• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aylık evliyim. Denememize ragmen bebegimiz olmuyo.:(

2 aylık evliyim ,eşimle1 aydır çocuk yapabilmek için günde 2-3 kez ilişkiye giriyoruz.Her defasında hamilelik için gerekenleri yapıyoruz.Hamilelik belirtileri olduğunu düşündüğüm şeyler var .(mide bulantısı,kasık ağrısı,baş dönmesi,akıntı v.s) 2 gün önce BHCG yaptırdım gebelik gözükmüyor.Bu ay adetime 1 hafta var yani henüz geçmedi.Sizce testin yalnış çıkma olasılığı varmı ? adet geçmeden kan testi doğru çıkarmı? yardım edin lütfen :(((( Ne yapmamız gerekir aynı şeyleri yaşayanlar varmı? ve günde 2-3 kez ilişkiye girmemiz sperm hücrelerine zarar verirmi?

Yardımmmm:5:

:nazar:
canım sen daha yeni evlisin ilişki sıklığı normal ama yeni evli biri için bebek için bu kadar stres yapma bence. çünkü sperm kalitesi için en azından gün aşırı ilişkiye girebilirsin.gün aşırı olmasada günde bir sefer olsa yine iyi olur.çok fazla ilişki olduğu için hamile kalamıyor olabilirsin.ben de evlendiğimin 2 . ayı hamile kalmıştım ama öyle çok aşırı ilişki ile değil ve sen stres yapmışsın artık bunları düşünmemen lazım.olucaksa olur daha henüz çok erken .çok uzun süre uğraşan arkadaşlarımız var şimdiden bunu takıntı haline getirme bence.
olurunu bırak eşin illaki bebek mi diyor anlamadım ki canım :61: kafan ne kadar rahat olursa o kadar rahat hamile kalırsın.

2 aylık evliyim ,eşimle1 aydır çocuk yapabilmek için günde 2-3 kez ilişkiye giriyoruz.Her defasında hamilelik için gerekenleri yapıyoruz.Hamilelik belirtileri olduğunu düşündüğüm şeyler var .(mide bulantısı,kasık ağrısı,baş dönmesi,akıntı v.s) 2 gün önce BHCG yaptırdım gebelik gözükmüyor.Bu ay adetime 1 hafta var yani henüz geçmedi.Sizce testin yalnış çıkma olasılığı varmı ? adet geçmeden kan testi doğru çıkarmı? yardım edin lütfen :(((( Ne yapmamız gerekir aynı şeyleri yaşayanlar varmı? ve günde 2-3 kez ilişkiye girmemiz sperm hücrelerine zarar verirmi?

:nazar:

inanamıyorum ya, şaka mısınız siz

tebrik ederim evet size sölemiştim
epey belirti varmış:) ama bunlar bende yok:( daha adetime 4 gün var bakalım hayırlısı

tşk ederim :60::60:
bence siz adetınız 1-3gun gecsın ondan sonra test yapın...belli olmaz belkıde hamılesınızdır.. kımısınde hiç belirti olmuyormus cunku..
son olarak çok asırı derecede usuyordum mıllet kısa kollu ben bildiğiniz yuk kazakla gezıyordum ama yınede usuyordum ısınamamıstım hiç :53: sonra doktor bana folik asit verdi kendıme geldım en azından yuk kazak yerıne yazlık hırkayla gezıyorum :34:

tşk ederim :60::60:
bence siz adetınız 1-3gun gecsın ondan sonra test yapın...belli olmaz belkıde hamılesınızdır.. kımısınde hiç belirti olmuyormus cunku..
son olarak çok asırı derecede usuyordum mıllet kısa kollu ben bildiğiniz yuk kazakla gezıyordum ama yınede usuyordum ısınamamıstım hiç :53: sonra doktor bana folik asit verdi kendıme geldım en azından yuk kazak yerıne yazlık hırkayla gezıyorum :34:

"orta kattaki kiracı" he ay ilahi
ne güzel ya

Arkadaşım siz işi gücü bırakıp ilişkiye vermişiniz kendinizi, günde 2-3 kez değil spermleri insanın bütün organlarını sallar:60: 10. günden sonra gün aşırı yaparsanız gebe kalma ihtimalin artar

biz 4,5 senedir uğraşıyoruz birde tüp denedik tutturamadık hala :1::1: dru bakalım ha deyince olmaz bu işler gerçi bazıları ilk geceden aklıyor ama herkes bir değilki bir sorhn olmasa bile tutturamıyoruz işte herşey allahtan ol demeyince olmuyor şimdidenn bu kadar strese girmeyin

dur bakalım daha yeni evlisin 2 ay nedirki...
doktorlar sorunsuz çiftlerin bile 1 sene içinde bebeği olamayabilir diyolar..
kendine dert sıkıntı etme şimdilik bunu..

ay gözünüzü sevemeyim çıldırdınız mı 2 ayda çocuk mu yapılır hele bir zaman geçsin evliliğinize birbirini ze cinselliğe alışın sonra çocuk düşünün biz eşimle 10 yıl flört ettik evlendikten 1,5 sene sonra çocuk yaptık herşey bir otursun çocukla evlilik kolay mı sanıyorsun hiçbir şey aynı olmuyor çocuk çok güzel ama çok büyük engel oluyor bazı şeylere gezin tozun birlikte tatil yapın salinize dabahlara kadar sohbet edin dans edin daha anlatayım mı siz bilirsiniz tabi ama ah keşke dersiniz biraz eşimle zaman geçirseymişim hele bebek doğduğu ilk zamanlar tamamen annelik psikolojisine girip eş ister istemez geri planda kalıyor bir de görücü usulu evlendiysen yani birbirinizin huyunu suyunu daha bilmiyorsanız vay derim çok iyi düşün

Bende 4 aylık evliyim ancak bizde deniyoruz olmuyor ve eşimin arkadaşlarının eşleri hep hamile ve strese girdik bizim neden olmuyor diye sürekli araştırma yapıyorum engel hiç bisi yok sadece stres iki kere hamile hissettim kendimi yalancı mide bulantısı baş dönmesi filan oluyor en iyisi adetin gecikince bakmak ben geçmeden baktım ama çok üzüldüm ve iyice stres oldum olurum bırak

Bunun hıcbı onemı yok spermler gerı akmıyor onlar ılerı dogru hareket edıyor akan sadece menı spermlerın gecısı ıcın olan sıvı olun cıkması onemlı degıl 5-10 dakıka normal uzansanız yetıyo yanı eger olmayacagı varsa saatlerce amuda kalksakda olmaz
Benim sorunum da spermleri içeride tutma.Az önce bir konu açtım bununla ilgili.
İlişkiden sonra altıma yastık koyup yarım saat kalkmıyorum ama kalkınca da sanki hepsi akıp gidiyor.Çamaşırım ıslanıyor hemen.Tavsiyeniz var mı?

Hayır bır aydır denıyoruz olmuyor demıs ayrıca daha adet günü bıle olmamıs 😂yanı okuyunca gülesim geldı bebek ısteyıpde senelerce adet olan ınsanları hıc dusunmuyorsunuz sanırım olmuyor dıyebılmen ıcın adet olmus olmak lazım hemde en az altı ay korunmamak gerekır
Ayy cnm çok yaşa emi güldürdün beni:60::60::60:Sanki 1 ay değilde 10 senedir çocuk olmuyo gibi...Sen böyle stres yaparsan zor olur söylimmm...Sakin ol oluruna bırak güzelimm...:34::34:

Back