Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

arkada$Lar bu yöntemi Kainat GüzeLi haric iki ay deneyen oLdumu ... gercekten etkiLi oLuyormu ?? in$ oLur oLursa eger DünyaLar benim oLur zemuszemus

Kızlar buzu kaç dakika üstünde tutuyorsunuz? Bide her gün yapmak gerekiyor mu :KK43: eriniyorum ben..

anLadim kadariyLa hergün yapmak zorundasin.. sonuc eLde etmek istiyorsan erinme yap i$te 2ay neyki laelaelaelaelae 15 dk YApcakmi$sin iLk sayfada öyLe yazio hadi koLay geLsin ü$enme yapp sonucLari biLdir cnm ..sırnaşık şey

Bi deniyim dedim üşüdüm bıraktım mafoldumben Ama azimliyim ne kadar üşüsem de dekolte giyeceğim..:sm_cool: Bu akşam başlıyorum hadi hayırlısı..sositososito

kızlaar müjde başlayalı yarın tam bir hafta olucak başlamadan önce ölçtüm tam 80 di az önce buz masajndan sonra dayanamayıp tekrar ölçtüm 83 hatta 84!!!!! ay çok mutluyumm bu bana daha da moral oldu devam edicem bence size de moral olmalı azmedelim arkadaşlarr

Ayy... Darısı isteyen herkesin başına inşallah.. Böyle okuyunca daha bi gaza geliyorum..:dance: Umarım geçici olmaz.. Şişip, mutlu edip tekrar inmesin dekafamçokkarıştı

bi zararını göreni daha duymadım bende yapıyorum ama sadece sanırım burdan bi arkadaş buz lekesi oldu demişti ama bende herşey normal :eek:

kızlaar müjde başlayalı yarın tam bir hafta olucak başlamadan önce ölçtüm tam 80 di az önce buz masajndan sonra dayanamayıp tekrar ölçtüm 83 hatta 84!!!!! ay çok mutluyumm bu bana daha da moral oldu devam edicem bence size de moral olmalı azmedelim arkadaşlarr

doLgunLuk yapior degiLmi bunLari okuyunca gaza geLdim bende ba$Ladim sen sadece buzLAmi yapiyorsun nar suyu elma sirkesi feLan da kuLaniyormusun ?buz masajini günde kac defa yapion ??in$$ istedim öLücüye bende uLa$irim :dance:

Son düzenleme:
canım ben hepsini yapıyorum nar suyu hurma elma sirkesi hepsini yapıyorum yani ve dolgunluk var 4 beden gelişme var tabii en çok buz masajının etkisi var 100er kere yapıyorum ikisine de bugün tam bir hafta oldu devam edicam ama:)

Kızlar şu spor varya yumruk falan filan... Onu yaparken göğüslerde ağrı olması gerekiyor mu :KK43: Ben gayet rahat yapıyorum, bişey mi yanlış acaba :KK43:

caınm şöyle anlatayım önce sabah kalkıyorum tok karnına nar suyu içiyorum aklıma geldikçe de günde iki tane olmak üzere hurma yiyorum gün içinde hafif ılık bir yarım su bardağı suya bir çorba kaşığı elma sirkesi döküp içiyorum daha sonra aklıma esince el sporumu yapuıyorum kollarım ve göğsüm acıyana kadar sonra da akşamstü buzu alıyorum bir göğsüme oval hareketlerle aşağıdan yukarıya doğru yüz kere masaj yapıyorum diğerine de aynı şekilde daha sonra pamuğu elma sirkesine batırıp göğüslerimi onunla temizliyorum akşam da yatmadan önce buz masajını elma sirkeli suyu ve el sporumu tekrar edip yatıyorum bir hafta dolunca da ölçü alıyorum :) kızlar umarım yardımcı olabilmişimdir yerimseniben

kızlar beni düşündüren şey evlenince göğüslerimiz yine büyücek bu sefer berbat sarkcak şimdi de büyütüorz ya hani Benim 75ti avon göğüs toparlayıcı kullandım onu sürerken yaptığım masajla beraber 80 oldu Daha fazla büyüsün isterim ama işte evlilikte büyüceği için biraz daha büyüsün istemiyorum zaten zayıfım kötü dururyasakkelime

ewet $u Nar Suyunu Hazirmi aLiyorsunuz? elma sirkesi kötü Kokar gögüsüne sürdükten sora onu sonra normal suyLa temizLiyonmu sabaha kadar kokar kiz NasiL Uyuyorsun o kokuyLa kaydirigubbakcemile3

X