Saç Uzatma Yöntemleri 2 AYDA bu kadar uzadı :):)

cnm saçların boyalı değilse bi kaç cm lik uzamayı fark etmen zor..

Hmm.. peki bu uygulamayı yaptıktan sonra yıkarken şampuanlamı yıkamamız lazım yoksa sadece şampuan kullanmadan suyla durulayarakmı?? :96:

cnm saçların boyalı değilse bi kaç cm lik uzamayı fark etmen zor..

boyalı canm hemde oldukça yıpranık( ama saçlarım baya gürleşti birde her yıkama sonunda elma sirkeli su ile duruluyorum o da yumuşacık yapıyor insallah benimde uzun saçlarım olcak...

ben de usturalı saçlarımı geçen hafta makasla kestirdim ustura değdirmicem artık.şu an uzunluğu senin eski saçlarının hizasında anelia.benimkilerde boyalı, 2ayda belime gelir mi diyorsun??

bende bugün ilk kez yaptım ve şu an bekliyorum..
bakalım ,inşallh işe yarar da uzar artık şu kısa saçlarım..
kuaför yaktı maşa yaparken ve uzun saçlarım oldu kısacık erkek saçı gibi

bende 3 uygulamadan sonra ölctum 2 cm bir fark vardı cokda tutmadım 1 saat falan...

2 haftadır yapıyorum ..sanki normalden fazla bir uzama var gibi..saçlarım çok kısa ve acilen uzamasına ihtiyacım var..

kızlar 4 saat beklettıkten sonra yıkıyormuyuz onu anlamadım kimisi fön falan yazmısda:S

kızlar 4 saat beklettıkten sonra yıkıyormuyuz onu anlamadım kimisi fön falan yazmısda:S

Yok yıkanıyor.

Ama ben de şunu anlamadım. Kaynamış suyun içine mi atıp demlenmesini bekliyorsunuz

yoksa

kaynatıyormusunuz ve ne kadar süre kaynatıyorsunuz takriben..

aa süper gerci 2ci resimde biraz kafanı eğmişsin ama olsun 4-5 cm kesildi diyosun 2 ayda aynı boyuna gelmesi bile cok iyi

Ya ben şeyi anlamadım kızlar. sadece saç diplerine mi sürüyosunuz , sonradan uçlarıda karıştırıomusunuz yoksa diplerdem,i kalıor sadece ?

sinamekinin saç uzattığına kesinlikle inanmıyorum.hele ki ampül formunda olan bepantenin (i.m. formdur yani kas içine enjekte edilir.)deri yüzeyinden emilimi kesinlikle mümkün değil prospektüsünü okuyun yazar zaten. Bunları sizi gıcık etmek için yazmıyorum.amacım arkadaşın yaptığı doğru şeyi söylemek. Şampuana sarımsak katmak kesinlikle doğru. sarmısak saç derisini iriite eder. Bu da deride sarımsağa karşı bir reaksiyon oluşturur.saçlı deride kan dolaşımı artar kıl kökleri daha çok beslenir ve saçlarınız normalden daha fazla uzar.
Bütün o yağ karışımlarını yapmaya vakti olmayan arkadaşlar üzülmesinler. sarımsak yeter.:82:

aynılarını ben de uyguluyorum umarım güzel sonuç alırımmm upuzun saçlarım kısacık kaldı çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…