• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aylık evliyim hamile kalamıyorum korkmaya başladım

Kızlar merhaba ben 2 aylık evliyim ve hamile kalamıyorum ve açıkcası çok korkuyorum ya kalamazsam? Diye lütfen yeni evliler beni aydınlatsın denedikten ne kadar süre sonra hamile kaldınız??
Siz 2 ayda korkmaya başladıysanız biz ölelim.. Bu kadar “korkuyorsanız” doktora gidip tüm gerekli tahlilleri yaptırarak işe başlayın.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba ben 2 aylık evliyim ve hamile kalamıyorum ve açıkcası çok korkuyorum ya kalamazsam? Diye lütfen yeni evliler beni aydınlatsın denedikten ne kadar süre sonra hamile kaldınız??
Şaka mısınız, 2 ay olmuş daha , 7 yıl bekleyenler ne yapıyor acaba , siz herhalde onların yerinde olsanız çıldırırdınız, sakin olun ilk 1 seneden sonra hala olmazsa o zaman telaş edersiniz

sağlıkçıysanız 2 ayın çok çok kısa bir süre olduğunu ezbere bilmeniz lazım.
Üniversitede çocuk şu kadar zamanda olur diye öğretmiyolar bil ki bende olmuyor yandım tutuştum demedim korku sardı dedim çocuk yapmak için sadece yatakta buluşmanın yeterli olmadığını biyolojik psikolojik bir çok etkenin rol oynadığının bilincindeyim sakin

daha çok yenisiniz bu panik neden? sorunada cevap vereyim 3,5 yıl sonra hamile kaldım ama biz beceremedik kendi başımıza doktor amcalar yardım etti saolsunlar:KK48:

Elbette araştırdım ki sağlıkçıyım :) ama çevremde o kadar çok çocuk sahibi olamayan çift var ki acaba diye düşünüyorum
Allahtan sağlıkçısınız , maşallah 2 ayda çocuk olmamasının normal olduğunu anlayamamış bir sağlıkçı 🥴

Back
X