Oyun oynamak icin yatili misafirlige gitmek, yatili misafir kabul etmek kadar sacma bir sey duymadim. O kardesin bunu teklif etmeye utanmasi lazim. Annr babasinin boyle bir sey icin gelinlerini, taze bebegi rahatsiz etmesine musaade etmemesi lazim. Esinizin oglum kocaman adam oldun oyun oynamak icin geleyim sizde kalayim hic senin yasindaki delikanliya yakisiyor mi demesi lazim. Sizin saka yollu da olsa burasi oyun salonu degil biliyorsun degil mi ses mes istemiyorum evde, bebek korkuyor diyebilmeniz lazim. Esiniz ben nasil diyeyim diyorsa siz deyiverin. Arayin kaynananizi, orda ses olmasindan cekinip bizim evde ses yapmaya gelmesin lutfen, misafirlik baska bir sey bu baska bir sey. Kocaman adam oldu artik, rahat edemiyorum kusura bakmayin diyeceksiniz acikca. Basta kendinizi kotu edip tavrinizi ortaya koymazsaniz ailenize cok girip cikan olur boyle, esiniz yine bir sey diyemem der, siz yine birbirinize girip idare etmeyec
Ailesi çok tuhaf onlara göre bunda sorun yok. Benim rahatsız olduğumu ya akıl edemiyolar ya da işlerine gelmiyor Ayrıca kayınvalidem çocuklarına karışmaz umrunda değil ondan medet umamam. Eşim de oyun oynuyor ama mikrofonsuz . Uyarır zaten ses yaparsa ama o işteyken ben onunla başbaşa kalmak istemiyorum eşim de bişy diyemiyo kardeşi diye Ben de diyemiyorum misafir sonuçta böyle kendimi yiyorumOyun oynamak icin yatili misafirlige gitmek, yatili misafir kabul etmek kadar sacma bir sey duymadim. O kardesin bunu teklif etmeye utanmasi lazim. Annr babasinin boyle bir sey icin gelinlerini, taze bebegi rahatsiz etmesine musaade etmemesi lazim. Esinizin oglum kocaman adam oldun oyun oynamak icin geleyim sizde kalayim hic senin yasindaki delikanliya yakisiyor mi demesi lazim. Sizin saka yollu da olsa burasi oyun salonu degil biliyorsun degil mi ses mes istemiyorum evde, bebek korkuyor diyebilmeniz lazim. Esiniz ben nasil diyeyim diyorsa siz deyiverin. Arayin kaynananizi, orda ses olmasindan cekinip bizim evde ses yapmaya gelmesin lutfen, misafirlik baska bir sey bu baska bir sey. Kocaman adam oldu artik, rahat edemiyorum kusura bakmayin diyeceksiniz acikca. Basta kendinizi kotu edip tavrinizi ortaya koymazsaniz ailenize cok girip cikan olur boyle, esiniz yine bir sey diyemem der, siz yine birbirinize girip idare etmeye devam edersiniz.
Akil etmelerini beklemeyin, siz soyleyin. Esiniz oyun oynarsa oynar kendi evi, bu ikinizi ilgilendirir. Kardesinin oynamak icin sizin eve gelmesi hala cok sacma. Henuz eve gelmediyse arayin kardesini, oyun oynamak icin bize gelmek istiyormussun galiba, oyun salonunda oynayabilirsin istersen, burda ben kucuk bebekle rahatsiz oluyorum evde bir baskasi varken diyin. O olmaz bu olmaz ama sorun da cozulsun istiyorum derseniz hicbir sey kendiliginden cozulmez bunu bilin.Ailesi çok tuhaf onlara göre bunda sorun yok. Benim rahatsız olduğumu ya akıl edemiyolar ya da işlerine gelmiyor Ayrıca kayınvalidem çocuklarına karışmaz umrunda değil ondan medet umamam. Eşim de oyun oynuyor ama mikrofonsuz . Uyarır zaten ses yaparsa ama o işteyken ben onunla başbaşa kalmak istemiyorum eşim de bişy diyemiyo kardeşi diye Ben de diyemiyorum misafir sonuçta böyle kendimi yiyorum
Ne münasebet! Lohusa halinizle evde kayınbiraderle, eşiniz de işte. Kendi kardeşim bile olsa çekinirdim ki o da çekinir gelmek istemezdi. Eşiniz söylemiyorsa siz söyleyin!Ailesi çok tuhaf onlara göre bunda sorun yok. Benim rahatsız olduğumu ya akıl edemiyolar ya da işlerine gelmiyor Ayrıca kayınvalidem çocuklarına karışmaz umrunda değil ondan medet umamam. Eşim de oyun oynuyor ama mikrofonsuz . Uyarır zaten ses yaparsa ama o işteyken ben onunla başbaşa kalmak istemiyorum eşim de bişy diyemiyo kardeşi diye Ben de diyemiyorum misafir sonuçta böyle kendimi yiyorum
Öyle konuşsam emin olun ki suçlu ben olurum Onlara göre ne var gelip kalmak da pat diye gelirler bi de durup dururken bi duş alayım öyle gideyim derler onlardan sonra bi de küvet yıkamak zorunda kalırımAkil etmelerini beklemeyin, siz soyleyin. Esiniz oyun oynarsa oynar kendi evi, bu ikinizi ilgilendirir. Kardesinin oynamak icin sizin eve gelmesi hala cok sacma. Henuz eve gelmediyse arayin kardesini, oyun oynamak icin bize gelmek istiyormussun galiba, oyun salonunda oynayabilirsin istersen, burda ben kucuk bebekle rahatsiz oluyorum evde bir baskasi varken diyin. O olmaz bu olmaz ama sorun da cozulsun istiyorum derseniz hicbir sey kendiliginden cozulmez bunu bilin.
Gelirse dicem ki kulaklıksız oyna ses çıkarmadan bebek uyanıyor. Zaten öyle dersem kalmaz bunların peşine yatak örtüsü havlu yıkamaktan banyo yıkamaktan bıktımNe münasebet! Lohusa halinizle evde kayınbiraderle, eşiniz de işte. Kendi kardeşim bile olsa çekinirdim ki o da çekinir gelmek istemezdi. Eşiniz söylemiyorsa siz söyleyin!
Canım en son geldiğinde saat gece yarısıydı ben bebeğimle ilgileniyodum pat diye geliyorlarKesinlikle kabul etmeyin. Bu ne yuzsuzluk. Esiniz diyemiyor anlasilan siz deyin kayniniza. Bebekle zor oluyo gelme diyin.
Arayin soyleyin simdi. Bebekten dolayi kabul edemem diyin.Canım en son geldiğinde saat gece yarısıydı ben bebeğimle ilgileniyodum pat diye geliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?