• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 ayda 6 kilo vermek isteyenler - buyruuuun :)

kusum_85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2013
144
4
26
Balıkesir
Arkadaslar ben cok cabuk kilo alip verebilen biriyim...
Denemedigim diyette yoktur.. acikcasi hepside uyunca isime yaradi.
diyet programlari beni mutlu etmedigi icin ve ettigim tecrübelerden dolayi kendimi ve vucudumu artik iyi taniyip,
neyin bana yarayip yaramadigini ögrendigim icin, herkesin aslinda kendine uygun diyeti kendi icaat etmesi gerektigine inaniyorum.

yaptigim en önemli tecrübeler:
- bol su tüketmek, 2,5-3 litre
- haftada en azindan 3 gün 30 dak kadar yürüyüs yapmak
- aksam saat 7den sonra yemek yememek
- makarna, pilav ve ekmek gibi gidalari sirf kahvaltida en gec ögle yemeginde tüketmek
- aksamlari sadece et ve sebze yemek
- yemekte sadece tere yagi veya hakiki zeytin yagi tüketmek
- tatlilara saldirmamak ve aksam yememek
- kabizliga karsi sabah aksam iki cay kasigi keten tohumu yemek wc sorununa bire bir

bu sekilde kendimi cok sikmadan, diyette bile oldugumu anlamadan bir ayda 4 kilo verdim.
simdi ise böyle devam edip iki ayda 6 kilo fazlaligimi vermek istiyorum insallah.

Allah yardimcimiz olsun!

Merhaba, ayni sekilde siklikla yemek yiyip kilo verebilenlerdenim. Daha fazla kilo vermemi engelleyen tek sey gun icinde tukettigim cay miktari ve attigim sekerler
altcizgi.png

Cay ve seker illetinden de kurtulursam, ayni yontemleri deneyerek cok fazla kilo verebilecegimi dusunuyorum. Ozellikle aksam 7/8 den sonra yememek cok onemli!

Merhaba, ayni sekilde siklikla yemek yiyip kilo verebilenlerdenim. Daha fazla kilo vermemi engelleyen tek sey gun icinde tukettigim cay miktari ve attigim sekerler
altcizgi.png

Cay ve seker illetinden de kurtulursam, ayni yontemleri deneyerek cok fazla kilo verebilecegimi dusunuyorum. Ozellikle aksam 7/8 den sonra yememek cok onemli!

canim bende kücücük bardaga iki seker atanlardandim..
sonra bire düsürdüm, basta hoslanmasamda kisa sürede yarim sekerle ictim.

ve inanirmisin, hic koymadigim bir gün hicte eksikligini hisetmedim, ve cayimi artik sekersiz iciyorum.
hatta seker olunca ayni serbet gibi geliyor bana ve icemiyorum.
bu tabiki en azindan 3-4 ay sürede oldu.

Back
X