Saç Uzatma Yöntemleri 2 AYDA bu kadar uzadı :):)

anelia saçların çok güzel görünüyorzemuszemus yalnız kafama takılan bişey var sende mi normal şampuanına sarımsak rendeliyorsun yoksa hazır satılan sarımsaklı şampuanlardan mı kullanıyorsun? hazırlardan kullanıyorsan markası ne?

bunu yapmaya cok üşeniyorumyaa ama gercekten etkili
istirarlı bi sekilde yapan kontesi gördük kızın sacları inanılmaz uzadı ohaoldumsmile

ben 200ml lik şampuana 4-5 diş sarımsak rendeledim.o şekilde kullandım cnm

ben 200ml lik şampuana 4-5 diş sarımsak rendeledim.o şekilde kullandım cnm

yani 200ml dedigin bir kutu sampuan oluyor bunu bir defa yapip o sekilde bekletip her uyguladiginizda ayni karisimi kafaniza yediriyor sonra yikiyorsunuz peki bu bekledikce bozulmuyormu? kac defa uygulaniyor bu200ml`lik sampuan sarmisak karisimi?

yani 200ml dedigin bir kutu sampuan oluyor bunu bir defa yapip o sekilde bekletip her uyguladiginizda ayni karisimi kafaniza yediriyor sonra yikiyorsunuz peki bu bekledikce bozulmuyormu? kac defa uygulaniyor bu200ml`lik sampuan sarmisak karisimi?

bozulma falan sözkonusu değil.şampuan bitene kadar kullanıyosun problem olmuyo.zaten 200ml lik şampuan 2-3günde bir yıkarsan 2 hafta falan gider yada 3 hafta

ya o nasıl koku vallahı tansıyonum dustu hatta mıdem bulandı benım,esım yaklasmadı o derece bırde katılan sampuan onemlı olaılır sankı:))

yıkarken kötü kokuyo evet mide bulandırıcı olabiliyo:) ama duruladıktan ve kuruttuktan sonra koku falan olmuyo kesinlikle(hatta ben emin olmak için önüme gelene saçımı koklayın bakalım sarımsak kokuyomu diye koklatmıştım).ben dove kullanıyorum. ha bide saç kremi kullanıyorum mutlaka:enbuyukkk:saçkremi mis gibi koktuğu için belki kokuyo kapatıyo olabilir

aslında yumurta sarısı ve elma sirkesi karışımı da süper oluo..1 yumurtanın sarısı ve 2 yemek kaşığı elma sirkesini karıştırıp saç diplerine sürüp 1 saat bekleyip duşa girmeniz yeterli ben çok faydasını gördümzemuszemus

hızlı uzamasını sağlıyor mu peki?

ben sinamekili karışımı yaptım ama içine 2 tatlı kaşığı badem 2 tatlı kaşığı hint yağı 2 bemiks ampul koydum çok kötü kokuyodu içine 1 kapakta çilek yağı koydumm ama kokular daha beter karıştı :S bide sürünce kaşınmaya başladı sizde de oldumuu kızlar

bemiks zaten çok kokan bir şey sen neden 2 ampul koydun ki onu anlamadım,

ayrıca çilek yağının saç uzatmaya bir etkisi yoktur, sadece cildi sıkılaştırmaya yarar. öyle bulduğun her yağı ekleme bence canım.

kaşınması normaldir canım
çilek yağı yerine lavanta yağı falan al istersen çünkü çilek yağının saçla alakası yok a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…