2 aylık evliyim. Denememize ragmen bebegimiz olmuyo.:(

kendini şimdiden strese sokma cnm bende senn gibi 2.ayımda bi başladım olmuyo olmuyo die al sana 1.5 sne oldu hala stresteyim olmuyor.doktorlar testler hormonlar hepsi iyi tek sorun stres yapmaktn olmuyor benimde.kendini adapte etme daha çok erken cnm.oluruna bırak.sakın kafana takma bnm gibi beklemezsin umarımmm.

bismillah demek istiyorum canım

hayırlısı olsun ama çok erken panik yapmayın, doktora kontrole gittiniz mi evlendikten sonra ultrasonlar baktılar mı yumurtalıkların ve rahmin durumuna

yok daha o kadar ilerlemedik ki gideriz baktırırız ama ben evlenmeden önce gittiğimde bi sorun yok herşey gayet normal demişlerdi panik yapmıyoruz ama yapanlar nasıl ilk ayda yapıyorlar anlamış değilim bi yöntemi falan mı var acaba

inaşallah canım allah isteyen herkese nasip etsin

basligi görünce acaba dalga mi geciliyor diye düsündüm.. 2 aylik evliyim bebegim olmuyor.... sanki 2 ay dan degil 2 seneden bas ediyormus gibi..

pes diyorum artik.. 2 aylik evliyim bebeyim olmuyor diye doktora gitsen doktor gülmeye baslar herhalde.. senelerce bebek hasretiyle yanan ciftler var sayisiz basariz tüp bebek deneyimi yasayan bayanlar var.. onlara karsi bu konu biraz ayip bence.

ama tabiki en kisa zamanda bebeginize kavusursunuz allahin izniyle..

sevgilerimle & bebisli günlere

Son düzenleme:
yanlış yapıyonuz canım bebek istiyosanız gün aşırı ilişkiye girmeniz gerek 1 gün ara verin sperm kalitesi düşüyor ilk hata burda kan testinde varsa çıkar dı diye düşünüyom ama hiçte belli olmaz umarım hamilesindir canım

bnm doktorumda gün aşırı dedi arkadaşlar.

sen 10 saatte beklesen ayağa kalktığında spermler akıp gider.yerine ulaşan olursa hamile kalırsın.bende 7 ay sonra hamıle kalabıldım.şimdi pıtır pıtır oynuyo karnımda.allah sizede nasıp etsin

Allah bağışlasın,Allah tamamına erdirsin sağlıkla.
Yani diyorsunuz ki kalkınca akan aksın,kalan sağlar eğer olacaksa işi bitirir

Bu stres olayının bilimsel olarak dayanakları var.Stres olunca beyin bir hormon salgılıyormuş.Ben kime sorsam hamilelik fikrini kafamızdan attığımızda , o ay kaldık diyenler var.

arkadaş benım yerımde olsan ne yapardın ben dogu bolgesınde evlıyım kaynanam var her gun bebek bebek diyip duruyoo

Aslında biraz evliliğin tadını çıkarsanız.Tabii siz bilirsiniz ama bebeği oldukça erken düşünüyorsunuz.

bu stres olayının bilimsel olarak dayanakları var.stres olunca beyin bir hormon salgılıyormuş.ben kime sorsam hamilelik fikrini kafamızdan attığımızda , o ay kaldık diyenler var.

aynen öyle cnm.ama bunu kafadan atmak için ne yapmak lazm.elimizde değil yani benim elimde değil en azından.bunun çözümü olsa keşke

aynen öyle cnm.ama bunu kafadan atmak için ne yapmak lazm.elimizde değil yani benim elimde değil en azından.bunun çözümü olsa keşke

ugraslar bul kendıne ev hanımıysan ozellıkle farklı seyler yap bıde yataga uzanıp hamıle oldugunu dusun ama sonra kalkıp aa deılmışım dıye uzulmeyeceksen..

hay allahım, dur daha dün bir bugun iki olmuş :)) anlıyorum sabırsızlıgını ama bu kadar takıntı halıne getırmek dogru degıl. zaten olur bırkac ay daha sonra.. ama illa çabuklastırmak ıstıyorsan ;
birincisi gunde 3 kere ılıskıye gırmek ıyı bırsey degıl zaten spermlerı azaltıyor. ıkı gunde bır ılıskı dıyor doktorlar. ovulasyon cubuklarını deneyebilirsin coretests dıye bır web sıtesınden almıştım ben. ikincisi ilişkiden sonra bir sure kalkma yarım saat 1 saat yat mutlaka hafıf belının altına yukseltı koyup. bunlar kesın kanıtlanmıs seyler degıl ama denesen zararı olmaz. bol şans :)

Korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım.Hiç bir yöntem denemedik canım hatta eşim bilmiyordu bile ona sürpriz yaptım.Bu nedenle de yok 15 dakika kalkmadan yat yok ayaklarını kaldır belinin altına yastık koy vb.hiç bişey yapmadım yumurtlama günümü biliyordum ve eşimle yumurtlama günümden önceki iki gün ilişkiye girmedik (özellikle değil şartlar gereği ) o geceden 7 gün sonra adetime 6 gün varken kan testiyle hamile olduğumu öğrendim.Yalnız sana tavsiyem asla stres yapma akışına bırak

tatlım, biz korunmadığımız halde evlendikten 7ay sonra hamile kalmıştım yani anormal bi durumun olduğunu düşünmüyorum ama bana sorarsan bebek için acele etmeyin kocanla gezin dolaşın partner olmanın tadını çıkarın
inan şimdiki aklım olsa 3yıldan önce bebek yapmazdım,
daha evlendiğin kişiyi koca olarak tanıyıp alışamadan baba olarak tanımaya çalışıyorsun ve bu çok çok acı bir tecrübe oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…