- 9 Ekim 2017
- 556
- 1.101
- 113
Sevısmeye gıdıom su anHamile sandım seni,doğum yapmışsın :) acil toparlan öyleyse emekli modundan çıkmalısın :)
Vay ıkı cocuga ragmen boyleyse tebrıkler reis :)Yeni evlenmiş ve daha önce cinsellik yaşamamış,biraz hareketli geçmesi lazım günlerin.. biz evlenmeden önce cinsellik yaşamamıza rağmen gayet hareketliydi ilk zamanlarımız :) ilk hamileliğimde karnım iyice büyüdüğünde ara vermiştik bu işlere,doğumdan sonra 40 gün şafak saydı eşim:)) şimdide bulantım yok ama olacak gibi hissediyorum,sadece libidom düşük bu aralar eşim farkında biraz kafaya takmış bunu. Hamilelikten dolayı böyle oldun galiba diye düşünüyorum dedi bana,libidom düşük diyemedim sana öyle gelmiş canım sıkıntı yok dedim :)
Hamilelik,hastalık,doğum vs dışında 10 gün bence çok uzun.. yada bizde sıkıntı var bilmiyorum :))
Bulantıların geçecek,3. Aydan sonra libidon tavan yapacak az sabret :)
Zaten tam da bunlara takıyorum. Taktığım için de ona yanaşamıyorum. Aramızda kırgınlıklar olunca yıpranmışlıktan haliyle o da geri çekiliyor.Sen bunları neden sıkıntı etmiyosun?
Sadece cinselliğe takıldın? Bence cinselliğin olmamasının esas sebepleri bunlar.
Çok teşekkür ederim. Sanırım her şeyin yoluna girmesi için önce sorunlarımızı halletmemiz lazım. Kafada bitirmeyince tensel bir istek olmuyor bende. Bilmem sizlerde durum nasıldır?Öğretmenler günün kutlarım canım;
erkeklerin hormonlarına birşeyler olmuş
senin suçun değil,eşinin suçu
Çözüm ise;Kendini huzursuz etmeyecek şekilde mutlu olmaya bak
Daha ikinciye yeni hamileyim,bulantımda yok ama libidom düşük bu aralarVay ıkı cocuga ragmen boyleyse tebrıkler reis :)
Benımde ıkı cocuk var, 4 yıllık evlıyım
6 aylık evlıyken hamıle oldugumu ogrendm, mıdem bulana kadar devamdı, lıbıdo cok fecı yuksektı. Sonra yere cakıldı toparlayamıyrm
Yenı evlıyken bır hergun beraber olurduk, romantık erotık dklar, saatlerce bırbırını yasamak... ben herkesı oyledır dıye tahmın edıyordum acıkcası :)
Allah bozmasınDaha ikinciye yeni hamileyim,bulantımda yok ama libidom düşük bu aralarkocam şaşkın,sana ne oldu diyor :)
Bence aşk,tutku,şehvet önemli şeyler.. sıradanlaşmış şeyler bana göre değil.. aşk seviyorum ben,çoluk çocuk vız gelir
Siz de ilginçsiniz adam dan tiksiniyorsanız evlenmeden önce yemek yerken görmediniz mi adamıBen de sorun olduğunun farkındayım. Beni o kadar üzdü ki bu yüzden içimde hiçbir şey yok. Öyle ki onda da yok sanırım. Sıkıntılar çok yıprattı bizi. Ama ben mesela onun yemek yeyişinden bile tiksiniyorum. Tamam kültür farkı var ama okumuş etmiş diyorsun bununla da bitmiyor. İçimden ona karşı bir şey yapmak gelmiyor. Kendime de bakmak gelmiyor açıkçası. Evlenmeden önce böyle olacağını hiç düşünmüyordum.
Merhabalar. 24 yaşındayım eşimle ikimiz öğretmeniz. Evleneli 2 ay oluyor. Benim ailemin bulunduğu şehirdeyiz. Onun ailesi nişanlılık döneminde de düğün hazırlıklarında da hiç aramadılar. Düğün zamanı gelip altın aldılar ertesi gün düğün oldu zaten.
Evlenmeden önce 4 yıldır tanışıyoruz 1.5 yıl nişanlı kaldık. Bu süreçte çok tartışmalarımız oldu. Ailem de bunları duydu. Tartışma sebepleri aldatma, içki, para gibi çok çok büyük konular değil. Düşüncesiz davranışları, kibar olmadan bodoslama konuşması, ailesinin yanımızda olmaması, bulunduğumuz ortamda patavatsız konuşmaları vb. Ama sonuç olarak istediğimiz gibi çalışarak ev kurduk. Ailenin desteği hep çok büyük ve bunu eşimde biliyor. Bu yönden sıkıntı yok. Sıkıntı şu ki aramızdaki cinsellik 1 hafta 10 günü buluyor. Afedersiniz ama gelin için alınan iç çamaşırları vardır özene bezene alınır. Daha bir tanesini giydim sadece o günden sonra hiç lafını açmadı istemedi vesaire. Ben de o günden beri içimden gelmediği için giymiyorum. Eşim için değil kendim için olmalı farkındayım ama ben daha hâlâ üniversite modundayım. Eşofman felan. Eşim de şunu giy bunu giy giydiğin şöyle güzel demedi aramızda bir şeyler yaşanması 10 günü buluyor. Bunlar normal mi? Bu arada biz balayında bile kavga ettik ağladım baya bi aileme belli etmedim. İkimiz de aynı okulda çalışıyoruz. İnsanlar bu zamanlarda çok mutlu olmalı bi biz mi böyleyiz
İlk hamileliğimde 9-10 haftalar arası kısa bir bulantım oldu,gerçekten zor günlerdi:) yemek kokusu rahatsız ediyordu,aç yaşıyordum.. haşlanmış makarna,kuru pastayla hayatta kalmaya çalıştım.. şimdi yine yaklaşıyorum 9. Haftaya,korkmuyorum desem yalan olur. Genel olarak rahatım ama,maşallah diyeyim:)Allah bozmasın
Ucundan kenarından azcık surunem sana
Insallah bulantın olmaz ya
Bnm ıkıncı de de oldu
Nevresım koyuyor hemde deterjangelde yat
Fena bısey yaa
Bizde iki aylık evliyiz ama sizin ara bayağı uzunmuş bizde hiç öyle bi ara olmadı.Eşiniz belki o tarz kıyafetlerden etkilenmiyodur.Açık açık konuşun bence.Hani bişey mi oldu da uzaksın gibilerinden.Merhabalar. 24 yaşındayım eşimle ikimiz öğretmeniz. Evleneli 2 ay oluyor. Benim ailemin bulunduğu şehirdeyiz. Onun ailesi nişanlılık döneminde de düğün hazırlıklarında da hiç aramadılar. Düğün zamanı gelip altın aldılar ertesi gün düğün oldu zaten.
Evlenmeden önce 4 yıldır tanışıyoruz 1.5 yıl nişanlı kaldık. Bu süreçte çok tartışmalarımız oldu. Ailem de bunları duydu. Tartışma sebepleri aldatma, içki, para gibi çok çok büyük konular değil. Düşüncesiz davranışları, kibar olmadan bodoslama konuşması, ailesinin yanımızda olmaması, bulunduğumuz ortamda patavatsız konuşmaları vb. Ama sonuç olarak istediğimiz gibi çalışarak ev kurduk. Ailenin desteği hep çok büyük ve bunu eşimde biliyor. Bu yönden sıkıntı yok. Sıkıntı şu ki aramızdaki cinsellik 1 hafta 10 günü buluyor. Afedersiniz ama gelin için alınan iç çamaşırları vardır özene bezene alınır. Daha bir tanesini giydim sadece o günden sonra hiç lafını açmadı istemedi vesaire. Ben de o günden beri içimden gelmediği için giymiyorum. Eşim için değil kendim için olmalı farkındayım ama ben daha hâlâ üniversite modundayım. Eşofman felan. Eşim de şunu giy bunu giy giydiğin şöyle güzel demedi aramızda bir şeyler yaşanması 10 günü buluyor. Bunlar normal mi? Bu arada biz balayında bile kavga ettik ağladım baya bi aileme belli etmedim. İkimiz de aynı okulda çalışıyoruz. İnsanlar bu zamanlarda çok mutlu olmalı bi biz mi böyleyiz
Canım yanlış anlama ama böyle konuları burda açmamak lazım bence. Ben de ilk evlendiğim zamanlarda bunları yaşadım burda konular açtım. Sağolsun gerçekten iyi niyetli arkadaşlar var yardımcı olmak isteyen. Ama kötü niyetliler de var. İnsanları sevmeyen, moralini bozmak isteyen, garip garip kadınlar var. Ben eşimle konuştum tatlılıkla anlattım psikiyatriste gittik. Ben tek de gittim. Herkesin korkuları çekingenlikleri olabilirmiş. Hatta dr. toplumdaki dayatmalar yüzünden çiftlerin çoğu cinsellikten korkuyor dedi. Gelişmemiş cahil toplumlarda, kadınlar hep erkeklerden bekler, çünkü çevreleri genç kızlara bunu empoze eder, erkek saldırgandır, erkek talep edendir. Halbuki gelişmiş toplumlarda, kadının isteklerine öncelik verilir. Bu tür erkekler daha değerli dedi. Zaten sonrasında da bizim durumumuz rahatladı şükür. Ben eşimden beklememeyi öğrendim, eşim çekinmemeyi daha talepkar olabilmeyi öğrendi. Yakınlığı kurabilirsen, kafana takmazsan kendiliğinden çözülür. Eşinle açıkça konuş gerekirse doktora gidin hiçbir sakıncası yok hatta faydası çok. Eşinin ailesi olmaması çok üzücü, ona sen aile olmalısın, sahiplenmelisin. Yaşınız daha küçük, olgunlaşır bence.Merhabalar. 24 yaşındayım eşimle ikimiz öğretmeniz. Evleneli 2 ay oluyor. Benim ailemin bulunduğu şehirdeyiz. Onun ailesi nişanlılık döneminde de düğün hazırlıklarında da hiç aramadılar. Düğün zamanı gelip altın aldılar ertesi gün düğün oldu zaten.
Sizin cinsel ilişki sıklığından daha büyük sorunlarınız var.Ben de sorun olduğunun farkındayım. Beni o kadar üzdü ki bu yüzden içimde hiçbir şey yok. Öyle ki onda da yok sanırım. Sıkıntılar çok yıprattı bizi. Ama ben mesela onun yemek yeyişinden bile tiksiniyorum. Tamam kültür farkı var ama okumuş etmiş diyorsun bununla da bitmiyor. İçimden ona karşı bir şey yapmak gelmiyor. Kendime de bakmak gelmiyor açıkçası. Evlenmeden önce böyle olacağını hiç düşünmüyordum.
Kız senı alan yasadıİlk hamileliğimde 9-10 haftalar arası kısa bir bulantım oldu,gerçekten zor günlerdi:) yemek kokusu rahatsız ediyordu,aç yaşıyordum.. haşlanmış makarna,kuru pastayla hayatta kalmaya çalıştım.. şimdi yine yaklaşıyorum 9. Haftaya,korkmuyorum desem yalan olur. Genel olarak rahatım ama,maşallah diyeyim:)
Mesele sevişmek değil,mesele tutku.. tensel temas seviyorum. Yolda yürürken öpüşelim mesela,elimi tutmadan yürümesin,evde camış gibi ayrı koltuğa uzanmasın vs vs. :)
Bugün modun düşük be canım,haberler kötü gibi. Bebeğin kalp atışı yavaştı..Kız senı alan yasadı
Ask kadını derler ya
Oylesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?