• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Aylık Zayıflama Maratonu

Adra hanım buraya gelmeye ikna edemiyorduk seni, pastam tatlım diye sayıklıyordun:KK53: Sıkı tutun artık, kurtulalım şu yağlardan:KK12:

Evet haklısın valla.Çok kilo almışım.:KK17:Belki birlikte kolay veririz.Yoksa olmuyor.Bugün kek yemedim ama bak.:KK48: Çok yiyene kızalım.Bana da kızın.:KK67:

Cok ya ben ilk basladigmda yapamiyodum 50tane
Sen yarisini al sayilarin istersen
Ama isinmadan ypma mesela leslieden sonra yap yapicaksan kas agrini en aza indirgersin
leslie yi yapıyorum mekik çekiyorum bi de burda ilk sayfadaki karın ve bel için olanları yapıyorum 1 saat falan sürüyor sonra kız uyanıyor yaaa

Evet haklısın valla.Çok kilo almışım.:KK17:Belki birlikte kolay veririz.Yoksa olmuyor.Bugün kek yemedim ama bak.:KK48: Çok yiyene kızalım.Bana da kızın.:KK67:
Kızcaz zaten, ceza veririz gerekirse:KK59:
ne zaman kilo paylaşımı vs yapıcaz topiğn kuralları neler
Hergün, yediğiniz şeyleri burda paylaşıp, 1. Sayfadaki dilerseniz onlarla beraber başka sporlarıda yapıyorsunuz, cuma günleri kilo bildirimi yapcaz.

Birlikte vereceğiz canım bırakmak yok:KK19:Başlamaya karar vermen iyi olmuş:KK60:
Kafama göre takıldım:p özellikle burda paylaşılan hareketleri denedim :KK45::KK45:Ama hala her yerim ağrıyor :KK53:
İnşallah iradeli olur da devam ederim.Gerçi çok sıkı diyet yapamam ama dikkat edeceğim.Ben de bugün 1 saat yürüdüm.Kendime göre hareketlerim var evde de onları yaparım.Arkadaşlarin ekledikleri de ilgimi çekti.Onları da denerim.

bebeğim bunlar hayatımızdan çıkarsa olmaz ama kilo vermek için aa ben bugun diyet yapıyorum şunları yemiyecegim demek olmaz bu kendimizi kandırmak demek

İnşallah iradeli olur da devam ederim.Gerçi çok sıkı diyet yapamam ama dikkat edeceğim.Ben de bugün 1 saat yürüdüm.Kendime göre hareketlerim var evde de onları yaparım.Arkadaşlarin ekledikleri de ilgimi çekti.Onları da denerim.
Yaparsın canım başlarda biraz gevşek olur sonra sıkılaştırırsın:KK19:Spor yaparsak daha kolay vereceğiz:KK19:Ben de yürüyüş yapacağım :KK51:Bugün çıkacaktım fırsat olmadı:KK51:

Back
X