- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
Bilemiycimmm nevos öyle dediyse bi bildigi vardirasparagas haberlere ınanmayın boyum 160
Bize çamur atması bu yüzden zaten Nevos kocaman bi görsen var yaaa yarım dünyaYok canım bilmiyorum öyle ise çok kilolu
daş gıbı hatunsun tolın keske senın gıbı olsam tolın dıyen benmıydım harbiiii attırma sımdı bana o yazısmalarıBilemiycimmm nevos öyle dediyse bi bildigi vardirboşa konuşmaz benim hemsom
Bize çamur atması bu yüzden zaten Nevos kocaman bi görsen var yaaa yarım dünyaavatari bile tıkınma peşinde
Ateş olmayan yerden duman çıkmazBilemiycimmm nevos öyle dediyse bi bildigi vardirboşa konuşmaz benim hemsom
Bize çamur atması bu yüzden zaten Nevos kocaman bi görsen var yaaa yarım dünyaavatari bile tıkınma peşinde
aaaaa topıkten kacışarak gıden bı N.... gordum sızde gordunuzmu
hadi ordandaş gıbı hatunsun tolın keske senın gıbı olsam tolın dıyen benmıydım harbiiii attırma sımdı bana o yazısmaları
Bencede nevosumAteş olmayan yerden duman çıkmaz
Ayrıca ben sizinle konuşuyorum niye üstüne alınıyorlar
Yok ya burdadır o :))gaçtı ama ben didim ona
yok yokkkk gaçtı oooooo ama gorecek o bana kusmeyııı gecen sefer yedım ama bu sefer yememYok ya burdadır o :))
Olur canım, sen agir yapıyorsun zaten, 1 gün dinlendir kendiniPinkoşum yaaaa bugün spor yapmasam olur mu ...
Gün kurusu yedim 8 tane..
Üzerine de kayısı suyu içtim..
İki gündür eridim bittim yaaaa
yok yokkkk gaçtı oooooo ama gorecek o bana kusmeyııı gecen sefer yedım ama bu sefer yemem
Burası benim topiğim nereye kaçayımYok ya burdadır o :))
su an profıl resmımdekı gıbı bakıyorum N.... YEBen zaten her konuda paramı sana yatırıyorum
Pinko ben gidiyorum canım kusura bakmaBen zaten her konuda paramı sana yatırıyorum
Şifa olsunPinkoşum yaaaa bugün spor yapmasam olur mu ...
Gün kurusu yedim 8 tane..
Üzerine de kayısı suyu içtim..
İki gündür eridim bittim yaaaa
5 kere çıkıyorum her gün..Olur canım, sen agir yapıyorsun zaten, 1 gün dinlendir kendini
Teşekkür ederim ablacım :)Şifa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?