Kızlar böyle bi konu açmıştım Hatırlayan vardıe.eşimin kardeşiyle babası kavga etti kardeşi bizde kalıyor diye.kardeşi evine döndü ama bugün aramış eşimi bi kaç gün sizde kalabilir miyim bilgisayarda oyun oynicam diyor. Kendş evlerinde ses oluyo diye kızıyolarmış. Bizim yatak odası salona uzak diye gelicek rahat oynamak için. Eşim de oyalamak için misafirler bahane etmiş bi kaç gün sonra gel demiş. O kadar sinir oldum ki O varken emziremediğimi biliyor. Bebeğim küçük memeye düşkün odamdan çıkamıyorum. Kardeşine hayır diyemiyor. Ben o oyun oynayacak diye niye odamdan çıkamıyorum ayrıca ya bebeğim sesten uyanırsa. Bıktım bunun ailesinden.kavga ettim eşimle bana kötü gelin gibi davranıyorsun diyor bi kaç gün kalır gider diyor nasıl gelme diyim diyor ben senin kardeşin kalsa kalma mı dicem diyor . Ben kardeşimin yanında emzirebiliyorum diyorum ama senin kardeşinin yanında öyle mi. Bi akıl verin bana gerçekten keşke yakın oturmasaydm ailesine bakın gece 5 bebeğimi emzirmek için uyandım bebek uyudu ben sinirden uyuyamıyorum