• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aylık evliyim hamile kalamıyorum korkmaya başladım

Ben eşimle 4 yıldır beraberim yani biz artık 2 kişilik ilişkiden sıkıldık yeni bir şeyler yeni bir heyecan arıyoruz bende eşimde çok istiyor negatifi her gördüğümüzde moral kalmıyor aşırı istektenmidir nedir çok korkmaya başladım
Canım acele etme. bızde esımle 5 yılın sonunda evlendık. ıkı kısılık ılıskıden sıkıldık da cok tuhafma gıttı açıkçası .
evlilik ve sevgililik çok çok farklı bence acele etme kendını strese sokma. ıkı ay cok erken korkmak ıcın oncesınde eşin ve sen butun tahlıllerıınızı yaptırın derım nacizane fıkrım.

Canım acele etme. bızde esımle 5 yılın sonunda evlendık. ıkı kısılık ılıskıden sıkıldık da cok tuhafma gıttı açıkçası .
evlilik ve sevgililik çok çok farklı bence acele etme kendını strese sokma. ıkı ay cok erken korkmak ıcın oncesınde eşin ve sen butun tahlıllerıınızı yaptırın derım nacizane fıkrım.
Regl döneminde hormonlarıma vs baktıracağım

Ben eşimle 4 yıldır beraberim yani biz artık 2 kişilik ilişkiden sıkıldık yeni bir şeyler yeni bir heyecan arıyoruz bende eşimde çok istiyor negatifi her gördüğümüzde moral kalmıyor aşırı istektenmidir nedir çok korkmaya başladım
Her gördüğümüzde derken? En fazla 2 defa görmüş olman gerekiyor negatifi. Allah aşkına her akşam sevişip sabahına test yapmıyorsunuz değil mi?

Her gördüğümüzde derken? En fazla 2 defa görmüş olman gerekiyor negatifi. Allah aşkına her akşam sevişip sabahına test yapmıyorsunuz değil mi?
Kaçırmışsınız o kısmı. Eşi hastanede çalışıyor diye her fırsatta gidip kan tahlili yaptırıyormuş. Beleş mezar misali.

Hastanede çalışıyoruz diye, kafaniza göre gidip gelip kan verip,negtif sonuca üzüleceğinize adet zamanını beklemeyi deneyin. Bekleseydiniz en fazla 2 kez negatifi görürdünüz. Yıllarca bekleyen var onlar napsın? Ayrıca korkunun ecele faydası yok olacağı varsa olur zaten. Madem sağlıkçısınız evnmeden ikinizde bir kontrolden geçseydiniz. Kendi kendinizi yıpratıyorsunuz boşuna.
artık 2 kişilik ilişkiden sıkıldık yeni bir şeyler yeni bir heyecan arıyoruz
Ayrıca sıkıntıdan,heyecan için çocuk yapılmaz.

İş yükü dediğin işi benim eşim yapıyor senin değil bu biiiirrr ne zaman çocuk yapacağimı sana soracak değilim bu ikiiiii benim evimde yaşamıyosan kocamla aramda uyumuyosan evliliğin otursun bıdı bıdı edemezsin bu da üç yeterlimi bence evet
Eşin hemşireymiş, o sadece kanı alıyordur. Tahlili yapan arkadaşın emeğini niye hiçe sayıyorsun? :110: Ah canım ya pek de safsın yap ablacım yap ben destekliyorum, inşallah hemen önümüzdeki ay.

Back
X