• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aylık evliyim hamile kalamıyorum korkmaya başladım

Hastanede çalışıyoruz diye, kafaniza göre gidip gelip kan verip,negtif sonuca üzüleceğinize adet zamanını beklemeyi deneyin. Bekleseydiniz en fazla 2 kez negatifi görürdünüz. Yıllarca bekleyen var onlar napsın? Ayrıca korkunun ecele faydası yok olacağı varsa olur zaten. Madem sağlıkçısınız evnmeden ikinizde bir kontrolden geçseydiniz. Kendi kendinizi yıpratıyorsunuz boşuna.

Ayrıca sıkıntıdan,heyecan için çocuk yapılmaz.

Eşin hemşireymiş, o sadece kanı alıyordur. Tahlili yapan arkadaşın emeğini niye hiçe sayıyorsun? :110: Ah canım ya pek de safsın yap ablacım yap ben destekliyorum, inşallah hemen önümüzdeki ay.
Herkes işini yapıp maaşını alıyor sen mi veriyosun yooooo

Şaka olsun lütfen.
Sağlıkçı olduğuna inanmıyorum bu kadar cahil bir sağlıkçının inşallah ömür boyunca eline düşmem. Eşinin hemşire olması durmadan insanları meşgul edeceğin anlamına gelmez. Ne bu şımarıklık ? Burada insanlar yıllarca bebek hasreti çekiyor ayıp bu yaptığın daha olmuş 2 ay ya olmazsaymış.. Gidersin eşinle gerekli testleri verirsin varsa bir sorun forumda derdini paylaşırsın. Bi dur bismillah arkanızdan atlı mi kovalıyor?

Yalnız şaka bir yana uçup gitmeden önce şunu söylemek isterim, sabah sabah bize yaşattığın cringe şelalesinden dolayı sana minnettarız. Bugün de başkası adına utandık ve şükrettik. Teşekkür ederim Allahım.
Cringe dedin konu sahibini oradan yakaladın tebrikler

Yazdığınız yazıda hiçbşr problem yok çokta güzel fikir vermişsiniz. Lütfen kendinizi yıpratmayın bebişiniz etkilenmesin negatif enerjiden. Korkutmak için değil karşıdaki insanın üxülmemesi temennisi olan bir yazı gibi gelmişti bana. Sabah sabah herkes hassas sanırım.
yanlış anlaşılabilir asla yıpratmadım kendimi ilginize çok teşekkür ederim çok kibarsınız <3

Herkes işini yapıp maaşını alıyor sen mi veriyosun yooooo
Amanda aman kocişi hemşirmiymiş hanimiş?? İyiki doktor falan değil cidden iyiki değil böylesine cahil cühelâ birileri sağlık sektöründen uzak dursun.
Siz biraz büyüyün,sperm ve yumurta herkeste var ama çocuk yetiştirecek olgunluk ve kapasite sizde yok malesef. 10 sene sonra belkiii..

Kızlar merhaba ben 2 aylık evliyim ve hamile kalamıyorum ve açıkcası çok korkuyorum ya kalamazsam? Diye lütfen yeni evliler beni aydınlatsın denedikten ne kadar süre sonra hamile kaldınız??
Daha çok erken canım benim. Ne güzel sevdiğin insanla evlenmişsin. Bir sakin ol. İlk eşinle evliligini oturtmaya çalış. Çocuk düşündüğüne göre cicim ayı yaşayan şanslı insanlardansın😀 Sen güzel suslen puslen güzel yemeklee yap eşini karşıla güzel sohbetler edin birşeyler paylaşın çocuk sonraki meseleniz olsun . Çocuk düşünmek için çok erken. Çocuk olduktan sonra yasayamadiklarina üzülürsün 🥰

Daha çok erken canım benim. Ne güzel sevdiğin insanla evlenmişsin. Bir sakin ol. İlk eşinle evliligini oturtmaya çalış. Çocuk düşündüğüne göre cicim ayı yaşayan şanslı insanlardansın😀 Sen güzel suslen puslen güzel yemeklee yap eşini karşıla güzel sohbetler edin birşeyler paylaşın çocuk sonraki meseleniz olsun . Çocuk düşünmek için çok erken. Çocuk olduktan sonra yasayamadiklarina üzülürsün 🥰
Akışına bırakmaya karar verdim😅😅

• Muhteşem
Reactions: Z P
Back
X