2 aylık evlilik için normal mi?

Öğretmenler günün kutlarım canım;
erkeklerin hormonlarına birşeyler olmuş
senin suçun değil,eşinin suçu
Çözüm ise;Kendini huzursuz etmeyecek şekilde mutlu olmaya bak
 
Vay ıkı cocuga ragmen boyleyse tebrıkler reis :)
Benımde ıkı cocuk var, 4 yıllık evlıyım
6 aylık evlıyken hamıle oldugumu ogrendm, mıdem bulana kadar devamdı, lıbıdo cok fecı yuksektı. Sonra yere cakıldı toparlayamıyrm
Yenı evlıyken bır hergun beraber olurduk, romantık erotık dklar, saatlerce bırbırını yasamak... ben herkesı oyledır dıye tahmın edıyordum acıkcası :)
 
Sen bunları neden sıkıntı etmiyosun?
Sadece cinselliğe takıldın? Bence cinselliğin olmamasının esas sebepleri bunlar.
Zaten tam da bunlara takıyorum. Taktığım için de ona yanaşamıyorum. Aramızda kırgınlıklar olunca yıpranmışlıktan haliyle o da geri çekiliyor.
 
Öğretmenler günün kutlarım canım;
erkeklerin hormonlarına birşeyler olmuş
senin suçun değil,eşinin suçu
Çözüm ise;Kendini huzursuz etmeyecek şekilde mutlu olmaya bak
Çok teşekkür ederim. Sanırım her şeyin yoluna girmesi için önce sorunlarımızı halletmemiz lazım. Kafada bitirmeyince tensel bir istek olmuyor bende. Bilmem sizlerde durum nasıldır?
 
Daha ikinciye yeni hamileyim,bulantımda yok ama libidom düşük bu aralar kocam şaşkın,sana ne oldu diyor :)
Bence aşk,tutku,şehvet önemli şeyler.. sıradanlaşmış şeyler bana göre değil.. aşk seviyorum ben,çoluk çocuk vız gelir
 
Valla 9 senelik evliyim ben yanaşmadan eşim çok gelmez adamın ruhu öyle başlarda bende çok dert ediyordum ama Artık kendi zevkime bakıyorum Her kadın arzulanmak istenmek ister ama yok napayım
Kavga konusuna gelince kavgamız bir elin parmağını geçmemiştir inş düzelir ya da yolunuza bakın çocuk için acele etmeyin .
 
Daha yeni evlisiniz. Zamanla oturur umarim! Ama 10 gun 1 hafta felan cok fazla geldi bana
 
Allah bozmasın
Ucundan kenarından azcık surunem sana
Insallah bulantın olmaz ya
Bnm ıkıncı de de oldu
Nevresım koyuyor hemde deterjan gelde yat
Fena bısey yaa
 
Siz de ilginçsiniz adam dan tiksiniyorsanız evlenmeden önce yemek yerken görmediniz mi adamı
 
Kadın evde neşeli ve cıvıl cıvıl olmalı.Sürekli yakınan, birilerinden dert yanan birisi bence bir süre sonra itici gelir karşı tarafa.Bakımlı olmak,kendini iyi hissetmek için giyinmek vs. De önemli tabii ama erkekler güleryüz istiyor en başta. Kocaman sarılıp uyumak, sabah güleryüzle uyanmak kadar güzel bir şey yok. Bizde de sorunlar oluyor. Ama büyütülüp söylenecek şey var söylenmeyecek şey var.Maddi konularda hiç surat asmam, annesine babasına da saygılıyım,arar sorarım. Ara ara peynir ekmek bile koysam masaya 'yemek yok' demek yerine ayyy hadi gel akşam kahvaltısı yapalım derim,gün içinde bile komik bulduğum şeyleri atarım o da gülsün diye.

Bence sizde her şeyi boşverip kocaman bir gülümsemeyle başlayın işe.Şen şakrak yemekler yiyin,sabah kocaman öpün günaydın diye,akşam iyi bir film açıp elinizle mısır patlatın yanıbaşına oturun. Evlilik bunlarla güzelleşiyor, cinsellik zaten bunların ardından gelir.
 


ÖĞretmenim öğretmenle evliyim.. şimdiki aklım olsa bir öğretmenle evlenmezdim .genelleme olacak ama maalesef ama hödük oluyorlar. Hevessiz oluyorlar galiba
 
Allah bozmasın
Ucundan kenarından azcık surunem sana
Insallah bulantın olmaz ya
Bnm ıkıncı de de oldu
Nevresım koyuyor hemde deterjan gelde yat
Fena bısey yaa
İlk hamileliğimde 9-10 haftalar arası kısa bir bulantım oldu,gerçekten zor günlerdi:) yemek kokusu rahatsız ediyordu,aç yaşıyordum.. haşlanmış makarna,kuru pastayla hayatta kalmaya çalıştım.. şimdi yine yaklaşıyorum 9. Haftaya,korkmuyorum desem yalan olur. Genel olarak rahatım ama,maşallah diyeyim:)
Mesele sevişmek değil,mesele tutku.. tensel temas seviyorum. Yolda yürürken öpüşelim mesela,elimi tutmadan yürümesin,evde camış gibi ayrı koltuğa uzanmasın vs vs. :)
 
Bizde iki aylık evliyiz ama sizin ara bayağı uzunmuş bizde hiç öyle bi ara olmadı.Eşiniz belki o tarz kıyafetlerden etkilenmiyodur.Açık açık konuşun bence.Hani bişey mi oldu da uzaksın gibilerinden.
 
Canım yanlış anlama ama böyle konuları burda açmamak lazım bence. Ben de ilk evlendiğim zamanlarda bunları yaşadım burda konular açtım. Sağolsun gerçekten iyi niyetli arkadaşlar var yardımcı olmak isteyen. Ama kötü niyetliler de var. İnsanları sevmeyen, moralini bozmak isteyen, garip garip kadınlar var. Ben eşimle konuştum tatlılıkla anlattım psikiyatriste gittik. Ben tek de gittim. Herkesin korkuları çekingenlikleri olabilirmiş. Hatta dr. toplumdaki dayatmalar yüzünden çiftlerin çoğu cinsellikten korkuyor dedi. Gelişmemiş cahil toplumlarda, kadınlar hep erkeklerden bekler, çünkü çevreleri genç kızlara bunu empoze eder, erkek saldırgandır, erkek talep edendir. Halbuki gelişmiş toplumlarda, kadının isteklerine öncelik verilir. Bu tür erkekler daha değerli dedi. Zaten sonrasında da bizim durumumuz rahatladı şükür. Ben eşimden beklememeyi öğrendim, eşim çekinmemeyi daha talepkar olabilmeyi öğrendi. Yakınlığı kurabilirsen, kafana takmazsan kendiliğinden çözülür. Eşinle açıkça konuş gerekirse doktora gidin hiçbir sakıncası yok hatta faydası çok. Eşinin ailesi olmaması çok üzücü, ona sen aile olmalısın, sahiplenmelisin. Yaşınız daha küçük, olgunlaşır bence.
 
Sizin cinsel ilişki sıklığından daha büyük sorunlarınız var.
Zaten bunları çözmeden birlikte de olmayın, zira kazara hamile falan kalırsınız bu kez daha büyük sorunlar ortaya çıkar.
 
Cinsellik konusu kisiden kisiye gore degisir ama kavgalarda sebepler buyuk degilse gecer. Herkes ilk evlenince cicim ayi olacak zannediyor ama oyle degil gercekten evliligin oturmasi min. 3 yil aliyor. Ben 3 yillik evliyim ve hayatimizin en buyuk kavgalarini ilk 3 ayda yapmisizdir. Ben de balayinda aglaya aglaya bir hal olmustum ve balayinda aglayan ilk gelin benimdir herhalde demistim ama sonra buraya takilinca gordum ki herkeste durum ayni.
 
Kız senı alan yasadı
Ask kadını derler ya
Oylesın
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…