Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 Aylık Zayıflama Maratonu
- Konu Sahibi pinkstrap
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Tamamdır. Işleyişi görmüşsündür, günlük menü ve sporlarımızı yazıyoruz.şuan ve 1 senedir 69,9 um
- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
Alırızaranıza yeni kişiler alır mısınız ?
Kilonuzu yazmanız yeterli :))
Nasıl yapılıyormuş?Squattt:))
- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
Hayir sıkı dururTotom aşağı sarkmaz dimi
Sarkarsa squatla kaldiririkk
- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
Haklisin ben de bir ayda mekigin ve squatin inanilmaz etkisi gordumbu arada bir ay diyip geçmeyin benim bir aylık spora gitmem yanlarımdaki löplöp yaglardan kurdtulmama dümdüz bir karın olmasada göbeğimin şekillenmesine basen ve baldırlarımın kas yapmasına yaradı ben o kadar çalışmayla bu hale geldiysem az daha totoyu zorlayıp böyle olmak çookk normal
Karnimsa ustteki kaslarim cikmaya basladi bile
- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
- 823
Çok fena kilo almışım.En şişkonuz benim.Şok olmayın sonra.Kilonu yaz artık o zaman :))
Bildirim günü geldi neredeyse
- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
Yap o zaman senin fistiktan zaman bulursan:)ben de 1 ay çalışsam yeter demekki öyle kocaman bişşey istemiyorum
inşallah :)ben bir ayda 10 kg verdim 80 kiloydum yani ama çok şükür almadım akşama kadarda yiyorum sayılır ama bende anlamadım daha ne aldım ne verdim 1 yıldır tabi diyet ve sporda hak getire tekrar bir on kilo vermek istiyorum sizinle veririm inşllah
Yavaşlama dönemine mi girdin ki. 1 sene uzun aslında aynı kiloda kalmak için, ama güzel vermişsin.
- 26 Ekim 2014
- 176
- 63
- 73
- 28
70.8 kilom 58-60 arası olmak istiyorum ama ben başka bi diyet yapabilir miyim acaba ?Alırız
Kilonuzu yazmanız yeterli :))
Olur. Günlük yazarsın yediklerini, bizde nasipleniriz :)70.8 kilom 58-60 arası olmak istiyorum ama ben başka bi diyet yapabilir miyim acaba ?
- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
- 26 Ekim 2014
- 176
- 63
- 73
- 28
anlaştık o zamanOlur. Günlük yazarsın yediklerini, bizde nasipleniriz :)
inşallah :)
Yavaşlama dönemine mi girdin ki. 1 sene uzun aslında aynı kiloda kalmak için, ama güzel vermişsin.
ben diyetide sporuda bıraktımm ve ne bulursam ölçüsüz yiyorum bir yıldır ama o donem uyguladığım diyet ve spor programı sayesin de kesin bi kilo verme oldu sanırım gidenler bu kadar yememe ragmen gelmedi bilirsiniz normalde hızlı veılen kilolar hemen alınır