Bi süre yemeyince aramayız bence, mesela ben çikolata hastasıyım, kola bağımlısıyım. Bi kaç gündür uzak duruyorum, yokluğunu hissetmiyorum. Kolayı 1 yudum aldım, hani nefsim körelsin, tadını alayım. Bi süre sonra hiç aramam.bebeğim bunlar hayatımızdan çıkarsa olmaz ama kilo vermek için aa ben bugun diyet yapıyorum şunları yemiyecegim demek olmaz bu kendimizi kandırmak demek
Sabah cek de daha duz ciksinayy daha çekemedim de ne üşengeç insanım ya
Hepimiz hakettik canım ama bozmak yok bozanlar sopa yiyecekVer Pinko hak ettim.
Sayfalar da çok hızlı ilerliyor.Kalabalığız galiba.
Gevezeler gevezeVer Pinko hak ettim.
Sayfalar da çok hızlı ilerliyor.Kalabalığız galiba.
Ben bundan onceki diyetimde ekmegi kesmistm tamamen kahvaltimda bile yemiyodum:)bebeğim bunlar hayatımızdan çıkarsa olmaz ama kilo vermek için aa ben bugun diyet yapıyorum şunları yemiyecegim demek olmaz bu kendimizi kandırmak demek
Ben karnımda ve kalçamda yanma hissettim :)kızlar bu ilk sayfadaki videolar sıkılaştırmaya mı yardımcı yağ yakmaya mı ?
Takip etmekte zorlanıyorsun demiGevezeler geveze
Ekmek olmayınca daha hızlı veriliyor birde tatlıBen bundan onceki diyetimde ekmegi kesmistm tamamen kahvaltimda bile yemiyodum:)
Gel tabibende geleyim mi
Tabi :) Hoş geldin..bende geleyim mi
Takip etmiyorum arada bakiyorum napiyonuz diyeTakip etmekte zorlanıyorsun demi
Kız tombalak sende katıl,göbeğini eritirsinBu ne kız hep beraber zayıflıyor musunuz çoğunuzun ihtiyacı yok ama
hayırlı olsun bol zayıflamalar
geldim bileGel tabi
hoşbuldum :) 1.72 boyum 64 kiloyum 56 57 olmak istiyorum bi kaç gündür neredeyse hiç ekmek yemiyorum açımTabi :) Hoş geldin..
Gel kardeş doğru yerdesin hepimiz açızgeldim bile
hoşbuldum :) 1.72 boyum 64 kiloyum 56 57 olmak istiyorum bi kaç gündür neredeyse hiç ekmek yemiyorum açım
Kız tombalak sende katıl,göbeğini eritirsin
Senin neyin var yavruummmbende geleyim mi
kilom var bebeğim yanlarım ve üst iç bacaklarımSenin neyin var yavruummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?