- Konu Sahibi Aslim asli
Kızlar merhaba ben 2 aylık evliyim ve hamile kalamıyorum ve açıkcası çok korkuyorum ya kalamazsam? Diye lütfen yeni evliler beni aydınlatsın denedikten ne kadar süre sonra hamile kaldınız??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastanede çalışıyoruz diye, kafaniza göre gidip gelip kan verip,negtif sonuca üzüleceğinize adet zamanını beklemeyi deneyin. Bekleseydiniz en fazla 2 kez negatifi görürdünüz. Yıllarca bekleyen var onlar napsın? Ayrıca korkunun ecele faydası yok olacağı varsa olur zaten. Madem sağlıkçısınız evnmeden ikinizde bir kontrolden geçseydiniz. Kendi kendinizi yıpratıyorsunuz boşuna.
Ayrıca sıkıntıdan,heyecan için çocuk yapılmaz.
Herkes işini yapıp maaşını alıyor sen mi veriyosun yoooooEşin hemşireymiş, o sadece kanı alıyordur. Tahlili yapan arkadaşın emeğini niye hiçe sayıyorsun? Ah canım ya pek de safsın yap ablacım yap ben destekliyorum, inşallah hemen önümüzdeki ay.
Tamamıyla anormal şeyler yazmışsın zatenAnormal demişmiyim bir git oku öyle gel
Oo tam da anne olacak olgunluk ve yeterliliktesin tebrikler. Dedim ya inşallah önümüzdeki ay olur.Herkes işini yapıp maaşını alıyor sen mi veriyosun yooooo
E tamam işte ne güzel, sağlıkçı eşine de sor bi bakalım niye hamile kalamıyorum diye. Bak ne diyecek sanaBenim eşim hemşire bende her fırsatta hastaneye gidip kan veriyorum belki erken döllenme olmuştur vs. Diye
Cringe dedin konu sahibini oradan yakaladın tebriklerYalnız şaka bir yana uçup gitmeden önce şunu söylemek isterim, sabah sabah bize yaşattığın cringe şelalesinden dolayı sana minnettarız. Bugün de başkası adına utandık ve şükrettik. Teşekkür ederim Allahım.
yanlış anlaşılabilir asla yıpratmadım kendimi ilginize çok teşekkür ederim çok kibarsınız <3Yazdığınız yazıda hiçbşr problem yok çokta güzel fikir vermişsiniz. Lütfen kendinizi yıpratmayın bebişiniz etkilenmesin negatif enerjiden. Korkutmak için değil karşıdaki insanın üxülmemesi temennisi olan bir yazı gibi gelmişti bana. Sabah sabah herkes hassas sanırım.
Amanda aman kocişi hemşirmiymiş hanimiş?? İyiki doktor falan değil cidden iyiki değil böylesine cahil cühelâ birileri sağlık sektöründen uzak dursun.Herkes işini yapıp maaşını alıyor sen mi veriyosun yooooo
Daha çok erken canım benim. Ne güzel sevdiğin insanla evlenmişsin. Bir sakin ol. İlk eşinle evliligini oturtmaya çalış. Çocuk düşündüğüne göre cicim ayı yaşayan şanslı insanlardansın Sen güzel suslen puslen güzel yemeklee yap eşini karşıla güzel sohbetler edin birşeyler paylaşın çocuk sonraki meseleniz olsun . Çocuk düşünmek için çok erken. Çocuk olduktan sonra yasayamadiklarina üzülürsünKızlar merhaba ben 2 aylık evliyim ve hamile kalamıyorum ve açıkcası çok korkuyorum ya kalamazsam? Diye lütfen yeni evliler beni aydınlatsın denedikten ne kadar süre sonra hamile kaldınız??
Rabbim şifa versin canım benimAllah başka dert vermesin, ben de 2 aylık evliyim daha ilişkiye giremedim, vajinismusum, sizin bu yaptığınız şımarıklık, insanlar nelerle uğraşıyor
Kalmamak için ne gibi sebepleriniz var ailenizde kısır mi var aklıma başka soru gelmediAma ya kalamazsam korkusu başladı bende normal değilmi siz ne kadar sürede kaldiniz aydınlatın beni lütfennn
Bence hiç sağlıklı bir insan olduğunuzu düşünmüyorum. Bu sizi çok yıpratır. Evliliği oturmayan esinizinde..Benim eşim hemşire bende her fırsatta hastaneye gidip kan veriyorum belki erken döllenme olmuştur vs. Diye
Akışına bırakmaya karar verdimDaha çok erken canım benim. Ne güzel sevdiğin insanla evlenmişsin. Bir sakin ol. İlk eşinle evliligini oturtmaya çalış. Çocuk düşündüğüne göre cicim ayı yaşayan şanslı insanlardansın Sen güzel suslen puslen güzel yemeklee yap eşini karşıla güzel sohbetler edin birşeyler paylaşın çocuk sonraki meseleniz olsun . Çocuk düşünmek için çok erken. Çocuk olduktan sonra yasayamadiklarina üzülürsün