Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba herkes iyi mi. pink sen nasil oldun canim
bugun gec yaptom kahvalti mi peynir zeytin bal yumurta bir ekmek yedim.
spor yaptimsuyu unutmadim.3 litre ye tamamlicam bugun
bitki cayimi icerim birazdan.aksama corba ve salata
Keşke ben de öyle olsamHiçbirşey yiyemiyorumm.. Dolabı açıp açıp kapatıyorum, canım istemiyor
ok canımher gun hareketlısın ya canm cok kas agrısı cekmeyebılırsın o yuzden
Iyi olmana sevindim canimBen çok iyiyim geçti çok şükür. sen nasılsın. 1 ekmek derken
Bir butun ekmek miIyi olmana sevindim canim
Yani kahvaltida bir ekmek yedim.aksamda corba icerim sadece.bugun iki ögün oldu yemek yemem
1 dilim mi bir bütün ekmek mi?Iyi olmana sevindim canim
Yani kahvaltida bir ekmek yedim.aksamda corba icerim sadece.bugun iki ögün oldu yemek yemem
Keşke ben de öyle olsam
Yemek yemeyi çok seviyorum zevk alıyorum resmen
Aynen aynenBen de çokseviyorum ccanım yemek yemeyi oyuzden diyet yapmak cok zor geliyor bana tatlidan uzak durmak cok zor
Şunu bi açıkla ya.. 1 bütün mü?Iyi olmana sevindim canim
Ayy ben hiç zevk almıyorum, zaman kaybı gibi Ama sevdiğim yemek olursa severek yiyorum Darısı sana diyelim o zamanKeşke ben de öyle olsam
Yemek yemeyi çok seviyorum zevk alıyorum resmen
Şunu bi açıkla ya.. 1 bütün mü?
Ayy ben hiç zevk almıyorum, zaman kaybı gibi Ama sevdiğim yemek olursa severek yiyorum Darısı sana diyelim o zaman
Anlık şoka soktun biziYok canımbir bütün ekmek hayatta yyiyelim ki bir DİLİM ekmek yedim
Neler yedin dokul bakalımBeni bugün tekmeleyebilirsiniz
Beni bugün tekmeleyebilirsiniz
beni deNeler yedin dokul bakalım
Size ceza bugün 2 katı spor yapacaksınızbeni de
Yine geldigençler nöööördunuz erittinizmı koca popolarınızı
ben baya yaptım zaten hiç ekmek yememiştim dayanamadım 3 5 tane sigara böreği yedimSize ceza bugün 2 katı spor yapacaksınız