2 aylık nişanımız bitti

Evet benim nisanimda istememde teklifimde de kendisi hungur zingir aglamisti sonrasinda baktim adam hanzo cikti o duygusal top goruntuleri hikayeymis. Hadi dedim hadi gulum. Aynen 2 ay ustune bitirmistim ben de.
Ya bu degisimler olur iyi ki olmus evlendikten sonra degisseydi napicaktin bosanmak mi nisan atmak mi?
Simdi pismanim dese naparsin mesela bunun uzerine uzun uzun dusun. Bence s... et bitsin gitsin salak, annesinin buldugu kizla evlenmedigi surece o aile herkesle arasini bozar onun
Aynı sekilde ağladı mutluluktan:KK43: nasıl oynamışlar ben inanamıyorum gelemez tüm yolları kapattım affı olmasın diye..

Bazı erkeklerde var böyle şeyler nikahtan veya nişandan sonra sen zaten benimsin parmağında benim yüzüğüm var kafasına girip bambaşka bir hale geliyorlar
Umarım bunu farkeder farkettiğinde çok geç olur kafasını çok duvarlara vurur tek duam

Bu arada tüm olaylardan sonra altınları istemek için mesaj attı bana annesiyle alması gerekiyormuş. Dellendim cevap vermedim asla. Babası babamı aramış babamda demişki senin oğlun hangi yüzle benim kızımı arıyor? Benimle muhatap olacaksınız. Babası özürler diliyor yalandan sırf parasını almak için günlerce aramayan adam tak diye arıyor. Sonra babamı bir daha arıyor ne zaman müsait olursunuz diye babamda kızımı arayın siz ilk önce bir özür borcunuz var ona diyor. Bende ex kp arayınca saydım ağzıma geleni siz oğlunuzun nişanı bitmiş usül bilen insanlar değilsiniz insan ilk önce helalleşir konuşur altın istemek için günler sonra oğluna mesaj attırmaz. Karısıyla yollamaz. Ben sizin eşinizide oğlunuzuda görmek istemiyorum erkek olun gelin benim babamdan alırsınız ne alacaksanız, aldığınızda haram zıkkım olsun dedim.adam gevşek gevşek cevap verdi sevmeseydin oğlumu kabul etmeseydin teklifi tanısaydın madem benim oğlum kötü gibi konuştu. Onuda görünce dedimki babası ne ki oğlu ne olsun:) ailede hiç erkek baba rolü yok.

Eğer sevmişse ve başkasının aklına uyarak hareket ettiğinden dolayı bu hale geldiyseniz illaki pişman olur
Tüm yolları kapattım olsa dahi kendi kendine evinde pişman olur. Onun yaşadığı şehirde arkadaşı ruh eşi bendim annesi babası bendim. Benim arkadaşlarım benim ailem anlayacağınız tüm günlük rutini hayatı benim hayatım etrafında çerçevelenmişti. Çok büyük fedakarlıklar yaptım çok. Umarım benim düştüğüm boşluğun kat be katını yaşar.

Bugun okudugum.her konuya benzer yorumlar yaptim galiba. Bu nasil iliski😁 erkek kadin farketmez ailesiyle gobek bagini kesemeyenden es olmaz. Yetiskin olan kendi karar verir anam babam.ne derse diosa ergendir

Bugun okudugum.her konuya benzer yorumlar yaptim galiba. Bu nasil iliski😁 erkek kadin farketmez ailesiyle gobek bagini kesemeyenden es olmaz. Yetiskin olan kendi karar verir anam babam.ne derse diosa ergendir
Gerçekten günümüzde en büyük erkek sorunu bu sanırım hiç yalnız olduğumu düşünmüyorum ne acı, biz kızlar kendimizin her şeyi olmuşuz adamlar 🗑️

Tüm yolları kapattım olsa dahi kendi kendine evinde pişman olur. Onun yaşadığı şehirde arkadaşı ruh eşi bendim annesi babası bendim. Benim arkadaşlarım benim ailem anlayacağınız tüm günlük rutini hayatı benim hayatım etrafında çerçevelenmişti. Çok büyük fedakarlıklar yaptım çok. Umarım benim düştüğüm boşluğun kat be katını yaşar.
Biraz zaman verin kendinize siz toparlanın o da neyin ne olduğunun farkına varır

Bu hikaye o kadar tanıdık ki🥲Anneci erkekler böyledir canım annesi doldurmuştur.Aynısını yaşadım maalesef.Geri dönmez çünkü arada aile var dönse de affetme.Hakkınızda hayırlısı olsun🙏

Biraz zaman verin kendinize siz toparlanın o da neyin ne olduğunun farkına varır
Öyle yapıyorum yasımı tutuyorum bu süreçte psikolojik destek almaya başladım. Tek başıma aşmam zaman alacaktı ama hayat çok kısa ve ben en kısa zamanda en mutlu hallerime dönmek istiyorum. Genel olarak mutluluğumu partnerime bağlı yaşadığımı farkettim

Bu hikaye o kadar tanıdık ki🥲Anneci erkekler böyledir canım annesi doldurmuştur.Aynısını yaşadım maalesef.Geri dönmez çünkü arada aile var dönse de affetme.Hakkınızda hayırlısı olsun🙏
Annesiyle boşanmadan kimseyle evlenmesin bu adamlar o zaman bende döneceğini hiç düşünmüyorum amin hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻

Annesiyle boşanmadan kimseyle evlenmesin bu adamlar o zaman bende döneceğini hiç düşünmüyorum amin hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻
Benim hatam sürekli yazmamdı.Çünkü beni seviyor döner sandım.Sakın yazıp yalvarmayın oldurmaya çalışmayın.Adam gibi adam isterse annesini bile karşısına alır.Çok geçmiş olsun

Selamlar kızlar 23 yaşındayım, eski nişanlımda 24 yaşındaydı. İkimizde üniversiteden çok yakın arkadaşız 4 yıl boyunca arkadaşlığımız sürdü. Farklı kişilerle romantik ilişkilerimiz vardı. Bitti ve mezuniyet sonrası bana açıldı, kabul etmem inanmam zor bir süreç oldu. İliskiye başladık yaklaşık 2 sene sürdü müthiş bir ilişkiydi herkesin imrenerek baktığı. Bir gün bile ilgisinin alakasının sevgisinin azaldığını görmedim günden güne artıyordu, ciddiye gidiyordu herşey mayıs ayında bana evlenme teklifi etti, kabul ettim Haziranda nişanımız oldu. Fakat evlenme teklifinden sonra bambaşka yüzünü görmeye başlamıştım. Ailesi ile ilgili hiçbir yapıcı eleştiri öneri kabul etmeyen,öfke sorunları ortaya çıkan aslında arkadaşkende vardıda biz sevgili olduktan sonra görmedim hiç birini benimle olduktan sonra iyileştiğini söylüyordu adeta bensiz olmak ona hep kötü gelmiş öyle derdi… Ailesi isteksizdi.Bir kere onlar bize geldi bir kere biz onlara tanışma süreçleri harika geçmişti nişan tarihini belirledik. Ne olduysa sonra oldu bir kere bile aramadılar, ihtiyacınız varmı sormadılar istemeye bir buçuk saat geç geldiler misafirler içeride damadı bekledik.Bir şekilde o günü atlattık sonrasında düğün ile ilgili hiç bir plan konuşulmadı eşyalar nasıl olur alınır edilir asla. Annesi ne zaman annemle konuşsa bizle ilgili konu geçince geçiştirdi. Beni iki kere memleketlerine düğüne davet ettiler ilkinde hediyelerle gittim ikincisinde asla hediyeleşmediler soğuk davrandılar. İlkinde elim dolu diye iyi davrandılar sanırım. Bu olaylar olduğunda hep anlatıyordum inkar ediyordu nişanlım öyle birsey yok vs öfke patlamaları. Sinir krizleri ve Ne söylesem annesine anlatıyordu. Annesi ve kendisinden biz diye bahsediyordu. Adam bayağı anneci çıkmıştı, terapi alalım dediğimde bile benim iyi olmamın tek yolu annemle senin iyi olman ne terapisi, demeler ben gitmek istediğimde ben sensiz yaşayamamlar seni başkasıyla göremem yapamam arkadaş bile kalamamlar adam bensiz öleceğini söylüyordu bir yandan bana . En son artık oturup yapıcı bir şekilde herşeyi erkek arkadaşımla konuştum. Böyle olmayacağını evliliğin denge işi olduğunu herkes bir yana bizim eş olmamız gerektiğini. Gerekirse ailelerden eşya iş beklemeden düğün hazırlıklarına ikimizin başlaması gerektiğini yanında olduğumu böylelikle sorunların çözülebileceğini bile söyledim.Annemde uyarmıştı neden böyle oğlum bir sorun mu var istenmiyor mu benim kızım demişti. Haklısınız dedi ilk önce kendi ailesiyle konuştu, gerekirse ben senin elinden tek başıma tutacağım dedi sonra ben çok yorulduğumu dinlenmek istediğimi söyledim o gün annesiyle de konuştuk nişanlımlada sorun yok gibiydi. Ertesi gün aradığımda beni artık istemediğini söyledi. Hızlıca memleketine gitti yüz yüze bile bitirmeden ailesinin yanına gidip bitti demiş. 10 gün sessizce haber bekledim arar dedim.. Ne kendisi ne Ailesi bir kere bile aramadı üstüne tatile çıktılar kendi oğullarını evde tek bırakıp birde. Ex kp kv Story attılar arkada huzurlu bir şarkı ve deniz bende böyle olunca hepsini sildim. Sildiğim için bittiğini bundan sonra bizden olmayacağını söyleyip gitti. Can alıcı çok detay var siz yanıtladıkça yazacağım:KK43: Bitmesinin hayırlı olduğunun farkındayım fakat nasıl unutacağım?
Kendisi terk ediyor, siz hepsini silince "sen sildiğin için bitti" diyor?
Manipülasyonun da bölyesi yani.
Çok hayırlı olmuş, rica ediyorum sürünerek dönerse kabul etmeyin. Aynı şeyleri baştan yaşayacaksınız çünkü, bi b*k olmaz bu adamdan.
Unutmaya gelince de, neler neler unutuluyor bir bilseniz..
Zaman geçtikçe, siz de kendinize ve hayatınıza odaklandıkça misler gibi biter hiç merak etmeyin.

Benim hatam sürekli yazmamdı.Çünkü beni seviyor döner sandım.Sakın yazıp yalvarmayın oldurmaya çalışmayın.Adam gibi adam isterse annesini bile karşısına alır.Çok geçmiş olsun
Yok güzelim asla yazmıyorum. Bir kere gideni döndürmeye çalıştım oda terapi alırız dedim. Baktım yok benim içinde bitti telefonda dedimki benim istediğim erkek profili sen değilsin zaten sen bitirmiyorsun sadece bir aydır annene ağladığın bana yardımcı olmadığın her gün benim için bittin dedim.

Kendisi terk ediyor, siz hepsini silince "sen sildiğin için bitti" diyor?
Manipülasyonun da bölyesi yani.
Çok hayırlı olmuş, rica ediyorum sürünerek dönerse kabul etmeyin. Aynı şeyleri baştan yaşayacaksınız çünkü, bi b*k olmaz bu adamdan.
Unutmaya gelince de, neler neler unutuluyor bir bilseniz..
Zaman geçtikçe, siz de kendinize ve hayatınıza odaklandıkça misler gibi biter hiç merak etmeyin.
Evet hep ilişki içindeykende derdim yoğun manipülasyon yapan bir insan. Neyseki aşıktım ama mantığımı devre dışı bırakmadım hiç bir zaman işe yaramadı manipülasyonları. Aynen şöyle söyledim senin aramayan sormayan biz ayrılmışız buna rağmen tatile giden hadi gitti videolar paylaşan aileni de senide takip etmek istemiyorum bu yüzden sülalenize kadar hepinizi sildim. Bir tane mi adam çıkmadı içlerinden siz ne yapıyorsunuz diyen yok? Ne gerek var takipleşmeye.sonra hala annemde annem diye ağlıyor😂 bizden dolayı değil bizlik birşey değil annesi çok üzgün olduğu için ayrıldı aynen annen o kadar üzgünki ayrıldık tatile gitti döndüğü gibi de altın peşine düştü😂 salak bu cocuk ya

Bu süreçte eski güzel günlerden dolayı öyle yapsaydım gitmezdi diye düşünmeyin.Hikayemiz aynı hikaye.Ben de mesela yapmak istediklerimi siz yapmışsınız oturup direkt konuşmak gibi onu yapmadım diye kendimi suçladım ama demekki yapsaydım da olmazdı.Anneci erkekler annesinin yaptığı her şeyin en iyisi olduğunu bizim beğenmediğimizi söylüyorlar en son.Benim ilişkimde de bitince kimse araya girip oldurmaya çalışmamıştı bile.Çünkü sürekli çocuğa sen mutsuz olursun diye dolduruyorlardı.İnşallah bensiz hiç mutlu olmaz.Annesi çok canımı yaktı Allaha havale ediyorum

X