- Konu Sahibi aysunsedat
-
2 aylık evliyim ,eşimle1 aydır çocuk yapabilmek için günde 2-3 kez ilişkiye giriyoruz.Her defasında hamilelik için gerekenleri yapıyoruz.Hamilelik belirtileri olduğunu düşündüğüm şeyler var .(mide bulantısı,kasık ağrısı,baş dönmesi,akıntı v.s) 2 gün önce BHCG yaptırdım gebelik gözükmüyor.Bu ay adetime 1 hafta var yani henüz geçmedi.Sizce testin yalnış çıkma olasılığı varmı ? adet geçmeden kan testi doğru çıkarmı? yardım edin lütfen((( Ne yapmamız gerekir aynı şeyleri yaşayanlar varmı? ve günde 2-3 kez ilişkiye girmemiz sperm hücrelerine zarar verirmi?
Yardımmmm
2 aylık evlısın telaşa kapılmışşın ben 2 yıllık evlıyım aha da intihar edıyorum
Benim sorunum da spermleri içeride tutma.Az önce bir konu açtım bununla ilgili.
İlişkiden sonra altıma yastık koyup yarım saat kalkmıyorum ama kalkınca da sanki hepsi akıp gidiyor.Çamaşırım ıslanıyor hemen.Tavsiyeniz var mı?
Aaaa bu bendede var...Ah bi bilsem sebebini...:44:
2 aylık evliyim ,eşimle1 aydır çocuk yapabilmek için günde 2-3 kez ilişkiye giriyoruz.Her defasında hamilelik için gerekenleri yapıyoruz.Hamilelik belirtileri olduğunu düşündüğüm şeyler var .(mide bulantısı,kasık ağrısı,baş dönmesi,akıntı v.s) 2 gün önce BHCG yaptırdım gebelik gözükmüyor.Bu ay adetime 1 hafta var yani henüz geçmedi.Sizce testin yalnış çıkma olasılığı varmı ? adet geçmeden kan testi doğru çıkarmı? yardım edin lütfen((( Ne yapmamız gerekir aynı şeyleri yaşayanlar varmı? ve günde 2-3 kez ilişkiye girmemiz sperm hücrelerine zarar verirmi?
Yardımmmm
Benim sorunum da spermleri içeride tutma.Az önce bir konu açtım bununla ilgili.
İlişkiden sonra altıma yastık koyup yarım saat kalkmıyorum ama kalkınca da sanki hepsi akıp gidiyor.Çamaşırım ıslanıyor hemen.Tavsiyeniz var mı?
ben söyliyeyim eşiniz boşaldıktan sonra 15 dk kadar içerden çıkartmayın belli bi zaman sonra kuruyup içerde kalıyor ..
Dipnot: Ama hala hamile değilim
Ayy cnm çok yaşa emi güldürdün beniSanki 1 ay değilde 10 senedir çocuk olmuyo gibi...Sen böyle stres yaparsan zor olur söylimmm...Sakin ol oluruna bırak güzelimm...
Bu arada o dediğini de yapıyoruz ama sonuç hüsrannn:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?