dedi dalga geçmediyse tabi