- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
- 823
20 kişiyi geçer.30 bile olur.Işığı gören geliyor.Hepimiz hakettik canım ama bozmak yok bozanlar sopa yiyecek
Bayağı kalabalığız20 kişi var mı
Gevezeler geveze
Biz ağzı var dili yokuz dimi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 kişiyi geçer.30 bile olur.Işığı gören geliyor.Hepimiz hakettik canım ama bozmak yok bozanlar sopa yiyecek
Bayağı kalabalığız20 kişi var mı
Gevezeler geveze
Biz zaten her yerde organize ola ola sonumuzdan korkuyorum :))Bu ne kız hep beraber zayıflıyor musunuz çoğunuzun ihtiyacı yok ama
hayırlı olsun bol zayıflamalar
ay çok zorlanıyom ekmek yemeyince de doyulmuyor ki anacım yarında spora başlicam mekik çektim bi kaç gün ama tembellik yapıyorum şimdiGel kardeş doğru yerdesin hepimiz açız
Sutlu tatlilarrrEkmek olmayınca daha hızlı veriliyor birde tatlı
Biz zaten her yerde organize ola ola sonumuzdan korkuyorum :))
Birimiz hadi balkondan atlayalım dese gidiciyiz
Gel kardeş doğru yerdesin hepimiz açız
Ha sen mideyi diyorsun :) Benim midem küçük ya, normalde az yerdim zaten, ben bi tatlıda stop bilmem.bak ben iki yıl önce senin gibi yaptım ve 8 kilo verdim ee şimdilik yeter dedim inanırmısın o kadar dikkat etmeme ragmen 2 ayiçinde 14 kilo aldımneden biliyommusun midem küçülmemişti ve ben yiyip içemediğim oo şeylerden minik minik yemeye başlamıştım bu sefer oyle olmadı ve inan suan ekmek hayatımda yok hiçte ihtiyaç duymuyorum şeker desen adını unuttum çünkü ben önce psikolojik olarak diyrt yaptım neden hayatımdan çıkarıyımki milyonlarca insan o lezzetlerı yerken ben neden yemiyim yani soofrada 2 kasık pilav yemek varken tabağı fullemezsem 1 dilim kekki haz duyarak yemek vvarken 3 dilim yiyip pişman nedn olıyım kolamı içerim canım sefam olsun işi beyinde bitirdinmi sorun kalmıyor suan karnım hemen hemen yk gibi çok mutluyum yemek beynımı degil ben yemği yiyorum ee kendimi istediğim zamnda frenliyorum senide seviyorum arkidaşım hepinizi yol arkadaşlarım :)
Tabiii tabiiiiBiz ağzı var dili yokuz dimi.
Biz zaten her yerde organize ola ola sonumuzdan korkuyorum :))
bundan önceki diyet diyosun bırakınca yedin mi pekiBen bundan onceki diyetimde ekmegi kesmistm tamamen kahvaltimda bile yemiyodum:)
Gelsinler hepimiz birbirimizden birşey öğrenir gaz gelir zayıflarız20 kişiyi geçer.30 bile olur.Işığı gören geliyor.
Biz ağzı var dili yokuz dimi.
Etin nasıl sıkı senin masallahn varkilom var bebeğim yanlarım ve üst iç bacaklarım
Sütlü tatlılar deme banaYeni kategori geliyorSutlu tatlilarrr
yok canım ya yumuşacıgım mayalanmış hamur gibiEtin nasıl sıkı senin masallahn var
A
Atlarız vallahiBiz zaten her yerde organize ola ola sonumuzdan korkuyorum :))
Sütlü tatlılar mı önde.Orayı da boşladık.Sütlü tatlılar deme banaYeni kategori geliyor
Iyi de şekerim sen zaten ideal kilondasin,neden zayiflamak istiyosun halageldim bile
hoşbuldum :) 1.72 boyum 64 kiloyum 56 57 olmak istiyorum bi kaç gündür neredeyse hiç ekmek yemiyorum açım
Alışırız yavaş yavaşEkmeksiz yaşayalım yoksa gitmez bu kilolarSpor yapalım sıkılaşalımay çok zorlanıyom ekmek yemeyince de doyulmuyor ki anacım yarında spora başlicam mekik çektim bi kaç gün ama tembellik yapıyorum şimdi
Herkesin işi vardı bana kaldı
bu sefer çete lideri sensin anlaşılan pinko
Marganın sana Selamı var, sevgilerini yolladıEtin nasıl sıkı senin masallahn var
A