Adra hanım buraya gelmeye ikna edemiyorduk seni, pastam tatlım diye sayıklıyordunSıkı tutun artık, kurtulalım şu yağlardan
3 gün yap dinlen ama 50 çok değil mi başlangıç içinYok kiiizz şakaciktanbi deneyelim didik
İlk yapcagin icin 5tanede bile zorlanirsin simdilik
Programlar var squat icin
Mesela asagidaki gibi
Yeni başladık, hatta en düzgün bu gün yaptık çoğumuz :)kızlar ne zamndır diyettesiniz
Hadi bakalım, vercez inşallahayça kayanın bir tane var bir ayda 8 kilo verdiren diye ama ben bir ayda 5te versem yeter
Cok ya ben ilk basladigmda yapamiyodum 50tane3 gün yap dinlen ama 50 çok değil mi başlangıç için
zaten dalga geçtiyse çok pis beddua ettimHadi yaaa
Cok sevindimm
Dalga gecmemistir bence degisiklik vardir canm
Nevoş çok kilo almışım.Spor yaptım yine çok yoruldum
Aslmda sendeanlarsin bi foton olsaydi iste oncesinden simdi baktiginda anlardin karsilastiripzaten dalga geçtiyse çok pis beddua ettimben de hissediyorum canım sıkılık ama dışardan bakan biliyor tabi
leslie yi yapıyorum mekik çekiyorum bi de burda ilk sayfadaki karın ve bel için olanları yapıyorum 1 saat falan sürüyor sonra kız uyanıyor yaaaCok ya ben ilk basladigmda yapamiyodum 50tane
Sen yarisini al sayilarin istersen
Ama isinmadan ypma mesela leslieden sonra yap yapicaksan kas agrini en aza indirgersin
Birlikte vereceğiz canım bırakmak yokNevoş çok kilo almışım.
Ne sporu yaptın?
ayy daha çekemedim de ne üşengeç insanım yaAslmda sendeanlarsin bi foton olsaydi iste oncesinden simdi baktiginda anlardin karsilastirip
Kızcaz zaten, ceza veririz gerekirseEvet haklısın valla.Çok kilo almışım.Belki birlikte kolay veririz.Yoksa olmuyor.Bugün kek yemedim ama bak. Çok yiyene kızalım.Bana da kızın.
Hergün, yediğiniz şeyleri burda paylaşıp, 1. Sayfadaki dilerseniz onlarla beraber başka sporlarıda yapıyorsunuz, cuma günleri kilo bildirimi yapcaz.ne zaman kilo paylaşımı vs yapıcaz topiğn kuralları neler
Ya onlar kalacak hayatımızda, yada kilolar, hangisi kalsın sencecanlar yasaklarınıza baktımda bunları tamaen hayatımızdan çıkarmamız mumkun muuu sizce nettiniz siz
İnşallah iradeli olur da devam ederim.Gerçi çok sıkı diyet yapamam ama dikkat edeceğim.Ben de bugün 1 saat yürüdüm.Kendime göre hareketlerim var evde de onları yaparım.Arkadaşlarin ekledikleri de ilgimi çekti.Onları da denerim.Birlikte vereceğiz canım bırakmak yokBaşlamaya karar vermen iyi olmuş
Kafama göre takıldımözellikle burda paylaşılan hareketleri denedim Ama hala her yerim ağrıyor
canım bunları yap ikiside oluyorkızlar bu ilk sayfadaki videolar sıkılaştırmaya mı yardımcı yağ yakmaya mı ?
Yaparsın canım başlarda biraz gevşek olur sonra sıkılaştırırsınİnşallah iradeli olur da devam ederim.Gerçi çok sıkı diyet yapamam ama dikkat edeceğim.Ben de bugün 1 saat yürüdüm.Kendime göre hareketlerim var evde de onları yaparım.Arkadaşlarin ekledikleri de ilgimi çekti.Onları da denerim.
Ver Pinko hak ettim.Kızcaz zaten, ceza veririz gerekirse
Hergün, yediğiniz şeyleri burda paylaşıp, 1. Sayfadaki dilerseniz onlarla beraber başka sporlarıda yapıyorsunuz, cuma günleri kilo bildirimi yapcaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?