Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar bende yapmak istiyorum ama Evigen koymassam olurmu sadece Sinameki var bide SAcyagkarısımı onla birlikte karıstırsam aynı etkiyi görürmüyüm sizce?
biraz fazla soru soruyorum ama saclarınızı sarımsaklı sampunla yıkadıktan sonra kokunun gitmsi icin normal sampuanlada yıkıyo musunuz. mesela 2 kere sarımsaklı sampuanla sonra son olarak normal sampuanla mı yıkıyosunuz yoksa sadece sarımsaklı sampuanla mı. sarımsak sarımsak kokmk istemem dogrusu.
bunu uyguladıktan sonra yıkıyoruz ya şampuanla yıkasak olur mu yoksa duru suyla mı yıkıcaz![]()
dun bende yaptim:) yaparken hos olmayan bir koku var ama yikayinca koku falan kalmadi bende,sanki saclarimin rengi guzellesmis gibi![]()
bunun içine jojobo,hint,lavanta,menekşe,çamterebentin katsam etkisi herhalde yine aynı olur dimi çok şey karıştırmış oluyorum ama ? aynı etkiyi gösterirmi daha çok veya daha azmı etki gösterir bunları karıştırırsam?
ben sinamekili karışımı yaptım ama içine 2 tatlı kaşığı badem 2 tatlı kaşığı hint yağı 2 bemiks ampul koydum çok kötü kokuyodu içine 1 kapakta çilek yağı koydumm ama kokular daha beter karıştı :S bide sürünce kaşınmaya başladı sizde de oldumuu kızlar