- 20 Eylül 2010
- 1.278
- 8
- 116
- Konu Sahibi aysunsedat
-
bismillah demek istiyorum canım
hayırlısı olsun ama çok erken panik yapmayın, doktora kontrole gittiniz mi evlendikten sonra ultrasonlar baktılar mı yumurtalıkların ve rahmin durumuna
hep aynı desene yav bize 10 sene gibi geliyo ya zaten olacak inşallah :82:
kendini şimdiden strese sokma cnm bende senn gibi 2.ayımda bi başladım olmuyo olmuyo die al sana 1.5 sne oldu hala stresteyim olmuyor.doktorlar testler hormonlar hepsi iyi tek sorun stres yapmaktn olmuyor benimde.kendini adapte etme daha çok erken cnm.oluruna bırak.sakın kafana takma bnm gibi beklemezsin umarımmm.
yanlış yapıyonuz canım bebek istiyosanız gün aşırı ilişkiye girmeniz gerek 1 gün ara verin sperm kalitesi düşüyor ilk hata burda kan testinde varsa çıkar dı diye düşünüyom ama hiçte belli olmaz umarım hamilesindir canım
sen 10 saatte beklesen ayağa kalktığında spermler akıp gider.yerine ulaşan olursa hamile kalırsın.bende 7 ay sonra hamıle kalabıldım.şimdi pıtır pıtır oynuyo karnımda.allah sizede nasıp etsin
kendini şimdiden strese sokma cnm bende senn gibi 2.ayımda bi başladım olmuyo olmuyo die al sana 1.5 sne oldu hala stresteyim olmuyor.doktorlar testler hormonlar hepsi iyi tek sorun stres yapmaktn olmuyor benimde.kendini adapte etme daha çok erken cnm.oluruna bırak.sakın kafana takma bnm gibi beklemezsin umarımmm.
yok daha o kadar ilerlemedik ki gideriz baktırırız ama ben evlenmeden önce gittiğimde bi sorun yok herşey gayet normal demişlerdi panik yapmıyoruz ama yapanlar nasıl ilk ayda yapıyorlar anlamış değilim bi yöntemi falan mı var acaba
bu stres olayının bilimsel olarak dayanakları var.stres olunca beyin bir hormon salgılıyormuş.ben kime sorsam hamilelik fikrini kafamızdan attığımızda , o ay kaldık diyenler var.
aynen öyle cnm.ama bunu kafadan atmak için ne yapmak lazm.elimizde değil yani benim elimde değil en azından.bunun çözümü olsa keşke
aynen öyle cnm.ama bunu kafadan atmak için ne yapmak lazm.elimizde değil yani benim elimde değil en azından.bunun çözümü olsa keşke
yok daha o kadar ilerlemedik ki gideriz baktırırız ama ben evlenmeden önce gittiğimde bi sorun yok herşey gayet normal demişlerdi panik yapmıyoruz ama yapanlar nasıl ilk ayda yapıyorlar anlamış değilim bi yöntemi falan mı var acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?