- Konu Sahibi Aslim asli
Kızlar merhaba ben 2 aylık evliyim ve hamile kalamıyorum ve açıkcası çok korkuyorum ya kalamazsam? Diye lütfen yeni evliler beni aydınlatsın denedikten ne kadar süre sonra hamile kaldınız??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim pekidarısı başınıza ama şimdiden stres yapıp hormonlarınızı etkilemeyin akışına bırakın
Sen ne bitirdin avukatlık mı sanmıyorum sende o kültür zekâ birikimi olamazzzz senden olsa olsa ne olur biliyomusun biliyosun ahahahajaÖyle demeyin, iki sağlık bölümü bitirmiş. Nerde ne yapacağını bilir o...
Merkez canım sennNeresinden
Çok şükür bizimki öğrencilerin tarih bilgisi dışında hiçbir şeyi ölçmüyor.Tecrübelerinizi paylaşmanız ne güzel
BelliÇok şükür bizimki öğrencilerin tarih bilgisi dışında hiçbir şeyi ölçmüyor.
Canım acele etme. bızde esımle 5 yılın sonunda evlendık. ıkı kısılık ılıskıden sıkıldık da cok tuhafma gıttı açıkçası .Ben eşimle 4 yıldır beraberim yani biz artık 2 kişilik ilişkiden sıkıldık yeni bir şeyler yeni bir heyecan arıyoruz bende eşimde çok istiyor negatifi her gördüğümüzde moral kalmıyor aşırı istektenmidir nedir çok korkmaya başladım
Anormal demişmiyim bir git oku öyle gelBen sizin gibi insanların dalga geçtiğini kötü niyetli olduğunu düşünüyorum bugün en cahil insan bile şu durumun normal olduğunu biliyor bunun ne yaş ne cahillikle alakası yok
Regl döneminde hormonlarıma vs baktıracağımCanım acele etme. bızde esımle 5 yılın sonunda evlendık. ıkı kısılık ılıskıden sıkıldık da cok tuhafma gıttı açıkçası .
evlilik ve sevgililik çok çok farklı bence acele etme kendını strese sokma. ıkı ay cok erken korkmak ıcın oncesınde eşin ve sen butun tahlıllerıınızı yaptırın derım nacizane fıkrım.
Kesinlikle belli.Kocamın neleri ölçtüğünü tahmin bile edemezsin istersen gel ben sana referans olurum
evet hormon testı yaptır hersey normalse akışına bırak sürekli düşünmek de ınsanı strese sokuyorRegl döneminde hormonlarıma vs baktıracağım
Her gördüğümüzde derken? En fazla 2 defa görmüş olman gerekiyor negatifi. Allah aşkına her akşam sevişip sabahına test yapmıyorsunuz değil mi?Ben eşimle 4 yıldır beraberim yani biz artık 2 kişilik ilişkiden sıkıldık yeni bir şeyler yeni bir heyecan arıyoruz bende eşimde çok istiyor negatifi her gördüğümüzde moral kalmıyor aşırı istektenmidir nedir çok korkmaya başladım
Yaşımı doğru yazdığımı nereden biliyosun hoş günümüzde bu şartlarda olan çok insan var neden bu anormal bakiş açısı2001 doğumlu olmak
2 aylık evli olmak
4 yıllık ilişki
Çocuk istemek
Error verdi beynim
4 defa yaptım ay ortaları ve sonlarında 10 gün geçecek şekildeHer gördüğümüzde derken? En fazla 2 defa görmüş olman gerekiyor negatifi. Allah aşkına her akşam sevişip sabahına test yapmıyorsunuz değil mi?
Kaçırmışsınız o kısmı. Eşi hastanede çalışıyor diye her fırsatta gidip kan tahlili yaptırıyormuş. Beleş mezar misali.Her gördüğümüzde derken? En fazla 2 defa görmüş olman gerekiyor negatifi. Allah aşkına her akşam sevişip sabahına test yapmıyorsunuz değil mi?
Sana mı dert olduKaçırmışsınız o kısmı. Eşi hastanede çalışıyor diye her fırsatta gidip kan tahlili yaptırıyormuş. Beleş mezar misali.
Yaşımı doğru yazdığımı nereden biliyosun hoş günümüzde bu şartlarda olan çok insan var neden bu anormal bakiş açısı
Ayrıca sıkıntıdan,heyecan için çocuk yapılmaz.artık 2 kişilik ilişkiden sıkıldık yeni bir şeyler yeni bir heyecan arıyoruz
Eşin hemşireymiş, o sadece kanı alıyordur. Tahlili yapan arkadaşın emeğini niye hiçe sayıyorsun? Ah canım ya pek de safsın yap ablacım yap ben destekliyorum, inşallah hemen önümüzdeki ay.İş yükü dediğin işi benim eşim yapıyor senin değil bu biiiirrr ne zaman çocuk yapacağimı sana soracak değilim bu ikiiiii benim evimde yaşamıyosan kocamla aramda uyumuyosan evliliğin otursun bıdı bıdı edemezsin bu da üç yeterlimi bence evet