Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yıpranmış bir ilişki evliliğe gitmiş.Merhabalar. 24 yaşındayım eşimle ikimiz öğretmeniz. Evleneli 2 ay oluyor. Benim ailemin bulunduğu şehirdeyiz. Onun ailesi nişanlılık döneminde de düğün hazırlıklarında da hiç aramadılar. Düğün zamanı gelip altın aldılar ertesi gün düğün oldu zaten.
Evlenmeden önce 4 yıldır tanışıyoruz 1.5 yıl nişanlı kaldık. Bu süreçte çok tartışmalarımız oldu. Ailem de bunları duydu. Tartışma sebepleri aldatma, içki, para gibi çok çok büyük konular değil. Düşüncesiz davranışları, kibar olmadan bodoslama konuşması, ailesinin yanımızda olmaması, bulunduğumuz ortamda patavatsız konuşmaları vb. Ama sonuç olarak istediğimiz gibi çalışarak ev kurduk. Ailenin desteği hep çok büyük ve bunu eşimde biliyor. Bu yönden sıkıntı yok. Sıkıntı şu ki aramızdaki cinsellik 1 hafta 10 günü buluyor. Afedersiniz ama gelin için alınan iç çamaşırları vardır özene bezene alınır. Daha bir tanesini giydim sadece o günden sonra hiç lafını açmadı istemedi vesaire. Ben de o günden beri içimden gelmediği için giymiyorum. Eşim için değil kendim için olmalı farkındayım ama ben daha hâlâ üniversite modundayım. Eşofman felan. Eşim de şunu giy bunu giy giydiğin şöyle güzel demedi aramızda bir şeyler yaşanması 10 günü buluyor. Bunlar normal mi? Bu arada biz balayında bile kavga ettik ağladım baya bi aileme belli etmedim. İkimiz de aynı okulda çalışıyoruz. İnsanlar bu zamanlarda çok mutlu olmalı bi biz mi böyleyiz
Uu beybı sehvete gel10 gün mü?? Balayında günde 1-2 ,haftaiçi max 2 günde bir,haftasonu 1-2.. yeni evlisin sonuçta 10 gün ne? Emekli gibi..
sevişmeyle eşofmanın inan ki hiç ilgisi yok
2 aylık evlilik için de normal değil bana kalırsa
Daha belki zevk almayı öğrenememişsinizdir
Düğünde şöyle oldu bilmemnede böyle oldu konularını geride bırakın
Çünkü bunlar açıldıkça sizin evlilikte huzur kalmaz
Yeni evlenmiş ve daha önce cinsellik yaşamamış,biraz hareketli geçmesi lazım günlerin.. biz evlenmeden önce cinsellik yaşamamıza rağmen gayet hareketliydi ilk zamanlarımız :) ilk hamileliğimde karnım iyice büyüdüğünde ara vermiştik bu işlere,doğumdan sonra 40 gün şafak saydı eşim:)) şimdide bulantım yok ama olacak gibi hissediyorum,sadece libidom düşük bu aralar eşim farkında biraz kafaya takmış bunu. Hamilelikten dolayı böyle oldun galiba diye düşünüyorum dedi bana,libidom düşük diyemedim sana öyle gelmiş canım sıkıntı yok dedim :)Uu beybı sehvete gel
Emeklı dıyımce üstüme alındım
Hamılelıklebulantıyls baslayan surecle emdklıye ayrıldıö toparlanamıyrm
Bebısın hayırlı olsun ınsallah yassmszsın bulamtı
Hamile sandım seni,doğum yapmışsın :) acil toparlan öyleyse emekli modundan çıkmalısın :)Uu beybı sehvete gel
Emeklı dıyımce üstüme alındım
Hamılelıklebulantıyls baslayan surecle emdklıye ayrıldıö toparlanamıyrm
Bebısın hayırlı olsun ınsallah yassmszsın bulamtı
Tartışma sebepleri aldatma, içki, para gibi çok çok büyük konular değil. Düşüncesiz davranışları, kibar olmadan bodoslama konuşması, ailesinin yanımızda olmaması, bulunduğumuz ortamda patavatsız konuşmaları vb. Ama sonuç olarak istediğimiz gibi çalışarak ev kurduk. Ailenin desteği hep çok büyük ve bunu eşimde biliyor. Bu yönden sıkıntı yok.