Arkadaslar ben cok cabuk kilo alip verebilen biriyim...
Denemedigim diyette yoktur.. acikcasi hepside uyunca isime yaradi.
diyet programlari beni mutlu etmedigi icin ve ettigim tecrübelerden dolayi kendimi ve vucudumu artik iyi taniyip,
neyin bana yarayip yaramadigini ögrendigim icin, herkesin aslinda kendine uygun diyeti kendi icaat etmesi gerektigine inaniyorum.
yaptigim en önemli tecrübeler:
- bol su tüketmek, 2,5-3 litre
- haftada en azindan 3 gün 30 dak kadar yürüyüs yapmak
- aksam saat 7den sonra yemek yememek
- makarna, pilav ve ekmek gibi gidalari sirf kahvaltida en gec ögle yemeginde tüketmek
- aksamlari sadece et ve sebze yemek
- yemekte sadece tere yagi veya hakiki zeytin yagi tüketmek
- tatlilara saldirmamak ve aksam yememek
- kabizliga karsi sabah aksam iki cay kasigi keten tohumu yemek wc sorununa bire bir
bu sekilde kendimi cok sikmadan, diyette bile oldugumu anlamadan bir ayda 4 kilo verdim.
simdi ise böyle devam edip iki ayda 6 kilo fazlaligimi vermek istiyorum insallah.
Allah yardimcimiz olsun!
Denemedigim diyette yoktur.. acikcasi hepside uyunca isime yaradi.
diyet programlari beni mutlu etmedigi icin ve ettigim tecrübelerden dolayi kendimi ve vucudumu artik iyi taniyip,
neyin bana yarayip yaramadigini ögrendigim icin, herkesin aslinda kendine uygun diyeti kendi icaat etmesi gerektigine inaniyorum.
yaptigim en önemli tecrübeler:
- bol su tüketmek, 2,5-3 litre
- haftada en azindan 3 gün 30 dak kadar yürüyüs yapmak
- aksam saat 7den sonra yemek yememek
- makarna, pilav ve ekmek gibi gidalari sirf kahvaltida en gec ögle yemeginde tüketmek
- aksamlari sadece et ve sebze yemek
- yemekte sadece tere yagi veya hakiki zeytin yagi tüketmek
- tatlilara saldirmamak ve aksam yememek
- kabizliga karsi sabah aksam iki cay kasigi keten tohumu yemek wc sorununa bire bir
bu sekilde kendimi cok sikmadan, diyette bile oldugumu anlamadan bir ayda 4 kilo verdim.
simdi ise böyle devam edip iki ayda 6 kilo fazlaligimi vermek istiyorum insallah.
Allah yardimcimiz olsun!