- 24 Ekim 2019
- 1.386
- 7.588
- Konu Sahibi warrior princess
Cok tesekkur ederim.Günaydın.
Ben öncelikle mutluluklar dilemeye geldim.
İnsan kayınvalidesini ne kadar sevse de zorunluluk dışında içli dışlı kalmalı yatmalı görüşmek istemiyor tabii. Şekil A: Ben.
Şu dönemde kurs,eğitim gibi aktiviteler var mı oralarda bilmiyorum da meşgul olduğunu görürse uzaklaşır diye düşünüyorum.
Asla alıştırma, doğru bellemesine izin verme.
En güzeli eşi işlemek. Daha yeni evlisiniz, birbirinizi tanımaya ihtiyacınız var. Senin karakterine,huylarına,davranışlarına saygı gösterirse mutlu olursunuz. Benim kocam benim kafamın kaldırmayacağını bilir ki ben kayınvalidemi çok severim.
Sizi forumdan biliyor ve yorumlarinizi cok begeniyorum, konuma yorum yaptiginiz icin herkese oldugu gibi size de cok tesekkur ederim Laale.
Ben zaten yapı olarak kesinlikle icli disli olmayi, hele de kv ile cok samimi ic ice olmayi dogru bulmuyorum. Cunku bizim turk ailelerinde cocuklara , ozellikle de gelinlere karışmak cok var ve bu samimiyet ne kadar fazlaysa, ne kadar mesafesiz iliski varsa o kadar rahat olacaklar bu konularda.
Ben yasadigimiz evi bulana kadar vizem cikmisti ama yine de gelmedim buraya , kv kv kizim burasi da senin evin gel bende kalin ev birlikte buluruz dedi ama kabul etmedim, burda ev hemen cikmiyor ama ben gelip bir gun bile kalmadım, ev tutuldu esyanin cogu tamamlandi oyle geldim.
Hic mi anlasilmadi mesafe istedigim bilmiyorum.
Kal deyince ben istemiyorum sevmiyorum diyorum, ben asla kal demiyorum. Ama 5 10 dakıkalık yolda 1 bucuk aylik evliligimde hic cagirmadigim halde ikinciye birlikte kaliyoruz, deli olacagim.
Simdi benden kahvalti, guleryuz, onun gonlunu eglendirme beklenecek. Evdeki duzeni gozlemleyecek hatta karisacak. Benim hic baska derdim yoktu cunku, cocugunu evlendiren bir o cunku. Benim annem de bos odama baksın, kizinin evini ancak kameralarda gorsun.
İlk defa esimi sabah opup kapidan ugurlamadim, cunku cok huzursuzum, o beni opup cikti, icimden birsey gelmiyor.
Sabahları benimkine sandvic falan hazirliyorum, bazen kendi hazirliyor, bazen disaridan alicam diyor. Kv simdi kalkinca der, bisey hazirlamadin mı aman ac gitti diye. :) cunku boyle seylere rahatlikla karisiyor, ben kimseye karismiyorken..
Koca adam isterse kendi de hazirlar, istemedi mi desem. Inanin yatakta oturdum söyle derse böyle ne derim diye dusunuyorum. :)