- Konu Sahibi Aslim asli
Kızlar merhaba ben 2 aylık evliyim ve hamile kalamıyorum ve açıkcası çok korkuyorum ya kalamazsam? Diye lütfen yeni evliler beni aydınlatsın denedikten ne kadar süre sonra hamile kaldınız??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ha şunu bileydin yaaaÇocuksun isine bak sayfaya yaş sınırlandırması yapılmalı ama bil bakalım ne yaşı???
Ben kist olduğundan şüpheleniyorum acaba bu tarz bi sorun varmidir diye doktora gideceğim çocugum olmuyor doktor yetiş diye değilDoktor bir yıl olmadan bu konuda bir şey yapmıyor. Gittiğinde alacağı cevap da bu zaten
Siz 2 ayda korkmaya başladıysanız biz ölelim.. Bu kadar “korkuyorsanız” doktora gidip tüm gerekli tahlilleri yaptırarak işe başlayın.Kızlar merhaba ben 2 aylık evliyim ve hamile kalamıyorum ve açıkcası çok korkuyorum ya kalamazsam? Diye lütfen yeni evliler beni aydınlatsın denedikten ne kadar süre sonra hamile kaldınız??
Aaa neden ölçüyor.. Üzülme ya.Kocamın neleri ölçtüğünü tahmin bile edemezsin istersen gel ben sana referans olurum
Canım sana daha da kötü bir haberim var..
Neden bu yanıklık almadılarmı seni oyyyş yazııııkkk kudur :)Aaa neden ölçüyor.. Üzülme ya.
Oysa sana daha 3. Kötü haberi verecektim ama çok kötüyüm, daha fazla yazamıcam....Neden bu yanıklık almadılarmı seni oyyyş yazııııkkk kudur :)
Şaka mısınız, 2 ay olmuş daha , 7 yıl bekleyenler ne yapıyor acaba , siz herhalde onların yerinde olsanız çıldırırdınız, sakin olun ilk 1 seneden sonra hala olmazsa o zaman telaş edersinizKızlar merhaba ben 2 aylık evliyim ve hamile kalamıyorum ve açıkcası çok korkuyorum ya kalamazsam? Diye lütfen yeni evliler beni aydınlatsın denedikten ne kadar süre sonra hamile kaldınız??
Üniversitede çocuk şu kadar zamanda olur diye öğretmiyolar bil ki bende olmuyor yandım tutuştum demedim korku sardı dedim çocuk yapmak için sadece yatakta buluşmanın yeterli olmadığını biyolojik psikolojik bir çok etkenin rol oynadığının bilincindeyim sakinsağlıkçıysanız 2 ayın çok çok kısa bir süre olduğunu ezbere bilmeniz lazım.
Öyle demeyin, iki sağlık bölümü bitirmiş. Nerde ne yapacağını bilir o...Şaka mısınız, 2 ay olmuş daha , 7 yıl bekleyenler ne yapıyor acaba , siz herhalde onların yerinde olsanız çıldırırdınız, sakin olun ilk 1 seneden sonra hala olmazsa o zaman telaş edersiniz
PekiŞaka mısınız, 2 ay olmuş daha , 7 yıl bekleyenler ne yapıyor acaba , siz herhalde onların yerinde olsanız çıldırırdınız, sakin olun ilk 1 seneden sonra hala olmazsa o zaman telaş edersiniz
Olsun o hamileliğe engel değilmiş.Aaa neden ölçüyor.. Üzülme ya.
daha çok yenisiniz bu panik neden? sorunada cevap vereyim 3,5 yıl sonra hamile kaldım ama biz beceremedik kendi başımıza doktor amcalar yardım etti saolsunlarKızlar merhaba ben 2 aylık evliyim ve hamile kalamıyorum ve açıkcası çok korkuyorum ya kalamazsam? Diye lütfen yeni evliler beni aydınlatsın denedikten ne kadar süre sonra hamile kaldınız??
Öyle demeyin, iki sağlık bölümü bitirmiş. Nerde ne yapacağını bilir o..
Öyle demeyin, iki sağlık bölümü bitirmiş. Nerde ne yapacağını bilir o...
Tecrübelerinizi paylaşmanız ne güzelOlsun o hamileliğe engel değilmiş.
Allah analı babalı büyütsündaha çok yenisiniz bu panik neden? sorunada cevap vereyim 3,5 yıl sonra hamile kaldım ama biz beceremedik kendi başımıza doktor amcalar yardım etti saolsunlar
Allahtan sağlıkçısınız , maşallah 2 ayda çocuk olmamasının normal olduğunu anlayamamış bir sağlıkçıElbette araştırdım ki sağlıkçıyım :) ama çevremde o kadar çok çocuk sahibi olamayan çift var ki acaba diye düşünüyorum
Ben yazmaya yoruldum sen sayfayı dolanda gel hadi quzumAllahtan sağlıkçısınız , maşallah 2 ayda çocuk olmamasının normal olduğunu anlayamamış bir sağlıkçı
darısı başınıza ama şimdiden stres yapıp hormonlarınızı etkilemeyin akışına bırakınAllah analı babalı büyütsün