- Konu Sahibi aysunsedat
-
ben söyliyeyim eşiniz boşaldıktan sonra 15 dk kadar içerden çıkartmayın belli bi zaman sonra kuruyup içerde kalıyor ..
Dipnot: Ama hala hamile değilim
bizim sorunumuz yaş yada erken olması değil ki ... açıkca biz kaçtık eşimle öyle evlendik şimdi herşey düzene girdi çocuk istememizin sebebine gelince ailelerimizin evlenen ilk çocuklarıyız bu yüzden biliyoruz ki torun sevmek istiyorlar kaçarak üzmüştük şimdide gönüllerini almaya çalışıyoruz tek derdimiz bu yanee...
bende daha 3aylık evliyken doktora gitmiştim bebeğim olmuyo diye doktor bana baya bi güldü daha 3aylık ne bekliyorsunki falan diye 1sene geçmeden tedavi uygulamıyoruz dedi 1 sene boyunca olmazsa tedaviye başlarız demişti folikplus vermişti ondan 1ay sonrada hamile kaldım bizde çok tecrübesizdik ilişkiden snra hemen kalkalrdım tabi spermler içeriye gidemiyo sonradan yumurtlama günlerimi öğrendim ve ilişkiden sonra 5dk falan hep eşim ayklarımdan kaldırdı sonrada hamileydim zaten şimdi 45günlük bebişimiz var rabbim herkese nasip etsin ama herşeyin bi vakti zamanı vardır güzelim sen sıkma canını bakarsın öbür ay olur
iyi de bebek sırf aileleri sevindirelim diye yapılmaz ki. evliliğin bi otursun, birbirinizi bi tanıyın. önce 2 kişilik bir aile olduğunuzu anlayın. sonra ah vah etme, çocuğum için bu adamla duruyorum diye. eşin belki dünya iyisi biridir bilemem ama bebek için erken bence.
çok komiksiniz.daha 2 aylık evliymişsin hemen bunları nerden öğrendin.hiç duymamıştım daha önce.ben iki aylık evliyken doğru düzgün ilişkiye giremiyordum hey yarabbi.ne hızz
Benim sorunum da spermleri içeride tutma.Az önce bir konu açtım bununla ilgili.
İlişkiden sonra altıma yastık koyup yarım saat kalkmıyorum ama kalkınca da sanki hepsi akıp gidiyor.Çamaşırım ıslanıyor hemen.Tavsiyeniz var mı?
ne zaman öğrendiniz gebe olduğunuzu benimde 17 si adet tarihim bu ay denememiz oldu bende merak ediyorum oldu mu diye (pek hissetmesemde iyi şeyler:) ümit işte ) ben nasıl öğrenebilirim daha çok erken di mi
2 aylık evliyim ,eşimle1 aydır çocuk yapabilmek için günde 2-3 kez ilişkiye giriyoruz.Her defasında hamilelik için gerekenleri yapıyoruz.Hamilelik belirtileri olduğunu düşündüğüm şeyler var .(mide bulantısı,kasık ağrısı,baş dönmesi,akıntı v.s) 2 gün önce BHCG yaptırdım gebelik gözükmüyor.Bu ay adetime 1 hafta var yani henüz geçmedi.Sizce testin yalnış çıkma olasılığı varmı ? adet geçmeden kan testi doğru çıkarmı? yardım edin lütfen((( Ne yapmamız gerekir aynı şeyleri yaşayanlar varmı? ve günde 2-3 kez ilişkiye girmemiz sperm hücrelerine zarar verirmi?
Yardımmmm
2 aylık evliyim ,eşimle1 aydır çocuk yapabilmek için günde 2-3 kez ilişkiye giriyoruz.Her defasında hamilelik için gerekenleri yapıyoruz.Hamilelik belirtileri olduğunu düşündüğüm şeyler var .(mide bulantısı,kasık ağrısı,baş dönmesi,akıntı v.s) 2 gün önce BHCG yaptırdım gebelik gözükmüyor.Bu ay adetime 1 hafta var yani henüz geçmedi.Sizce testin yalnış çıkma olasılığı varmı ? adet geçmeden kan testi doğru çıkarmı? yardım edin lütfen((( Ne yapmamız gerekir aynı şeyleri yaşayanlar varmı? ve günde 2-3 kez ilişkiye girmemiz sperm hücrelerine zarar verirmi?
Yardımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?