Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şaçlarım bu ara çok döküldü sarımsaklı şampuanda kullanıyrm gerçi ama pek bi faydası olmuyo tek başına..sanırım yine başlamak gerek maskeye
saçlarımı 2 ay önce uclarından 4-5 cm kadar kestirmiştim cok yıpranmış ve kırılmışlardı(ilk resim).kestirdikten 1 ay sonra formda dolaşırken sinamekili maskeyi gördüm ve hemen malzemeleri alıp uygulamaya koyuldum.4 hafta kadar uyguladım ve sonuç gercekten iyi oldukaydirigubbakcemile2deneyimimmden yola cıkarak size şunu tavsiye edebilirim ki saçlarınıza maske yada kür uygulamaya başlamadan önce mutlaka uclarından biraz kestirin.kesilen sac hem daha cabuk uzar hemde yaptığınız kürlere daha iyi sonuç alırsınız.maskeyi tekrar paylaşıyorum 1 cay bardağı sinamekiyi kaynatıp soğuduktan sonra 1 tatlı kaşığı badem yağı(ben tatlı badem yağı kullandım) 1 ampul bemix ilave edip saç diplerine yedirerek sürüyoruz.4-5 saat beklemeniz yeterli.tekrar vurgulamak istiyorum ben bu maskeyi sadece 1 ay yaptım sonuç bu şekilde oldu.ha bide 1 aydır sarımsaklı şampuan kullanıyorumsositososito.iaşllah sizde güzel sonuçlar alırsınız.bol şanslerhihoyyyt
1 cay bardağı sinamekiyi kaynatıp soğuduktan içindeki sinamekiyi çıkarıp sadece suyunu mu kullanıyoruz ,yoksa birlikte mi kalacak merak ettim
guzel bır paylasım olmus bende deneyecegımde anlamadıgım nokta su tatlım 1 cay baydagı sınamekı demıssın ne kadar su koyuyoruz bu sınamekı oranına ben genelde bıtkılerle ılgılı cayları hazırlarken su kaynadıktan sonra otu atarım 1 dk kadar kaynatıp alırım atesten oylemi yapıyorsun sınamekıyıde?
Arkadaslar bir cay bardagi sinameki kullanmiyorsunuz degil mi?![]()
daha denemdım zaten bende olayı anlamaıdgım ıcın sordum galıba oran 1 cay bardagı su ve bır mıktar sınamekı o zman sınamekının oranı ne onu sormak ıcın oyle yazmıstım -benıde duzeltsın metınınıde duzeltsın dıye-ama cevpalayn olamamıs sorumu![]()
Bir cay bardagi sinameki diyince sasirdim canim ya, bir cay bardagi sinameki yapragi sandim ben.
Evet aynen su an dedigin gibi bir cay bardagi suda bir tutam sinameki kaynatiyorsun. Kaynama su sekilde olacak; icinde sinameki olan su fokurdamaya basladimi bir 10-15 saniye daha tut, sonra al ocaktan. Üzerine bir kapak ört hem demlensin hem ilisin. Iliyinca yapraklari süzüp at, bemiksi ve bir corba kasigi badem yagini kat (corba kasigi olursa daha iyi). Kolay gelsin...
daha denemdım zaten bende olayı anlamaıdgım ıcın sordum galıba oran 1 cay bardagı su ve bır mıktar sınamekı o zman sınamekının oranı ne onu sormak ıcın oyle yazmıstım -benıde duzeltsın metınınıde duzeltsın dıye-ama cevpalayn olamamıs sorumu![]()
saçlarımı 2 ay önce uclarından 4-5 cm kadar kestirmiştim cok yıpranmış ve kırılmışlardı(ilk resim).kestirdikten 1 ay sonra formda dolaşırken sinamekili maskeyi gördüm ve hemen malzemeleri alıp uygulamaya koyuldum.4 hafta kadar uyguladım ve sonuç gercekten iyi oldukaydirigubbakcemile2deneyimimmden yola cıkarak size şunu tavsiye edebilirim ki saçlarınıza maske yada kür uygulamaya başlamadan önce mutlaka uclarından biraz kestirin.kesilen sac hem daha cabuk uzar hemde yaptığınız kürlere daha iyi sonuç alırsınız.maskeyi tekrar paylaşıyorum 1 cay bardağı sinamekiyi kaynatıp soğuduktan sonra 1 tatlı kaşığı badem yağı(ben tatlı badem yağı kullandım) 1 ampul bemix ilave edip saç diplerine yedirerek sürüyoruz.4-5 saat beklemeniz yeterli.tekrar vurgulamak istiyorum ben bu maskeyi sadece 1 ay yaptım sonuç bu şekilde oldu.ha bide 1 aydır sarımsaklı şampuan kullanıyorumsositososito.iaşllah sizde güzel sonuçlar alırsınız.bol şanslerhihoyyyt