2 aylık evlilik için normal mi?

Yemek yemesinden tiksindigin adamla niye evlendin ki..
Belki oda seninle birlikte olmaktan tiksiniyordur bilemedim.

Yıpranmış bir ilişki evliliğe gitmiş.

10 günde bir olsun iyi olsun . Hergün olan 10 dakika süren bir ilişkiden çok daha iyi.
Nitelik önemli niceliği geçiniz

Konunun özünün ailenin yaptıklarıyla hiç alakası yokken onları baya anlatmışsın demek ki eşine de bu şekilde alakalı alakasız yerde bunları söylüyorsun bu da uzaklaştırır insanı. Üstelik iki çalışan insanın aileden destek alması beklemesi ne kadar saçma. Dört senede hiç yemeğe gitmediniz mi şimdi mi gördün de iğrendin anlamadım ancak rahatsız olduğunuz şeyleri birbirinize uygun dille söyleyebilmelisiniz
İğrendiğin biriyle haftada bir bile olsa birlijte olabilmen ve bunu da az bulup kafaya takman da abes geldi bana

10 gün mü?? Balayında günde 1-2 ,haftaiçi max 2 günde bir,haftasonu 1-2.. yeni evlisin sonuçta 10 gün ne? Emekli gibi..
Uu beybı sehvete gel
Emeklı dıyımce üstüme alındım
Hamılelıklebulantıyls baslayan surecle emdklıye ayrıldıö toparlanamıyrm
Bebısın hayırlı olsun ınsallah yassmszsın bulamtı

evlilik sizin düşündügünüz gibi degil.erkek den beklenti içinde geçecek kadar miskin degildir yaşam.
siz yapın siz eşinize dokunmak için birşeyler yapın.
evlenmeden önce böyle oldu şöyle oldularla ancak oldugunuz yerde sayar sonra da ohooo ben gençligimde birşey yaşamadım diye anlatırsınız.
ya boşanın yada siz kontrolü elinize alın.

Dün akşam bana yaklaştı ve ben de 10 gün oldu dedim. Kızarak aman dedi. Ben de ne oldu deyince bir.şey anlatmak istemiyorum. Hastasın havalar soğuk o yüzden yapmak istemedim dedi. Tabi ben gece boyu ağladım. Neden ağlıyorsun felan dedi hatta sinirlendi sonrasında uyudu. İlişki süresinde hep kontrolü elime aldım. Onun eksiklerini aileme karşı kapatmaya çalıştım. O kadar yoruldum ki. Bana hep evlenince her şey geçecek diyordu. Evlendik koskoca bir boşluk. Aynı okuldayız işe giderken bile konuşmuyoruz.

Ben şahsen ailesinin hiç yanımızda olmaması tercih ederdim bence kıymetini bil bak oku burda ne kv -kpler var. UZak olsunlar herşeyinizi kendiniz yapın zamanla çok daha iyi.
Bir kere yanınızda olmadılar diye kavga konusu açmayı kes.. Dandun bir adamdır olabilir zamanla düzeltebilirsin. Erkeklernin çoğunun yontulması gerekiyor kendilerine hissettirmeden :)
Ama cinselliğe gelince bence bir sıkıntı var.
Erkeklerin evlenmeyi düşündüğünde ilk hayal ettikleri oh ne güzel her istediğimde sevdiğimle seks yapıcam ...Tabi bu benim görüşüm... ve yeni evliler bir kaç yıllık evli insanlara göre çok daha fazla istekli olurlar ve ilişki yaşarlar.
Tartışmalarınız olması çok normal, cinsel açıdan isteksizlik doğuyor olabilir soğukluk giriyordur ama bu iki taraflı oluyordur.
Tabi ki kendinizi tanıyacaksınız öncennelerden zevk aldığınızı bileceksiniz sonra eşinizin sevdiği şeyleri tahrik noktalarını bu zamanla olacak...daha da iyi olacak. Aynı şeyler eşiniz içinde geçerli.
Eşofmanla çok alakası olduğunu düşünmüyorum ama belki sizin isteksiz olduğnuzu düşünüyordur. Siz giyin geceliğinizi parfümünüzü sıkın yatarken sarılın teniniz birbirine değsin yatağın iki ucunda yatmayın bakalım...
Zaten havalar soğudu ben şahsen eşime yapışıyorum uyurken soba gibi miss.

Uzun zamandır bırlıkte olmanız etkısıyle belkıde hala sevgılılık modundadır. Ben yaşamadım bunu ama yaşayan arkadaşlarım uzun sure sevgılılık durumundan sonra evlenenler de bı sıradanlaşma çabuk oluyor demıslerdı.

Uu beybı sehvete gel
Yeni evlenmiş ve daha önce cinsellik yaşamamış,biraz hareketli geçmesi lazım günlerin.. biz evlenmeden önce cinsellik yaşamamıza rağmen gayet hareketliydi ilk zamanlarımız :) ilk hamileliğimde karnım iyice büyüdüğünde ara vermiştik bu işlere,doğumdan sonra 40 gün şafak saydı eşim:)) şimdide bulantım yok ama olacak gibi hissediyorum,sadece libidom düşük bu aralar eşim farkında biraz kafaya takmış bunu. Hamilelikten dolayı böyle oldun galiba diye düşünüyorum dedi bana,libidom düşük diyemedim sana öyle gelmiş canım sıkıntı yok dedim :)
Hamilelik,hastalık,doğum vs dışında 10 gün bence çok uzun.. yada bizde sıkıntı var bilmiyorum :))
Bulantıların geçecek,3. Aydan sonra libidon tavan yapacak az sabret :)

Uu beybı sehvete gel
Hamile sandım seni,doğum yapmışsın :) acil toparlan öyleyse emekli modundan çıkmalısın :)

Sevgili öğretmen hanım. Yarınki öğretmenler gününüzü şimdiden kutlamakla söze başlamak istiyorum. Annelerimizden sonra, bizlere en çok katkı sağlayanlar siz kıymetli öğretmenlerimizsiniz. Konuya gelelim. 2 aylık bir evlilik sürecinde, 10 günde veya 1 haftada bir cinsellik sıkıntılı evet. Ama bunun kökenine inmek lazım. Neden hep kötüye yoruyorsunuz? Belki eşinizin size bahsedemediği bir sorunu var. Bu sorun psikolojik de olabilir fizyolojik de. Bence yapmanız gereken ilk şey bu konuyu eşinizle sakince konuşmak. Hatta ben siz bir program öneriyorum. Malum yarın öğretmenler günü ve eşiniz de öğretmen. Kendisine bir sürpriz yapsanız, gelin için aldığınız o iç çamaşırlarından en şehvet dolu olanını seçseniz; hatta okuldan eşinizden önce çıkıp salonda loş bir ışık eşliğinde ve fonda "I will always love you" şarkısıyla kendisini karşılayın. Bakın bakalım ondan sonra 10 gün mü 10 dakika mı?

Şalvarda giysen
Adam kıyafete değil içindekine bakar.

Bırakın 2 ayı 20 yıllık evlilikte bile bu kadar ara normal değil.

2 AY fazla ama kafaya takılacak birşey değil.
Zamana bırakmanızda fayda var.
Bu arada eşiniz istemiyorsa siz isteyin giyin cicilerinizi neolacak.

10 gün fazla ama diğerleri normal yani.alışma süreci. yine de ben olsam giyinir kuşanırdım illa eşinizin giy demesi gerekmez.şaşırtın adamı. o başlatmıyorsa siz başlatın.

Sen bunları neden sıkıntı etmiyosun?
Sadece cinselliğe takıldın? Bence cinselliğin olmamasının esas sebepleri bunlar.

Biz iki yıllık evliyiz kavgalarımız hala bitmiş değil sadece azaldı :) önceki hallerimize göre daha az kırıyoruz birbirimizi.
Cinselliğe gelince siz ve eşinizin yapısıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. İlla her hafta ya da hergün olacak diye birşey yok o zaman görev gibi görürsünüz akışına bırakın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…