- Konu Sahibi Aslim asli
Kızlar merhaba ben 2 aylık evliyim ve hamile kalamıyorum ve açıkcası çok korkuyorum ya kalamazsam? Diye lütfen yeni evliler beni aydınlatsın denedikten ne kadar süre sonra hamile kaldınız??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ovülasyon testi tavsiye edermisinizSakin ol canm bizde siz gibi geçmişimiz vardi 5 seneden daha uzun hic korunmadik dediğin gibi ilk ayda olacak sandik ama olmadı bide yanımda değildi izinlerde falan gorusursek hiç umudumuz yokken yani ovulasyon testi kullandım ki çok etkisi var yani ben yine de olmaz gözüyle bakarken hamile oldum kafana takma takmadığın an oluyor bebis
Karı kocanın arasından çekilin hanım efendi.Offf resmen kapak ahsjahjsja umarım büyüdükten sonra çocuk yaparsınız bu da döööööörrrttt.
kocamla aramda uyumuyosan
Yok merak etme IQ seviyem henüz seninki kadar düşmediCiddiye alacak yapmayın
NeresindenBende ağrılıyım oha şansa bakkk
Canım sana kötü bir haberim var..Yok merak etme IQ seviyem henüz seninki kadar düşmedi
IQnun ne olduğunu da bilirmiş. Çen büyüdünde bebek mi yapacaksın bakim. Hanimiş asli Agucuk.Yok merak etme IQ seviyem henüz seninki kadar düşmedi
Canım ben de şuan dört aylık evliyim. İkinci ayda olsun diye çok denedik. Üç ay olmadı benimde. Ve şuan dördüncü ayda hamileyim. İlk aylar vücut yeni alıştığı için olmayabiliyor. Ben de kafaya takmıştım. Meğerse her şeyin zamanı varmış. Ben üçüncü denemede hamile kaldım. Stres yapmadığım ay kafaya takmadigim ay hamile kaldım. Öncesi olmuyor gibi hissedip stres olmustum. Çok kafaya takma olur seninde. İstiyorsan görün doktora. Sana kalmış canım. Ben gitmedim doktora. Ama daha yenisin sende olur inşallah gönlünü ferah tutKızlar merhaba ben 2 aylık evliyim ve hamile kalamıyorum ve açıkcası çok korkuyorum ya kalamazsam? Diye lütfen yeni evliler beni aydınlatsın denedikten ne kadar süre sonra hamile kaldınız??
Allah kolaylığını verir2cocuklu pert bir insan olarak bu kadar erken yaşlanmayın derim.
Yine de siz bilirsiniz
Kesinlikle bnden snra birkaç arkadaşıma söyledim bir tanesi hamile ınsallah diğeri daha bekliyor gününü laboquick var ya ben onu kullanmıştım arkadaşlarım da o markayı aldı memnunlar yaniOvülasyon testi tavsiye edermisiniz
Doktora gidince alacağı cevabı çok merak ediyorumCanım ben de şuan dört aylık evliyim. İkinci ayda olsun diye çok denedik. Üç ay olmadı benimde. Ve şuan dördüncü ayda hamileyim. İlk aylar vücut yeni alıştığı için olmayabiliyor. Ben de kafaya takmıştım. Meğerse her şeyin zamanı varmış. Ben üçüncü denemede hamile kaldım. Stres yapmadığım ay kafaya takmadigim ay hamile kaldım. Öncesi olmuyor gibi hissedip stres olmustum. Çok kafaya takma olur seninde. İstiyorsan görün doktora. Sana kalmış canım. Ben gitmedim doktora. Ama daha yenisin sende olur inşallah gönlünü ferah tut
Valla daha once 1 tane cocuk yaptim. Uzman sayilirim.Kimsin sen bilir kişi falan mı vaayyyy beeeee
Kalitemi seninle bozamamIQnun ne olduğunu da bilirmiş. Çen büyüdünde bebek mi yapacaksın bakim. Hanimiş asli Agucuk.
Kocan arada IQ nu da ölçüyor mu?
Canım sana daha da kötü bir haberim var..Kalitemi seninle bozamam
Sen de önce evliliğin otursun demişsin, asıl sen çekil.Karı kocanın arasından çekilin hanım efendi.
Ben doktora çocuk olmuyor diye gideceğim mi dedim genel muayane olucam arkadaşlar saçmalamayın 2 sağlık bölümü bitirdim ben size acaba kısırmıyım aman çok telaş yaptm demedimmm çevremde çocuk sahibi olamayan çiftler çok fazla strese girdim dedimDoktora gidince alacağı cevabı çok merak ediyorum
Doktor erken diyebilir ama gitmek istiyorsa kendine kalmis o daDoktora gidince alacağı cevabı çok merak ediyorum
Onu da kocanız mı ölçüyor ?Kalitemi seninle bozamam
Çocuksun isine bak sayfaya yaş sınırlandırması yapılmalı ama bil bakalım ne yaşı???Canım sana daha da kötü bir haberim var..
Doktor bir yıl olmadan bu konuda bir şey yapmıyor. Gittiğinde alacağı cevap da bu zatenDoktor erken diyebilir ama gitmek istiyorsa kendine kalmis o da
Kocamın neleri ölçtüğünü tahmin bile edemezsin istersen gel ben sana referans olurumOnu da kocanız mı ölçüyor ?