Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 aylık evliyim hamile kalamıyorum korkmaya başladım
Kızlar merhaba ben 2 aylık evliyim ve hamile kalamıyorum ve açıkcası çok korkuyorum ya kalamazsam? Diye lütfen yeni evliler beni aydınlatsın denedikten ne kadar süre sonra hamile kaldınız??
Bu laftan sonra umarım bir kaç ay sonra boşanıyorum diye konu açmazsın 5yıl sevgili oldum ve 5. Evlilik yılımızda anca çocuğa hazır olduğumuzu anlayıp hamile kaldım. 20 yaşın cahil cesareti seninki çok güvenme evliliğine.
Kızlar merhaba ben 2 aylık evliyim ve hamile kalamıyorum ve açıkcası çok korkuyorum ya kalamazsam? Diye lütfen yeni evliler beni aydınlatsın denedikten ne kadar süre sonra hamile kaldınız??
Merhaba, evet çok haklısın isteyince hemen olsun istiyor insan, biraz şans meselesi bazen uzun sürebilir. Merak etme ilk bir yıl deneyin ve mutlaka bir doktora gidin hem hazırlık olur ve kendine uygun bir doktor bulabilirsin