• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aylık evliyim hamile kalamıyorum korkmaya başladım

Sakin ol canm bizde siz gibi geçmişimiz vardi 5 seneden daha uzun hic korunmadik dediğin gibi ilk ayda olacak sandik ama olmadı bide yanımda değildi izinlerde falan gorusursek hiç umudumuz yokken yani ovulasyon testi kullandım ki çok etkisi var yani ben yine de olmaz gözüyle bakarken hamile oldum 😊 kafana takma takmadığın an oluyor bebis
Ovülasyon testi tavsiye edermisiniz

Kızlar merhaba ben 2 aylık evliyim ve hamile kalamıyorum ve açıkcası çok korkuyorum ya kalamazsam? Diye lütfen yeni evliler beni aydınlatsın denedikten ne kadar süre sonra hamile kaldınız??
Canım ben de şuan dört aylık evliyim. İkinci ayda olsun diye çok denedik. Üç ay olmadı benimde. Ve şuan dördüncü ayda hamileyim. İlk aylar vücut yeni alıştığı için olmayabiliyor. Ben de kafaya takmıştım. Meğerse her şeyin zamanı varmış. Ben üçüncü denemede hamile kaldım. Stres yapmadığım ay kafaya takmadigim ay hamile kaldım. Öncesi olmuyor gibi hissedip stres olmustum. Çok kafaya takma olur seninde. İstiyorsan görün doktora. Sana kalmış canım. Ben gitmedim doktora. Ama daha yenisin sende olur inşallah gönlünü ferah tut

Ovülasyon testi tavsiye edermisiniz
Kesinlikle bnden snra birkaç arkadaşıma söyledim bir tanesi hamile ınsallah diğeri daha bekliyor gününü laboquick var ya ben onu kullanmıştım arkadaşlarım da o markayı aldı memnunlar yani
Hatta benm yumurtlamam çok uzun sürdü çatlama gec oldu ben kendimin hamile olacağına olanak vermedim hastaneden randevu aldım sırf kontrole gideyim diye bebek yok düşüncesiyle yani ama.sukur bizimle bebeğimiz 😊

Canım ben de şuan dört aylık evliyim. İkinci ayda olsun diye çok denedik. Üç ay olmadı benimde. Ve şuan dördüncü ayda hamileyim. İlk aylar vücut yeni alıştığı için olmayabiliyor. Ben de kafaya takmıştım. Meğerse her şeyin zamanı varmış. Ben üçüncü denemede hamile kaldım. Stres yapmadığım ay kafaya takmadigim ay hamile kaldım. Öncesi olmuyor gibi hissedip stres olmustum. Çok kafaya takma olur seninde. İstiyorsan görün doktora. Sana kalmış canım. Ben gitmedim doktora. Ama daha yenisin sende olur inşallah gönlünü ferah tut
Doktora gidince alacağı cevabı çok merak ediyorum :D

Doktora gidince alacağı cevabı çok merak ediyorum :KK70:
Ben doktora çocuk olmuyor diye gideceğim mi dedim genel muayane olucam arkadaşlar saçmalamayın 2 sağlık bölümü bitirdim ben size acaba kısırmıyım aman çok telaş yaptm demedimmm çevremde çocuk sahibi olamayan çiftler çok fazla strese girdim dedim

Back
X