- 23 Ekim 2011
- 19.408
- 23.889
- 598
yolla nevos bende buraya yuklerım senıde topıkten atarlarBenim sende numaram bile yok
Yerken resim çekip yollayacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yolla nevos bende buraya yuklerım senıde topıkten atarlarBenim sende numaram bile yok
Yerken resim çekip yollayacağım
değil kanka paket paket ye sen
Şimdi değil diyetten sonra yollayacağımyolla nevos bende buraya yuklerım senıde topıkten atarlar
hahaha bana yasak değil tabisideğil kanka paket paket ye sen
Bunu sorman bile yanlış tabiki yasak
değil kanka paket paket ye sen
amann zaten sivilce yapıyor hoopppBunu sorman bile yanlış tabiki yasak
Sen onun yerine günde 1 avuç kavrulmamış tuzsuz fındık,fıstık,badem,ceviz yiyebilirsin.amann zaten sivilce yapıyor hooppp
Aç kalarak kilo veremezsin sonra hasta olursunBen daha hic bisey yemedim..
Ama ailemden cok guzel yorumlar almaktayim belimin inceligi ve kucuk gobegimin gidisiyle ilgili.. oh oh : )
Sen onun yerine günde 1 avuç kavrulmamış tuzsuz fındık,fıstık,badem,ceviz yiyebilirsin.
hımmmmmmBen daha hic bisey yemedim..
Ama ailemden cok guzel yorumlar almaktayim belimin inceligi ve kucuk gobegimin gidisiyle ilgili.. oh oh : )
Badem zayıflatıyor
evet badem yiyorum
hımmmmmm
Canim istemiyor ablam birazdan bi cay alirim o kadar..Aç kalarak kilo veremezsin sonra hasta olursun
aklıma getirdin çekmeceden çıkardım yiyorum şimdiBadem zayıflatıyor
Olmaz öyle şeyCanim istemiyor ablam birazdan bi cay alirim o kadar..
Afiyet olsun canımaklıma getirdin çekmeceden çıkardım yiyorum şimdi
hadi yaaa
Ben boyleyim abla ya iki gun az yiyeyim bunyem alisiyor bir sey yiyesim gelmiyor.. Bogazimda yanma var zaten hic yorasim yok kendimi : )Olmaz öyle şey
Ee yani :))