• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aylık evliyim. Denememize ragmen bebegimiz olmuyo.:(

hımm anladım ben de 6 aylık evliyim.. bu ay yumurtlama gunu oldugunu düşündüğüm günler ilişki yasadım bakalım sonuc ne olacak.. şu ovulasyon testlerinden alacağım çünkü anlayamıyorum yumurtlama gnümü

kusura bakma ama konunu gördüğümde bi kahkaha attım. 2 ay, şaka gibi :60::60::60:
birileriyle mi iddialaştınız bu ne acele ya?
bi de eşin çalışmıyor mu günde 3 defa nasıl oluyor?
ayrıca bu sıklıkta spermi öldürüyorsunuz 2 yada 3 günde bir en idealidir.
kızlar bide öyle yastık işiyle olmuyor bu, ben 2 ay boyunca altıma yastık koyarak 2-2,5 saat beklediğimi bilirim. ertesi ay korunmasız tek ilişkiyle ve hemen koşup yıkadığım halde hamile kalmıştım. beklemek sizi strese sokar hiç boşuna eziyete girmeyin derim.

1 sene olcak bi ay sonra evleneli..
bebeklere bayılırım amaaa daha erken diyorum..
msşlh iki aydaaaa sanki 2 senedir deniyorsunuzda olmuyor gibi yazmışsınız...daha çok erkennn..arkadaşım 1 sene ugraştıktan sonra hamile kaldı ve hiç korunmadı...doktoruda 1 sene deneyin eger olmazsa kontrol altına alırız demişti gerek kalmadı ..yani siizn daha önünüzde 10 ay deneme şansınız var:)
ayrıcaaa 1 senelik evliyim gecenin 12 sinde tantuni yemeye gideriz..arkadaşlarla toplaşırız sabahlara kdr otururz falan..herşeyden keyif alıyorz..bence evliliginizin,birbirinizin keyfini çıkarın sonrasında bebekkk yapın:)
ha ayrıca günde 2-3 sefer yapmanız demek bebek olasılıgının yükselmesi demek deildir cnm..ideal olanı 1 gün ara vererek yapmaktır..çünküü erkekte sperm kalitesi düşer sürekli yaparsanız..kadınlarda yumurtlama günü 2 günden oluşuyor..1 gün ilişkiye girip 1 gün beklerseniz mutlaka yumurtlama gününede denk gelir..

Son düzenleme:
hımm anladım ben de 6 aylık evliyim.. bu ay yumurtlama gunu oldugunu düşündüğüm günler ilişki yasadım bakalım sonuc ne olacak.. şu ovulasyon testlerinden alacağım çünkü anlayamıyorum yumurtlama gnümü
Yumurtlama günümde beyaz bir akıntım oluyor ve de müthiş kasık ağrım olur hatta ilişkim dahi ağrılı olur.Sende kendini takip et belki bunlardan biri vardır.Birde adetlerin düzenliyse adetinin ilk gününden itibaren 14.gün deniliyor ya o 28 günde bir adet olanlar için geçerli mesela benim adet döngüm 30 gündü ve benim yumurtlama günüm adetimin 17.günü oluyordu.Sende adetinin ilk gününden itibaren saymak yerine muhtemel adet tarihinden geriye doğru 14 gün say.Örneğin mayısın 15.inde adet olacağını düşünelim yumurtlama günün 2 mayıs oluyor.Bunu da doktorum demişti bana.

Son düzenleme:
bende de oluyor o uzayan akıntı ama üç gün devam edıyor kasık agrısı ve akıntılar o yüzden tam hangi gün bilemıyorum..normalde 28 -29 günde bir adet oluyorum bu ayın 28 i yumurtlama günüm olması lazım ama işte 26,27,28 hatta 29 unda da o uzayan beya zakıntı ve kasık agrım oldu. benim de 22-23-26-27-28 sabahları ilişkim oldu .şu durumda inşallah olmuştur

bende de oluyor o uzayan akıntı ama üç gün devam edıyor kasık agrısı ve akıntılar o yüzden tam hangi gün bilemıyorum..normalde 28 -29 günde bir adet oluyorum bu ayın 28 i yumurtlama günüm olması lazım ama işte 26,27,28 hatta 29 unda da o uzayan beya zakıntı ve kasık agrım oldu. benim de 22-23-26-27-28 sabahları ilişkim oldu .şu durumda inşallah olmuştur
İnşallah canım sen olması için gerekeni yapmışsın.Umarım mutlu haberlerini okuruz

Arada sorulmuşsa kusura bakmayın. Yaşlarınız kaç acaba ? Belkide büyük olduğu için bu iki ay size riskli gelmiş olabilir.

:61:
:nazar:Korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım.Hiç bir yöntem denemedik canım hatta eşim bilmiyordu bile ona sürpriz yaptım.Bu nedenle de yok 15 dakika kalkmadan yat yok ayaklarını kaldır belinin altına yastık koy vb.hiç bişey yapmadım yumurtlama günümü biliyordum ve eşimle yumurtlama günümden önceki iki gün ilişkiye girmedik (özellikle değil şartlar gereği:1: ) o geceden 7 gün sonra adetime 6 gün varken kan testiyle hamile olduğumu öğrendim.Yalnız sana tavsiyem asla stres yapma akışına bırak:21:

bende yeni evliyim ama bu konuda pek bi bilgim yok stres de yapmıyoruz hayırlısı olsun olursa olur olmazzsa bi gün elbet olacak:61::61::61:

Arada sorulmuşsa kusura bakmayın. Yaşlarınız kaç acaba ? Belkide büyük olduğu için bu iki ay size riskli gelmiş olabilir.

bizim sorunumuz yaş yada erken olması değil ki ... açıkca biz kaçtık eşimle öyle evlendik şimdi herşey düzene girdi çocuk istememizin sebebine gelince ailelerimizin evlenen ilk çocuklarıyız bu yüzden biliyoruz ki torun sevmek istiyorlar kaçarak üzmüştük şimdide gönüllerini almaya çalışıyoruz tek derdimiz bu yanee...:1::1:

mrb arkadaşlar bende siteye üye olabildim sonunda çok şükür:64::64: ama nasıl kullanılıyor çözemedim daha.bende 4 yıllık evliyim 1 yıldır çocuk için uğraşıyorum 7 ay tedavi gördüğümü sanıyordum ama meğer doktor tahlillerimi eksik yapmış tsh varmış boş yere uğraşıp umutlanmışım neyse ki şimdi tsh düzeldi ve gebe kalmam için sorun yokmuş arkadaşlar pazartesi adet günüm ama kasıklarım ve rahim bölgesinde acayip batma var artık çok sıkıldım bebişimi kucama almak istiyorum bu ayda olmazsa böğürtlen kökü aldım onu kaynatıp içicem bide incir kürü uygulucam inşallah gerek kalmazda hamileyimdir.:49:

mrb arkadaşlar bende siteye üye olabildim sonunda çok şükür:64::64: ama nasıl kullanılıyor çözemedim daha.bende 4 yıllık evliyim 1 yıldır çocuk için uğraşıyorum 7 ay tedavi gördüğümü sanıyordum ama meğer doktor tahlillerimi eksik yapmış tsh varmış boş yere uğraşıp umutlanmışım neyse ki şimdi tsh düzeldi ve gebe kalmam için sorun yokmuş arkadaşlar pazartesi adet günüm ama kasıklarım ve rahim bölgesinde acayip batma var artık çok sıkıldım bebişimi kucama almak istiyorum bu ayda olmazsa böğürtlen kökü aldım onu kaynatıp içicem bide incir kürü uygulucam inşallah gerek kalmazda hamileyimdir.:49:

inşallah canım hayırlısı olsun hepimiz için:59::1:

Back