- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
En son baktığımda yöresel öndeydi,görünce kaçtımSütlü tatlılar deme banaYeni kategori geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En son baktığımda yöresel öndeydi,görünce kaçtımSütlü tatlılar deme banaYeni kategori geliyor
Aksam yemeklerinde azar azar yemeye basladm bi de bazen ogle yemegnde ama olmazsa olmazim degil ekmek o sevmedigm yumurtanin beyazini bile ekmeksiz yiyorum hala aramiyorum yanibundan önceki diyet diyosun bırakınca yedin mi peki
yok canım ya iç bacaklarımda ve yanlarımda çok fazlam var fotoğraf atarım bi ara hak verirsin. aşırı rahatsız oluyorum belkide 65 olmuşumdur geriIyi de şekerim sen zaten ideal kilondasin,neden zayiflamak istiyosun hala
Yöresel diyeti etkilemezHepiniz katılırsınızEn son baktığımda yöresel öndeydi,görünce kaçtım
Iyi de şekerim sen zaten ideal kilondasin,neden zayiflamak istiyosun hala
Vuslat git şurdan dayak yiyeceksinVideolardaki karın, göğüs, kalça hareketlerini 15 er dakika yaptım:)
Yalnız 2. kalça hareletinde bayağı zorlandım Bacaklar kartlaşmış kaldıramadım
Şimdi duş zamanı:)
çayı kahveti şekersiz içmeye alıştım 1 senedir şekersiz içiyorum ama ekmeksiz yaşamak çok zor geliyor ya patlamış mısır kilo yapar mı peki onan yiyebilirmiyimAlışırız yavaş yavaşEkmeksiz yaşayalım yoksa gitmez bu kilolarSpor yapalım sıkılaşalım
zeytiiin haşlanmış yumurta yoğurtŞimdi günün sorusunu soruyorum.Kahvaltıda ekmek yemezsek ne yiyeceğiz.
Bilmiyoz sanki seni senin ufaklik da oyle diyo gebertecem bi gun sizi ama ne zamanyok canım ya yumuşacıgım mayalanmış hamur gibi
boy kilo kaçBenim boy kilo idael de accık kalça var işte
mikemmel bi soru umarım samn gibi tahıl yimeyizŞimdi günün sorusunu soruyorum.Kahvaltıda ekmek yemezsek ne yiyeceğiz.
Tamam boşlamayız.Yok değil Ben sütlü tatlılara verdimYok ben arada oradayım sizde boşlamayın beni
Vuslat uçacaksın yavaşla.Videolardaki karın, göğüs, kalça hareketlerini 15 er dakika yaptım:)
Yalnız 2. kalça hareletinde bayağı zorlandım Bacaklar kartlaşmış kaldıramadım
Şimdi duş zamanı:)
Vuslat git şurdan dayak yiyeceksin
Battı balık yan gider, sende gel katılBenim boy kilo idael de accık kalça var işte