2 aylık evliyim kaynım brnimle yaşıyor

Bunu nasıl kabul ediyorlar anlamadım onun erkek kardeşi benim kardeşim olmuyor o ne ya evde erkek yabancı işte kim ne derse desin ben böyle düşünüyorum kimsenin evinde kalmasın babası ev tutsun koca oğlana ne saçma hayatlar çok sakıncalı kusura bakmayın sanki eşinizin başkasından olan çocuğu ile bir hayata başlamak gibi bı yerde ki siz evlenip ayrılmis çocuklu adamla evlenir kabul ederdiniz mesela çamaşır ütü yemek temizlik mecbur değilsiniz anası ne güne duruyor akıllı kadın .Hayır 10 yaşında çocuk sanki hadi diyelim koca oğlan yani cok kınadım hiç doğru değil .

Benim gerçekten midem bulanıyor yani eşiniz adam olsa sokmaz başka erkegi eve. Babanız da mi demiyor ne münasebet diye? Daha dün tanıdığınız adam yani evlendiniz diye kan baginiz olmadı kardeşiyle. Ne bileceksiniz adam bakıyor mu oraniza buranıza. Bizim orda böyle eşiniz gibi olanlara bir şey deniyor da neyse yazmayayım.

boşayın o aileyi bakın eşinizi demiyorum aileyi diyorum, uşak tutsunlar kendilerine edepsizlerler

Sen nezman gidiyosun diyeceksınız?
Madem koca kisisi napıyom diyor
Gündüz kaynınız nerde sizinle evde oturmuyor herhalde?
Ailem hos karsılamjyor bu durumu diyebilirsiniz.

Hayır eşinle konuş bu böyle gitmez otel değil burası diyeceksinz. Ay ben olsam onları çok pis utandırırdım evliliğin başında cicim aylarındasınız biraz sesiniz çıksın odadan bak nasıl utanıp gidiyolar

Bir de ilk aylar cinselliğe de alışma zamanlarıdır ben o zamanlar sesimi kontrol edemiyordum mesela siz cinsellik nasıl yaşıyorsunuz evde biri varken insan odaklanamaz bile. Eşiniz hiç mi rahatsız olmuyor bu durumdan? O ailede bir tane aklı başinda insan yok mu siz napiyorsunuz diyen? Tuvalete giderken örtünmek zorunda kaliyormuşsunuz kendi evinizde misafir olmuşsunuz siz kocanizla nasıl cilveşeceksiniz nasıl kur yapacaksınız nasıl romantizm yaşayacaksiniz ? Eşiniz hiç sorun etmiyor mu bunları?

Kendini bizim burada adet böyle diye mi kamdirdin nasıl bu kadar taviz verdin ? Arkanda ailen mi yok işin mi yok ? Ailen kefenle gel falan mı dedi ? Niye hiç sesin çıkmadı ve hala da çıkamıyor konu sahibi ?????
Hemen bu gün o kaynin ile konuşuyorsun kendisini artık evde istemediğini KENDİN söylüyorsun

Eşinizin evli olduğundan haberi var mı? Bu nasıl bir evlilik. Siz milletin konforunu sağlamak için mi evlediniz. Tavrinizi net ve sert bir şekilde koyun belli ki bunlar insan degil.

Eşle konuş eşle konuş demişler herkes böyle söylemiş de eş adam olsa zaten buna izin verir mi? Kendisi halledecek artık kendisi konuşacak

Siz dini konulara girmek istemiyorum da yani evde de başınızı açmadan falan dikkat ederek nereye kadar dini konular yasak biliyorum ama bunun abdest alması var osu var busu var temiz mekan lazım ibadet için vs vs o oğlanın ardını toplamaktan sinir gelir insana keşke eşiniz evlilik yerine oturaymis anası babası kardeşiyle çok sinir bi durum kaynanayi sokuşturuveriyorlar araya hadi kayın ne ya koca herif.Anne evinin rahatını boşuna birakmişsınız

Eşiniz nereli, nerenin adetiymiş bu?
Güneydoğu’nun en köy gibi köyünden olan biriyle evliyim hadi benim eşimi geç o okumuş biri. okumamış hatta okuma yazma dahi bilmeyen eltilerim dahi böyle bir şeye asla izin vermez. Konu sahibinin tamamen kendi pasifliği

Eşle konuş eşle konuş demişler herkes böyle söylemiş de eş adam olsa zaten buna izin verir mi? Kendisi halledecek artık kendisi konuşacak
Tepki göstermeli tabi ki ama kadıncağız daha fazla canı sıkılmasın diye dedim

Onu sorun etmedim bunu sorun etmedim dönüşümlu kalsin diye niye tuhaf tuhaf düşüncelere daliyosunuz. Esinizle konusun ve derhal gönderin evinizden saka mi yasli bakima muhtac gibi ne davraniyosunuz.Ne munasebet evinize yerlesmesi saygisizin.Esinizle direkt konusun olmuyosa da kendi basinizin caresine bakin bence boyle olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…